АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

MOZILLA FIREFOX

Читайте также:
  1. Firefox
  2. Mozilla
  3. Как установить домашнюю страницу в браузере Mozilla Firefox

Mozilla Firefox, відомий раніше як Firebird і Phoenix, - займає друге місце в світі по популярності, а також першим браузером з доступним початковим кодом.

Відразу після виходу 9 листопада 2001 року версії 1.0 браузер отримав визнання в таких видань, як "Форбс" і "The Wall Street Journal".

За перші 99 днів Firefox вивантажили 25 мільйонів разів. Завдяки цьому він став однією з найпопулярніших програм з відкритим кодом, особливо в домашніх користувачів. А через 344 дні, після виходу його першої версії 1.0, число завантажень перевищило стомільйонну відмітку.

Вже у листопаді 2005 року Firefox захоплює ринок Интернет-браузеров на 9.4 %, і стає потужним конкурентом для Internet Explorer. В середині 2006 року Mozilla Firefox на ринку браузерів займає від 11 до 15 %.

У липні 2007 року браузер Firefox застосовують 28 % європейських користувачів. За даними компанії Net Applications в грудні 2007 року ринкова частка Firefox складала 16,80 %.

Firefox оптимізовано для: Windows, FREEBSD, OS/2, Mac OS X, а також і для інших операційних систем.

ОСОБЛИВОСТІ БРАУЗЕРА FIREFOX:

· невеликий розмір установчого файлу;

· підтримка великої кількості розширень;

· можливість автоматичного оновлення;

· широкі налаштування зовнішнього вигляду і загальної роботи програми;

· наявність, інтегрованих в закладки RSS потоків;

· наявність вбудованої панелі пошуку по пошукових машинах;

· наявність веб-редактора сторінок.

У стандартному варіанті дистрибутиву Firefox присутнім є лише один інструмент для веб-дизайнера. Програма DOM шукає і вказує рядок, в якому присутня синтаксична помилка. Але є спеціальні plugin-ів, які додають до браузеру решту доповнень:

· View Source Chart - плагин для перегляду і сортування початкового коду HTML

· JSView - плагин для проглядання файлів, сторінки, що знаходяться за межами

· HTMLValidator -проверка коду на відповідність стандартам W3C.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)