АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Тема 7. Облік інших зовнішньоекономічних операцій

Читайте также:
  1. III етап. Перевірка господарських операцій по суті
  2. IІІ. Проведення перевірок суб’єктів господарювання та органів влади та інших підконтрольних об’єктів органами Держтехногенбезпеки України
  3. V. КЛІНІЧНА ТА ДИСПАНСЕРНА КАТЕГОРІЯ ОБЛІКУ ХВОРОГО
  4. Аналіз інших нормативно-правовими актів в сфері інформатизації та шляхи для її удосконалення.
  5. Аналіз та оцінка ефективності експортних операцій
  6. Аналіз та оцінка ефективності імпортних операцій
  7. Аналітичний та інвентарний облік основних засобів
  8. Бази оподаткування ПДВ окремих господарських операцій
  9. Бухгалтерія - це самостійний структурний підрозділю апарату управління (служба, відділ), який веде бухгалтерський облік діяльності бюджетної установи.
  10. Бухгалтерський облік
  11. Бухгалтерський облік бартерних операцій
  12. Бухгалтерський облік бланків цінних паперів

Особливості обліку отримання інвестицій в іноземній валюті. Бухгалтерський облік та оподаткування операцій на підприємствах з іноземними інвестиціями. Особливості обліку отримання інвестицій в іноземній валюті. Повернення іноземних інвестицій інвестору.

Відображення відображення,відбиття фінансових інвестицій в підприємства, створені закордоном. Відображеннявідображення,відбиття у фінансовій звітності операцій господарських одиниць, розташованих закордоном.

Види кредитних угод та умови отриманняздобуття кредиту при здійсненні зовнішньоекономічної діяльності. Кредитні операції в іноземній валюті та їх відображення в бухгалтерському та податковому обліку.

Поняття службового відрядження, розрахунок і видача авансу. Форми видачі авансу. Граничний термін відрядження і порядоклад розрахунку кількості днів знаходження у відрядженні. Порядок відшкодування добових витрат. Відображеннявідображення,відбиття в бухгалтерському і податковому облікуурахуванні витрат на відрядження в іноземній валюті

Поняття консигнаційних та комісійних операцій у зовнішньоекономічній сфері. Договір консигнації. Відображення консигнаційних операцій в обліку у консигнанта-експортера. Відображення консигнаційних операцій в обліку у консигнатора-резидента. Відображення експорту в обліку за договором комісії між комітентом-резидентом і комісіонером-нерезидентом. Відображення імпорту в обліку за договором комісії у комітента-резидента.

Поняття лізингових операцій, їх об‘єкти та суб‘єкти. Види лізингу: міжнародний лізинг, експортний лізинг, імпортний лізинг, транзитний лізинг, фінансовий та оперативний лізинг. Послідовність дій сторін при міжнародних лізингових операціях. Митне оформлення лізингових операцій та лізингові платежі. Бухгалтерський облік фінансового та оперативного лізингу.

Реімпортні операції, їх документальне оформлення. Характеристика митного режиму реімпорту та особливості його застосування. Облік реімпортних операцій. Загальна характеристика експортно-імпортних операцій без ввезення і вивезення, та порядок їх оподаткування. Облік експортно-імпортних операцій без їх ввезення і вивезення.

Реекспортні операції, їх документальне оформлення та методи обліку. Облік реекспорту методом прямого відвантаження. Облік реекспорту посередником. Загальна характеристика митного режиму реекспорту. Бухгалтерський облік реекспортних операцій.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)