АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

I Варіант

Читайте также:
  1. Варіант
  2. Варіант 0
  3. Варіант 1
  4. Варіант 1
  5. Варіант 1
  6. Варіант 1
  7. Варіант 1
  8. Варіант 1
  9. Варіант 1
  10. Варіант 1
  11. Варіант 1.

1. Хворому П. виготовили гладеньку шину-скобу для імобілізації відламків нижньої щелепи. Яку лігатуру (дріт) використовують для закріплення шини на зубах?

A. Бронзово-алюмінієву

B. Алюмінієву

C. Мідну

D. Стальну

E. Срібну

 

2. Хворому Ю. необхідно закріпити шину з зачіпними гачками на зубах нижньої щелепи. Якої товщини необхідно взяти бронзово-алюмінієвий дріт?

A. 0,4 мм

B. 0,1 мм

C. 1,0 мм

D. 1,5 мм

E. 2,0 мм

 

3. Хворому А., виготовили гладеньку шину-скобу для закріплення відламків нижньої щелепи. Якої довжини необхідно взяти лігатуру для фіксації шини?

A. 7-8 мм

B. 2-3 мм

C. 3-4 мм

D. 5-6 мм

E. до 10 мм

 

4. Хворому З., виготовлено шину з опорними петлями для утримання тампона після операції на твердому піднебінні. На якій поверхні зубного ряду верхньої щелепи фіксується дана шина?

A. Піднебінна поверхня

B. Вестибулярна поверхня

C. Язична поверхня

D. Щічна поверхня

E. На жувальній поверхні

 

5. Хворому Д., з переломом нижньої щелепи у фронтальній ділянці з інтактними зубами була накладена гладенька шина-скоба. Де вона повинна розташовуватися?

A. Під екватором зубів

B. Над екватором зубів

C. На рівні екватора зубів

D. Ближче до ріжучого краю

E. Ближче до шийки зубів

 

6. Хворому Н. 30 років, необхідно виготовити гладеньку шину-скобу для лікування однощелепного перелому без зміщення відламків. Який дріт необхідно взяти?

A. Алюмінієвий

B. Мідний

C. Стальний

D. Бронзовий

E. Срібний

 

7. Хворому В. 25 років, виготовляють гладеньку шину-скобу для лікування перелому нижньої щелепи без зміщення. Якого діаметру необхідно взяти алюмінієвий дріт?

A. 2 мм

B. 4,5 мм

C. 1,0 мм

D. 3,5 мм

E. 3,0 мм

 

8. Хворому К. 35 років, виготовляється шина з зачіпними гачками для лікування перелома нижньої щелепи зі зміщенням відломків. На якій відстані один від одного вигинають зачіпні гачки?

A. 1,5 см

B. 2,5 см

C. 0,5 см

D. 3 см

E. 5,5 см

 

9. Хворий Н. 30 років, звернувся зі скаргами на болі в ділянці передніх зубів нижньої щелепи, які пов’язує із травмою підборідкової ділянки. Об’єктивно: співвідношення зубних рядів ортогнатичне. Рентгенологічно – серединний перелом нижньої щелепи. Який вид шини найбільш раціональний?

A. Гладка шина-скоба

B. Шина Порта

C. Паяна шина на кільцях

D. Шина Вебера

E. Шина Васильєва

 

10. Хворий В. скаржиться на біль у фронтальному відділі нижньої щелепи внаслідок травми. Об’єктивно: 32, 31, 41, 42 зуби відсутні, співвідношення бокових зубів ортогнатичне. На Rо-грамі серединний перелом нижньої щелепи. Який вид шини необхідно використати для шинування нижньої щелепи?

A. Шина з розпірковим вигином

B. Гладка шина-скоба

C. Шина Вебера

D. Шина Васильєва

E. Шина з зачіпними гачками

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)