АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Ізотермічний напівпричіп ОБ'ЄМОМ 82 М3

Класифікація транспортних засобів

ЕВРОТЕНТ

умовне поняття означає вантажний автомобіль з напівпричепом що має габаритні розміри і характеристики близькі до наступних:
довжина - 13,6 м.
ширина - 2,45 м.
висота - 2,45 м.
обсяг - 82 м3
вантажопідйомність - 20-22 тонни.

(32-33 палети)
Існує велика кількість модифікацій напівпричепів, серед яких можна виділити найбільш часто зустрічаються:
Напівпричепи об'ємом 76-78 м3 - має меншу довжину (12,5 - 13 м)
Напівпричепи мають стандартну або велику довжину, ширину і висоту (13,6 м, 2,5 м, 2,7 м.)
Напівпричіп може мати різне додаткове устаткування (ремені, ліфт-лопата, кріпильні поручні) істотно що розширюють його область застосування. Конструкція напівпричепа дозволяє прибирати тент і тим самим дає можливість робити навантаження / вивантаження збоку або зверху. Крім того, напівпричіп без тенту дозволяє використовувати напівпричіп як відкритий майданчик з висотою бортів від 35 до 50 см. Підвіска напівпричепів виконується в ресорному або пневматичному варіанті. Пневматична підвіска гарантує автопоїзду плавний хід, що забезпечує схоронність легкоб'ющегося вантажу.

Ізотермічний напівпричіп ОБ'ЄМОМ 82 М3.

Ізотермічний напівпричіп об'ємом 82 м3 має схожі споживчі властивості з ізотермічними фургонами меншого розміру. Еталонними, для даного типу напівпричепа можна вважати наступні габаритні розміри:
довжина - 13,6 м.
ширина - 2,45 м.
висота - 2,45 м.
обсяг - 82 м3 вантажопідйомність - 20-25 тонни.
Існує велика кількість модифікацій напівпричепів, серед яких можна виділити найбільш часто зустрічаються:
Напівпричепи об'ємом 76-78 м3 - має меншу довжину (12,5 - 13 м)
Напівпричепи мають стандартну або велику довжину, ширину і висоту (13,6 м, 2,5 м, 2,7 м.)
Основною споживчою характеристикою даного напівпричепа є обсяг або кількість палет, які можна завантажити.
Підвіска напівпричепів виконується в ресорному або пневматичному варіанті. Пневматична підвіска гарантує автопоїзду плавний хід, що забезпечує схоронність легкоб'ющегося вантажу.
Відмінною особливістю вантажного відсіку типу "Термофургони", є здатність зберігати протягом тривалого часу (10-20 годин) температуру при якій проводилася завантаження, за умови зовнішньої температури від-10С до +20 С. Крім того, на деяких моделях, існує можливість підігріву вантажного відсіку, що дозволяє на більш тривалий час і при більш низьких зовнішніх температурах зберігати внутрішню температуру. Борти вантажного відсіку виготовлені з пінопласту обшитого жерстю. Двері вантажного відсіку обладнані ущільнювачем. Існують вентиляційні отвори. Як правило, вантажний відсік обладнаний додатковою бічними дверима, що полегшує навантаження / вивантаження.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)