АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Internet Explorer 2

Читайте также:
  1. A. Internet-джерела
  2. HISTORY AND FUTURE OF THE INTERNET
  3. Hypertexts and internet literature
  4. Internet Addiction
  5. Internet and Modern Life
  6. INTERNET EXPLORER
  7. Internet Explorer
  8. Internet Explorer 8
  9. Microsoft Internet Explorer
  10. Microsoft Internet Explorer
  11. Microsoft Internet Explorer

NCSA Mosaic

NCSA Mosaic — перший графічний веб-оглядач в світі, створений дослідниками з National Center for Supercomputing Applications (NCSA) університету Іллінойс, штат Чикаго в США. Метою створення оглядача було облегшення доступу користувачів до ресурсів ком’ютериних мереж. Перший реліз вийшов 22 квітня 1993 року. Цей оглядач популяризував використання Всесвітньої Мережі Інтернет, оскільки він мав дружній інтерфейс та давав змогу переглядати не тільки текстові, а й графічні об’єкти, слухати звук, робити закладки та ін.

Microsoft Internet Explorer

Microsoft Internet Explorer — графічний веб-оглядач (браузер), який розробляє корпорація Microsoft.

Найперша версія побачила світ 16 серпня 1995 року. Вона була заснована на браузері Mosaic, права на який корпорація Microsoft придбала у компанії Spyglass.

Починаючи з версії 3.0, Microsoft поширювала Internet Explorer у складі операційної системи Windows, що дозволило йому швидко збільшити ринкову частку і навіть витіснити провідний колись веб-оглядач Netscape Navigator.

Серед сучасних браузерів IE відрізняється найгіршою підтримкою CSS2[ Джерело? ], неповною підтримкою XHTML і безліччю проблем із безпекою[ Джерело? ]. До виходу сьомої версії мав застарілий незручний інтерфейс.

Internet Explorer можна безкоштовно завантажити і використовувати навіть на нелегальній копії Microsoft Windows, проте ліцензійна угода дозволяє встановлювати Internet Explorer лише за наявності легальної ліцензії на операційну систему сімейства Windows.

На 2011 рік є найпопулярнішим браузером, охоплюючи близько 40% ринку, але кількість користувачів Internet Explorer стабільно знижується. Internet Explorer є найуживанішим web-браузером починаючи з 1999 року, досягнувши в 2002—2003 роках за цим показником своєї максимальної позначки в 95%; у Південній Кореї у 2007—2008 роках частка IE складала 99%. Цей показник було досягнуто внаслідок стандартизації протоколу шифрування, реалізованого лише у вигляді готових модулів, які видають громадянам (ActiveX і Nsplugin, останні більше не видаються).

Internet Explorer 1

Випущений в серпні 1995 року на основі браузера Spyglass, Inc. Mosaic. Microsoft ліцензувала браузер на умовах виплати відсотка від продажів і фіксованої суми кожного кварталу. Internet Explorer 1.0, як і Internet Explorer 2.0, випущений у листопаді 1995 року, поширення не мав.

Internet Explorer 2

Випущений у листопаді 1995 року, мав підтримку JavaScript, NNTP, фреймів і SSL. Перша версія, яку було випущено для Microsoft Windows і Mac.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)