АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Сьомий Всеукраїнський хореографічний фестиваль

Читайте также:
  1. ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ РЕФЕРЕНДУМ
  2. Международный конкурс-фестиваль «Мой путь»
  3. о проведении Региональной студенческой конференции «Фестиваль Недели науки Юга России»
  4. Розділ сьомий

Запрошуємо Вас в стародавнє місто Чернігів на

«НОВЕ ПОКОЛІННЯ»

Фестиваль проводиться за підтримки:

§ управління культури Чернігівської міської ради,

§ управління стратегічного розвитку міста та туризму Чернігівської міської ради,

§ комунального підприємства «Центральний парк культури та відпочинку» Чернігівської міської ради.

 

Дата проведення – 4 квітня 2015 г.

Місце проведення – Україна, м. Чернігів, Проспект Миру, 23

Обласний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г. Шевченка, який розташований на Красній площі, в самому центрі Чернігова.

 


ДОВІДКА: Чернігів знаходиться 130 км від Києва. Якщо виникають складнощі з прямим поїздом від вашого міста, як варіант, можна розглянути проїзд по ЖД дорозі до Києва. З київського ЖД вокзалу кожні 20-30 хв відходять маршрутки до Чернігова (час шляху 1ч 30 хв, вартість 65 грн). Таким же чином можна дістатися і з Чернігова до Києва. При необхідності оргкомітет надає допомогу, щоб дістатися з Києва до Чернігова та назад.

 

В 5 хвилинах від Облдрамтеатру, місця проведення фестивалю, знаходиться історичний центр Чернігова, древній Вал, де ви можете відвідати храми X- XI ст. та познайомитися з архітектурою XVII-XVIII ст. На території Валу розташовані 12 бастіонних гармат, які вважаються візитною карткою Чернігова.

 


Номінації:

  1. Народний танок, фольк
  2. Естрадна хореографія
  3. Сучасна хореографія (контемп, джаз, модерн)
  4. Street-dance show
  5. ВТК – вільна танцювальна категорія (хореографія без обмеження за стилями та напрямками)

 

Для танцюристів, які займаються не більше 2-х років, окремо передбачена категорія «Дебют», згідно вікового та кількісного поділу (див. нижче), крім категорій «соло» та «дует».

Увага! Для участі в номінації «Дебют» заповнюється окрема анкета.


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)