АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ. Організація виконання і захисту дипломного проекту ґрунтується на рекомендаціях Міністерства освіти і науки

Читайте также:
  1. I. Загальні положення
  2. I. Загальні положення
  3. I.ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ
  4. III. Вправи з початкового положення стоячи.
  5. VІ. Назвіть юридичні строки, які слід застосувати у наведених положеннях (усього – 9 балів: по 3 бали за кожну правильну відповідь):
  6. В якій відповіді наведене правильне положення, що стосується відповідальності за злочини проти громадського порядку та моральності?
  7. В якій відповіді наведене правильне положення, яке характеризує взаємозв'язок Загальної та Особливої частини кримінального права України?
  8. В якій відповіді наведено правильне положення, яке стосується злочинів проти власності?
  9. Вопрос № 4 Основні положення теорії розподілу влад(Монтескье)
  10. Глава 1. Загальні положення
  11. Глава 19. Загальні положення досудового розслідування
  12. Глава 2. Загальні правила документообігу

Організація виконання і захисту дипломного проекту ґрунтується на рекомендаціях Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України по організації виконання і захисту дипломного проекту І – ІІ рівня акредитації.

Дипломний проект виконується в терміни, визначені навчальним планом спеціальності та графіком навчального процесу.

За структурою дипломний проект складається з пояснювальної записки та графічної частини.

Пояснювальна записка дипломного проекту технологічного характеру включає:

- вступ, в якому розкривається актуальність та значення теми, формулюються мета і завдання проекту;

- технологічну частину, в якій розкривається технічні характеристики та вимоги, що висувається до готової продукції, сировинна база, метод виробництва та його обґрунтування, опис технологічного процесу та апаратурне оформлення схеми, технічна характеристика основного технологічного обладнання, обґрунтування плану цеху, заходи з охорони праці та навколишнього середовища.

- спеціальну частину, в якій виконується розрахунок рецепту шихти, складається матеріальний баланс виробництва, розраховується необхідна кількість основного технологічного обладнання та складається теплотехнічний баланс роботи обладнання.

- висновки;

- перелік джерел інформації.

Графічна частина дипломного проекту як конструкторського, так і технологічного характеру представлена схемами технологічного процесу, кресленнями загального виду основного технологічного обладнання та планом цеху з позначенням розташування обладнання.

Зміст та обсяг пояснювальної записки наведений в таблиці 1.1.

 

Таблиця 1.1 – Зміст та обсяг пояснювальної записки


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)