АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Характеристика модельного підприємства

Читайте также:
  1. A. Характеристика нагрузки на организм при работе, которая требует мышечных усилий и энергетического обеспечения
  2. I. Общая характеристика договора продажи недвижимости
  3. II. Загальна характеристика ХНАДУ
  4. III. Характеристика ведомственных целевых программ и мероприятий подпрограммы
  5. III. Характеристика ведомственных целевых программ и мероприятий подпрограммы
  6. III. Характеристика ведомственных целевых программ и мероприятий подпрограммы
  7. III. Характеристика ведомственных целевых программ и мероприятий подпрограммы
  8. IV. Порівняльна характеристика парламентів країн Західної Європи
  9. S: Установить соответствие между типами общества и их характеристиками.
  10. V. Порівняльна характеристика урядів держав Західної Європи
  11. VII. Характеристика мероприятий и ведомственных целевых программ государственной программы
  12. А. Общая характеристика вены

Основні послуги:

· Джиу-джитсу - японське бойове мистецтво, яке вивчає техніку і тактику ведення ближнього бою з одним або кількома суперниками, зі зброєю та без неї.

· Кікбоксинг - вид спорту, в якому сполучаються техніка і правила боксу з прийомами східних єдиноборств (удари ногами, підсічки, кидки тощо).

Додаткові послуги:

► Масаж – дуже корисний після занять спортом. Також він являється частиною тренувального процесу, добре підготовлює до фізичних навантажень, а також знімає фізичну втому після навантажень. Також послуга буде надаватися звичайному населенню, яке хоче пройти курс лікувального та оздоровчого масажу.

► Тренажерний зал. Надання послуг особам, які мають потребу в підтримані у хорошого фізичного стану.

Супутні послуги:

► Паркування – безкоштовно

Спортивний клуб з джиу-джитсу «Арена» знаходиться на етапі входження на ринок, але так як клуб є монополістом, то планується, що організація із перших днів буде працювати в прибуток. Це також пояснюється тим, що в районному центрі відсутні спортивні секції, а також із інших видів спорту. На сьогоднішній день існує ДЮСШ, яка не дуже ефективно діє.

Також в наші плани входять надавати послуги не тільки жителям районного центру, але й оточуючі населені пункти.

Споживачами клубу є:

1. Постійні клієнти, тобто спортсмени, які професійно займаються спортом, до цієї групи буде відноситися кілька підгруп, таких як: жіноча група, чоловіча група, дитяча група.

2. «Випадкові клієнти», які в процесі тренувального процесу відсіюються;

3. Потенційні клієнти – це молоді особи, які просто введуть здоровий образ життя, і мають бажання навчитися азам самозахисту, а також ті, які прагнуть мати хороший фізичний стан.

На дані послуги попит передбачається постійний, оскільки клуб в основному орієнтований на підготовку кваліфікованих спортсменів, а клієнти, які користуються послугами для загального оздоровлення, а також тренажерним залом, передбачається наплив осінь, зима і весна.

Завданням спортивного клубу є поступове, міцне входження на всеукраїнський ринок, завоювання ринку по показникам якості послуг та доступних цін. У зв’язку із цим, буде проводитися політика цінового проникнення, яка передбачає встановлення початкових понижених цін на послуги.

При аналізі ціноутворення буде враховуватися:

♦ собівартість послуг;

♦ ціни конкурентів на замінні послуги;

♦ унікальність даної послуги;

♦ визначений попит на дану послугу;

♦ рівень життя населення.

При формуванні цінової політики, необхідно схилятися на якість послуги і її корисності. Вона повинна базуватися на принципі співвідношення ціни і якості. Для максимального використання можливостей клубу, необхідно розглядати можливості скидок, пільг та проведення акцій.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)