АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Характеристика таблиць другого розділу місячного звіту

Читайте также:
  1. A. Характеристика нагрузки на организм при работе, которая требует мышечных усилий и энергетического обеспечения
  2. I. Общая характеристика договора продажи недвижимости
  3. II. Загальна характеристика ХНАДУ
  4. III. Характеристика ведомственных целевых программ и мероприятий подпрограммы
  5. III. Характеристика ведомственных целевых программ и мероприятий подпрограммы
  6. III. Характеристика ведомственных целевых программ и мероприятий подпрограммы
  7. III. Характеристика ведомственных целевых программ и мероприятий подпрограммы
  8. IV. Порівняльна характеристика парламентів країн Західної Європи
  9. S: Установить соответствие между типами общества и их характеристиками.
  10. V. Запишіть 2 приклади вчинення замаху на злочини, передбачені статтями розділу ІІІ Особливої частини КК України (складіть фабули).
  11. V. Порівняльна характеристика урядів держав Західної Європи
  12. VII. Характеристика мероприятий и ведомственных целевых программ государственной программы

«Рух товарно-матеріальних цінностей»

Таблиця «Товарний звіт» містить інформацію про рух товару та інших цінностей (тари, допоміжних матеріалів, ЛРС, палива та ін.).

У прибутковій частині відображаються залишки на початок звітного періоду за всіма обліковими групами. Для товару – в роздрібних та оптових цінах, допоміжних матеріалів – за цінами придбання (собівартість), ЛРС – заготівельним (закупівельним), багатооборотної тари – середньообліковій, інших цінностей – собівартості. На підставі даних форм первинного обліку до «Товарного звіту» у хронологічній послідовності включаються усі прибуткові операції з товарно - матеріальних цінностей. До прибуткових операцій за групою товар відносять:

· надходження товару від постачалників;

· переведення у товар з інших облікових груп (допоміжні матеріали, ЛРС);

· дооцінка по лабораторно-фасувальних роботах;

· суму тарифів за виготовлення екстемпоральної рецептури та внутрішньоаптечних заготовок;

· оприбуткування суми надлишків товарів, які виявлені при інвентаризації.

У витратній частині «Товарного звіту» відображаються усі господарські операції по витратам товарно-матеріальних цінностей. При групі «Товар»– це реалізація за готівковий та безготівковий розрахунок (роздрібний та оптовий товарообіг відповідно) та документовані інші витрати аптеки. Для заповнення даних по роздрібній реалізації товару використовують дані «Товарних звітів» відділів аптек, кіосків, пунктів. Оптова реалізація товару відображається на підставі даних «Зведених реєстрів» (пільгова та безкоштовна рецептура), «Оборотна відомість по особових рахунках покупців і інших організацій» (відпуск товарів ЛПЗ та іншим організаціям).

До документальних витрат відносять списання товару при:

· надані першої долікарської допомоги (документ, який використовується при цьому «Довідка про списання медикаментів для надання першої долікарської допомоги»);

· проведенні господарських робіт в аптеці («Акт про списання товару на господарські потреби»);

· уцінці по лабораторно-фасувальних роботах («Довідка про дооцінку та уцінку при проведенні лабораторно-фасувальних робіт»);

· переоцінці товару в бік зменшення вартості («Акт про переоцінку товару»);

· пошкодженні товару («Акт про списання товару, який став непридатним для використання»);

· вилучення лікарських форм індивідуального виготування на аналіз в лабораторію з контролю якості ліків («АКТвідбору зразків для лабораторної перевірки їх якості»);

· проведенні інвентаризації – нараховується та списується природня втрата («Акт результатів інвентаризації»).

Дані по роздрібній та оптовій реалізації товару заносяться за роздрібними цінами, а документовані витрати – за роздрібними та оптовими цінами. Витратні операції з іншими цінностями відображаються в цінах обліку.

У таблиці «Оборотна відомість по лікарській рослинній сировині» відображають залишки на початок, прихід, розходування та залишок на кінець місяця за найменуваннями лікарської рослинної сировини.

Таблиця «Звіт про рух основних засобів, малоцінного інвентарю та предметів, які швидко зношуються» містить інформацію про залишки на початок та кінець місяця, надходження та розходування даних облікових груп у хронологічній послідовності.

«Реєстрація роздрібних оборотів» являє собою таблицю, в якій відображаються по днях роздрібний товарообіг за видами: кількість та вартість відпущених екстемпоральних лікарських форм та ГЛЗ за рецептами; виручку структурних підрозділів (кіоски і пункти), безрецептурний відпуск. Виділяється окремо сума тарифу за виготовлення екстемпоральної рецептури.

У таблиці «Рух товарів і виторгу в аптечних пунктах та кіосках» вказують весь перелік аптечних кіосків та пунктів, їх адреси. По кожному структурному підрозділу відображаються у роздрібних цінах залишки товару на початок місяця, суми прибуткових операцій, виручка, поверненя та недостача товару, і залишок на кінець звітного періоду.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)