АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Майно товариства

Читайте также:
  1. А) особисті немайнові права автора
  2. Б) майнові права автора
  3. Біорізноманіття як об’єкт уваги міжнародного співтовариства.
  4. В. Інші договори щодо розпоряджання майновими правами інтелектуальної власності
  5. Глава 6. ЗВЕРНЕННЯ СТЯГНЕННЯ НА МАЙНО БОРЖНИКА - ЮРИДИЧНОЇ ОСОБИ
  6. Господарське товариства.
  7. Звернення стягнення на майно боржника
  8. Звернення стягнення на майно боржника при порушенні справи про банкрутство.
  9. Звернення стягнення на майно боржника — юридичної особи
  10. Звернення стягнення на майно і грошові суми боржника, що знаходяться в інших осіб або належать боржникові від інших осіб
  11. Звернення стягнення на нерухоме майно
  12. Інформація щодо сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки

5.1 Майно Товариства становлять основні фонди та обігові кошти, а також інші цінності, вартість яких відображена на самостійному балансі Товариства.

5.2 Товариство є власником:

- майна, переданого йому учасниками у власність;

- продукції, виробленої Товариством в результаті господарської діяльності;

- одержаних доходів, а також іншого майна, набутого на підставах, не заборонених законом.

5.3 Ризик випадкової загибелі або пошкодження майна, що є власністю Товариства, або передане йому у користування, несе Товариство.

5.4 Товариство здійснює щодо свого майна всі права власника.

5.5 Джерелами формування майна Товариства є:

- вклади учасників;

- доходи від реалізації продукції, робіт, послуг;

- доходи від випуску цінних паперів;

інші джерела, не заборонені чинним

- законодавством.

5.6 Майно Товариства складається з Статутного та інших фондів, що створюються Товариством.

5.7 Резервний фонд Товариства створюється у розмірі 25 відсотків від розміру Статутного фонду. Щорічно Товариство відраховує до Резервного фонду 5 відсотків від суми чистого прибутку.

5.8 Товариство може використовувати кошти Резервного фонду на додаткові витрати, на заходи щодо розробки та впровадження нових перспективних програм, поповнення власних обігових коштів, покриття збитків, викликаних кон'юнктурою ринку, та на інші цілі.

За рішенням Товариства частину коштів Резервного фонду може бути використано на оплату праці з компенсацією їх в наступному періоді з фонду оплати праці.

5.9 Грошові кошти Товариства зберігаються на розрахунковому та інших рахунках в банках та використовуються ним самостійно.

5.10 Частина майна Товариства може бути передана його дочірнім підприємствам, філіалам, представництвам та іншим відокремленим структурним підрозділам Товариства на умовах, визначених Товариством.

5.11 Прибуток Товариства утворюється з надходжень від господарської діяльності після покриття матеріальних та прирівняних до них витрат і витрат на оплату праці. З балансового прибутку Товариства сплачуються проценти по кредитах банків та по облігаціях, а також вносяться передбачені законодавством України податки та інші платежі до бюджету.

 

Землі товариства

6.1 Для здійснення своєї діяльності Товариство використовує землі, які належать йому на праві постійного користування та на праві оренди.

6.2. Товариство може набувати право власності на землю у разі купівлі земельних ділянок або придбання їх на підставі інших цивільно-правових угод.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)