АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Критерії оцінювання практичних завдань

Читайте также:
  1. II. Методологічні засади, підходи, принципи, критерії формування позитивної мотивації на здоровий спосіб життя у дітей та молоді
  2. V. Критерії підсумкового оцінювання ЗНАНЬ
  3. V. МАТЕРІАЛИ ДЛЯ ПІДГОТОВКИ ДО ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ
  4. Варіанти виконання завдань
  5. Варіанти завдань
  6. Варіанти завдань
  7. Варіанти індивідуальних завдань
  8. Визнання , теорії та критерії держав
  9. Визначення теми, предмета, об’єкта, мети та завдань курсової роботи
  10. Вимоги підготовки до практичних (лабораторних) занять
  11. Вирішення основних завдань з охорони праці досягається виконанням комплексу
  12. Г) виконання підсумкових письмових модульних (контрольних) завдань
Бали Критерії оцінювання
“Відмінно” – 5 Усі передбачені темою і змістом семінарського заняття практичні завдання виконані, якість їх виконання близька до максимальної.
“Добре” – 4 Усі передбачені темою і змістом семінарського заняття практичні завдання виконані, якість більшості з них близька до максимальної. Деякі завдання виконані з помилками, окремими несуттєвими недоліками.
“Задовільно” – 3 Більшість практичних завдань, передбачених темою і змістом семінарського заняття, виконано, але деякі з них мають недоліки, фактичні та змістовні помилки.
“Незадовільно” –2 Більшість практичних завдань, передбачених темою і змістом семінарського заняття, не виконано, або якість їх виконання близька до мінімальної.

 

Критерії оцінювання самостійної роботи

Бали Критерії оцінювання
“Відмінно” – 5 Відповідь на поставлені контрольні запитання повна, насичена глибокими та розгорнутими судженнями. Викладення матеріалу має логічний, доказовий і послідовний характер. Студент виявляє досконале знання та розуміння матеріалу з тем, винесених на самостійне опрацювання, супроводжує викладення теоретичного матеріалу прикладами з двох мов, робить обґрунтовані методичні висновки.  
“Добре” – 4 Відповідь на поставлені контрольні запитання майже повна, має усвідомлений та достатньо розгорнутий характер. Відповідь структурована, проте наявні окремі помилки у послідовності викладу. Недостатньо виваженою та аргументованою є доказова база. Студент вільно оперує знаннями з тем, винесених на самостійне опрацювання, може застосовувати їх для обґрунтування методичних висновків. Викладення теоретичного матеріалу супроводжується прикладами з двох мов.
“Задовільно” – 3 Відповідь на поставлені контрольні запитання неповна, фрагментарна. Знання з тем, винесених на самостійне опрацювання, мають недостатньо стійкий та послідовний характер. Відповідь має формальний характер. Відсутня чіткість, структурованість відповіді. Студент виявляє лише окремі знання, недостатні для обґрунтування методичних висновків. У відповіді наявні фактичні помилки.
“Незадовільно” –2 Студент неспроможний відповісти на поставлені контрольні запитання. Оперує лише загальними фразами, відтворює лише окремі фрагменти, називає лише розрізнені факти, дає відповідь у формі висловлювання (судження), не може відтворити інформацію у певній послідовності. Наявні грубі фактичні помилки.

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)