АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Покращена підтримка технології AJAX

Читайте также:
  1. Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
  2. Вирішення цього протиріччя – одна з важливіших задач технології машинобудування.
  3. ВИРОБНИЧІ ПІДРОЗДІЛИ АРХІВУ ТА ОСНОВНІ АРХІВНІ ТЕХНОЛОГІЇ
  4. Державна підтримка торговельного підприємництва
  5. З ДИСЦИПЛІНИ «ЗАГАЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ» РОЗДІЛ «ТЕХНОЛОГІЯ М’ЯСА І М’ЯСОПРОДУКТІВ
  6. Інформаційні технології - оптимізація менеджменту
  7. Кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування
  8. Комп’ютеризація та інформаційні технології в навчальному процесі
  9. Конфліктологія - це система знань про закономірності та механізми виникнення і розвитку конфліктів, а також про принципи та технології управління ними.
  10. Методи кейс-технології
  11. Опис технології молочних продуктів запроектованого асортименту відповідно до апаратурно-технологічної схеми
  12. Організація технології облікового процесу.

Покращено реалізацію запиту XMLHTTP як власного об'єкту Javascript для додатків, що використовують потужні можливості AJAX. Якщо Internet Explorer 6 обробляв запити XMLHTTP за допомогою елементу управління ACTIVEX, Internet Explorer 7 обробляє XMLHTTP власними засобами. Це покращує синтаксичну сумісність між різними браузерами і дозволяє клієнтам конфігурувати і налаштовувати під свої потреби вибрану політику безпеки, не піддаючи небезпеці ключові сценарії AJAX.

Розширення формату Open Search

Спільно з веб-вузлом Amazon.com — набір розширень RSS Simple List Extensions було передано співтовариству RSS і випущено в рамках ліцензії творчого співтовариства Creative Commons. Серед інших можливостей ці розширення значно спрощують розробку додатків, які взаємодіють з постачальниками послуг пошуку, що є сумісними з Open Search.

Платформа RSS

Забезпечує потужні можливості для завантаження, зберігання і доступу до каналів RSS у всій операційній системі і дозволяє охопити більшу кількість користувачів RSS, ніж раніше. Як тільки користувач підписався на канал в одному додатку, ця підписка і весь пов'язаний з нею вміст стають доступними у всій операційній системі для будь-якого додатку, що бажає його використовувати.

Сумісність платформ

Internet Explorer 7 більш сумісний з останніми веб-можливостями, ніж коли-небудь раніше. Internet Explorer 7 підтримуватиме безліч нових веб-стандартів, для того, щоб зробити роботу в Інтернеті повнішою і полегшити розробку сторінок. Більш того, кожна нова можливість в Internet Explorer 7 знаходиться під повним контролем з боку групової політики, що робить адміністрування Internet Explorer надзвичайно легким завданням навіть в великих організаціях.

OPERA

У 1992 році Норвезька національна телефонна компанія Televerket (зараз Telenor) розгорнула проект ODA — розробка стандартизованої системи збору, збереження документації, зображень та іншої інформації. Участь в розробці брали інженери Йон Течнер та Гейр Іварсьой. На жаль, система ODA не знайшла широкого розповсюдження і проект було припинено, але, завдяки ньому було запущено перший норвезький сервер в 1993.

Розробники збагнули, що найбільш поширений тоді браузер Mosaic має досить примітивну структуру і не може забезпечити достатній рівень ефективності. Тому, вони вирішили розробити власний браузер. Керівництво Televerket погодилося і в кінці 1993 року було представлено перший робочий прототип. У 1994 компанія Televerket була націоналізована.

Течнер та Іварсьой заснували власну компанію Opera Software і продовжували свої розробки. Їх продукт називається MultiTorg Opera, написаний на мові С++ і не використовує коду, що базується на NCSA Mosaic. Він швидко набуває популярності, оскільки розробники поставили за мету високу швидкість, коректне відображення сторінок та доступність для людей з обмеженими можливостями (впроваджено голосовий інтерфейс).


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)