АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Варіант 4

Читайте также:
  1. I Варіант
  2. Варіант
  3. Варіант 0
  4. Варіант 1
  5. Варіант 1
  6. Варіант 1
  7. Варіант 1
  8. Варіант 1
  9. Варіант 1
  10. Варіант 1
  11. Варіант 1
  12. Варіант 1.

Контрольна робота зі Складання процесуальних документів

(вариант согласно номеру по списку группы в журнале)

Варіант 1.

1. Постанови суду першої інстанції в стадії підготовки цивільної справи до судового розгляду (практичне завдання).

Завдання: Громадянка Кот А.С. звернулася до Іллічівського районного суду м. Маріуполя із заявою про визнання свого чоловіка Кот К.А. недієздатним, оскільки він тяжко хворіє і знаходиться на лікуванні в психічній лікарні. Ця заява була прийнята до провадження суду. Для визначення психічного стану громадянина Кот К.А. суддя призначив судово-психіатричну експертизу.

Складіть відповідну ухвалу судді.

2. Ухвала і вирок (постанова) суду апеляційної інстанції у кримінальній справі (теоретичне питання).

3. Скласти постанову про порушення провадження про адміністративне правопорушення (практичне завдання).

Варіант 2.

1. Заяви осіб, які беруть участь у цивільній справі (практичне завдання).

Завдання: Громадянин Когут Д.Б. пред’явив позов до громадянки Таборенко Ю.В.. про звільнення від сплати періодичних платежів, які він сплачував за рішенням суду від 8 вересня 2015 року. У заяві він посилався на те, що в даний час здоров’я відповідачки відновилось, а його матеріальний стан значно погіршився.

Складіть позовну заяву до Жовтневого районного суду м. Маріуполя. На які засоби доказування потрібно посилатися позивачу?

2. Стадія початку досудового розслідування. Процесуальне оформлення дій та рішень слідчого в стадії початку досудового розслідування (теоретичне питання).

3. Розробити фабулу та скласти скаргу на постанову у справі про адміністративне правопорушення (практичне завдання).

Варіант 3.

1. Предмет доказування і зміст позовних вимог у цивільній справі (практичне завдання).

Завдання: У судовому засідання у справі за позовом Ковальова С.Д. до Самсонова К.С. про визнання права власності на частину будинку відповідач визнав позов повністю. Сторони виявили бажання укласти мирову угоду.

Складіть проект мирової угоди.

2. Процесуальне закріплення результатів проведення огляду, обшуку та виїмки (теоретичне питання).

3. Розробити фабулу та скласти протокол про адміністративне правопорушення (практичне завдання).

Варіант 4.

1. Постанови суду першої інстанції в стадії судового розгляду цивільної справи (практичне завдання).

Завдання: Громадянка Котова О.В. звернулася до Приморського районного суду м. Маріуполя з позовом до громадянина Сухомлинського К.Л. про визнання права власності на ½ частину будинку. В судовому засіданні було оголошено заяву відповідача, в якій він просив не розглядати справу до його повернення з тривалого службового відрядження. Котова О.В. наполягає на розгляді справи за суттю.

Яку процесуальну дію може здійснити суд? Складіть відповідний процесуальний документ.

2. Процесуальний зміст дій та рішень слідчого в стадії зупинення та закінчення досудового розслідування (теоретичне питання).

3. Скласти постанову (рішення) по справі про адміністративне правопорушення (практичне завдання).


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)