АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Стадія 3. Нейтралізація та промивання реакційної маси

Читайте также:
  1. Евристична стадія
  2. Інформаційна стадія розвитку суспільства,
  3. Лікарські засоби в ендодонтії. Рідини для промивання каналів та антисептичні пов’язки.
  4. Нейтралізація і стабілізація кислотності методом забуферування
  5. Початкова стадія розробки макета
  6. Примусове виконання як стадія виконавчого провадження
  7. ПРОМИВАННЯ ШЛУНКА
  8. Промивання шлунка
  9. Промивання шлунка (див. «Догляд за хворими» - Промивання шлунка.)
  10. Промивання шлунка у дітей молодшого віку
  11. Промивання шлунку у дорослих і дітей старшого віку(пацієнт у свідомості, оцінює все адекватно)
  12. Стадія 1. Діазотування нафтіонової кислоти

η= 0,94

Хімізм процесу:

 

 

 

Опис процесу:

Реакційну масу в апараті охолоджують до 20-25оС і додають невеликими порціями 400 кг 10%-ного розчину натрій карбонату. Перемішують 20-30 хв і дають реакційній масі розшаруватися протягом 40 хв.

При цьому, в оболонку апарату постійно подається холодна вода. У ході процесу температура реакційної маси не повинна підніматися вище 30оС.

Нижній водяний шар зливають, а естерний шар двічі промивають знесоленою водою (порціями по 100 л кожна). Перемішування триває 20-30 хв, а розшарування – 40 хв.

Після другого промивання час розшарування реакційної маси має бути не меншим за 1 годину, для кращого зневоднення реакційної маси. Розчинність води в продукті 2,0 % мас.

В процесі промивання у водну фазу переходить 6 % цільового продукту і 90 % від початкової кількості кислих естерів та етилового спирту. Органічна фаза містить 8 % води.

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)