АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Силові класи

Читайте также:
  1. БИЛЕТ 5-6Поняття про організаційні форми навчання. Класифікація форм навчання природознавству.Класифік норм навч.природозн.
  2. Бюджетна класифікація: будова, роль і призначення видатків
  3. Бюджетна класифікація: будова, роль і призначення видатків
  4. Бюджетна система України та бюджетна класифікація
  5. В залежності від вихідних даних та способів їх поєднання всі методи діляться на 2 класи.
  6. ВИДАТКИ ЗА ФУНКЦІОНАЛЬНОЮ КЛАСИФІКАЦІЄЮ ВИДАТКІВ ТА КРЕДИТУВАННЯ БЮДЖЕТУ
  7. Види ан-зу, їх класиф-ція
  8. Види документів та їх класифікація.
  9. Види документів та їх класифікація.
  10. Види і класифікація економічних наук
  11. Види комерційних банків. Визначення банківських операцій та їх класифікація
  12. Види кредитів, їх класифікація та економічна характеристика

Тел.(0342) 71-88-50 Моб. 095-820-44-60 Моб. 097-103-83-53

Розклад групових занять по фітнесу 21.09-27.09

  Понеділок Вівторок Середа Четвер П`ятниця Субота Неділя
9:15   Mix fitness (Юра)   Functional training (Юра)  
10:15 Super sculpt (Мар’яна) Press& Stretching (Оксана) Pilates+ (Мар’яна) Press& Stretching (Оксана) Fit ball (Лєна) Super sculpt (Мар’яна) ABT (Галя) 11:00
13:10 Interval training (Юра) ABT (Галя) Тай-бо (Юра) ABT (Галя) Interval training (Юра) Mix fitness (Маша) 11:15  
16:00 Mix fitness (Ілона) Zumba (Аня)     Pilates+ (Мар’яна) Body workout (Роман) 11:15  
17:00 Press& Stretching (Мар’яна) Super sculpt (Віталік) Mix fitness (Галя) Step (Лєна) Super sculpt (Мар’яна)  
18:10 Super sculpt (Мар’яна) Interval training (Лєна) Interval training (Мар`яна) Interval training (Маша) Zumba (Аня)  
19:10 Interval training (Наталя) Fit ball (Маша) Super sculpt (Мар’яна) Super sculpt (Наталя) Mix fitness (Галя)  
20:10 ABT (Нaталя) Mix fitness (Маша) Yoga ABT (Наталя) Yoga  
                 

■- Програма Mind body «Розумне тіло»; ■- Силові класи;

■- Функціональні тренування ■- Класи змішаного формату;

■- Аеробні класи кординаційної спрямованості;

УВАГА! Попередній запис на заняття з фітнесу є обов’язковим!!! Про відсутність на занятті – попереджайте, будь ласка, не пізніше, як за 3 год. до заняття. В протилежному випадку - заняття буде списано. Групові заняття проводяться за умови присутності не менше двох осіб!!!

Для того, щоб отримати навантаження, адекватне можливостям Вашого організму, необхідно правильно підібрати тип заняття, що відповідає Вашим бажанням, здібностям і можливостям.

Силові класи

Body workout (боді воркаут) – тренування тіла - мета даного заняття полягає в укріпленні всіх важливих груп м’язів. Під час тренування використовується, в основному, вага власного тіла та додаткове обладнання. При регулярному відвідуванні тренувань покращується постава, форма тіла, витривалість та м’язовий контроль. Заняття корисне для людей будь-якої фізичної підготовки. Тривалість заняття 55 хв.

Super sculpt (супер скалпт) – скульптура тіла – тренування усіх основних м'язових груп з використанням спеціального обладнання (гантелі, бодібари, степ-платформи та ін.). Заняття сприяє розвитку силової витривалості, допомагає привести тіло в тонус, створити м'язовий корсет, скорегувати фігуру і отримати потужний заряд енергії. Заняття підходить для людей середнього та високого рівня підготовки. Тривалість заняття - 55 хвилин.

ABТ ( АБТ ) - (живіт, сідниці, стегна) - даний вид тренувань спрямований на укріплення, підтяжку і покращення форм живота, сідниць та стегон. Заняття базується на виконанні різноманітних вправ, в основному за допомогою ваги власного тіла. Курс занять є ефективний для людей середнього та високого рівня фізичної підготовки. Тривалість заняяття - 55 хв.

Power Fit (павер фіт) – силовий фітнес, основною метою якого є опрацювання проблемних зон тіла (бедра, сідниці, живіт, спина). Під час тренування використовується додаткове обладнання (степ-платформа, гантелі, бодібар та ін.), а також власна вага тіла. Тренування підходить для людей середнього та високого рівня підготовки. Тривалість заняття – 55хв.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)