АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Паспорт громадянина України для виїзду за кордон

Читайте также:
  1. I. ПАСПОРТНАЯ ЧАСТЬ
  2. II. Організація перевірок органами Держтехногенбезпеки України
  3. II. ПРАВА ГРОМАДЯН УКРАЇНИ
  4. IІІ. Проведення перевірок суб’єктів господарювання та органів влади та інших підконтрольних об’єктів органами Держтехногенбезпеки України
  5. V. Запишіть 2 приклади вчинення замаху на злочини, передбачені статтями розділу ІІІ Особливої частини КК України (складіть фабули).
  6. VII. ВЕРХОВНИЙ СУД УКРАЇНИ
  7. Агальна характеристика конституційного права України.
  8. Адміністративні проступки за Кодексом України про адміністративні правопорушення
  9. Адміністративно-правовий статус громадян України та іноземців
  10. Адміністрації України М.Я.Азаров
  11. Адміністрація Президента України
  12. Акти Верховної Ради України

Паспорт являє собою зшиту нитками обрізну книжечку розміром 88 х 125 міліметрів і обсягом 32 інформаційних листків.

Усі сторінки паспорта пронумеровано, на кожній з них зображено малий Державний Герб України, зроблено напис «Україна» і перфоровано номер паспорта.

На лицьовому боці обкладинки фольгою виконано контурне зображення малого Державного Герба України, під ним двома рядками українською і англійською мовами розміщено напис «ПАСПОРТ Україна».

На машинозчитуваній сторінці (сторінка даних), вшитій між внутрішнім лівим боком обкладинки та першою сторінкою паспорта, впоперек угорі надруковано слово «Україна».

Нижче, зліва, зображено карту країни (зеленого кольору, під різними кутами вона змінює колір) та слово «Паспорт», а під ним відведено місце для відцифрованого зображення пред'явника паспорта.

Праворуч – відомості про тип, код держави, номер паспорта, а також прізвище, ім'я, громадянство, дату народження, персональний номер, стать, місце народження пред'явника паспорта, дату видачі та орган, що видав паспорт, строк дії паспорта та підпис пред'явника паспорта. По середині нанесено перфороване зображення власника паспорту. У нижній частині – смужка на всю ширину сторінки для машинозчитуваної інформації. Точне місце написів і відомостей про пред'явника паспорта визначається відповідно до рекомендацій Міжнародної організації цивільної авіації (ІКАО).

Друга - п'ята сторінки паспорта призначені для особливих відміток, куди в установленому порядку за клопотанням громадянина можуть бути внесені дані про його дітей, місце проживання, контактний номер телефону, групу крові та резус-фактор. На цих сторінках також нанесений надпис «ПАСПОРТ УКРАЇНИ» (кожна літера складається з мікротексту «УКРАЇНА»).

Сторінки з шостої по тридцять другу призначені для проставлення віз на в'їзд до іноземних держав і відміток щодо перетинання державного кордону пред'явником паспорта. На даних сторінках зображено в верхньому лівому та правому кутах герб області, посередині – карта України з межами областей, а регіон, який відповідає гербу, виділений більш насиченим кольором. Кожна сторінка має свій орнамент.

На внутрішньому правому боці обкладинки українською мовою надруковано інформацію стосовно митних, валютних, медичних і консульських вимог.

На сторінках з шостої по тридцять третю зверху обкладинки перфоровано номер документа, що складається із двох літер і шести цифр.

Усі друковані написи в паспорті, а також відомості щодо особи, якій видано паспорт, виконуються українською та англійською мовами.

Зразок бланка паспорта, написи і зображення на сторінках та його технічний опис затверджуються Кабінетом Міністрів України.

Усі друковані написи в паспорті (за винятком «Інформації на внутрішньому правому боці обкладинки стосовно митних, валютних, медичних і консульських вимог»), а також відомості про пред'явника паспорта виконуються українською та англійською мовами.

На шляху до Євросоюзу був прийнятий новий зразок паспорту громадянина України для виїзду за кордон – біометричний. Ознайомимося з його захисними елементами.

Бланк паспорта громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм виготовляється у формі книжечки розміром 88 х 125 міліметрів.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)