АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Тема 2. Облік податку на прибуток

Читайте также:
  1. V. КЛІНІЧНА ТА ДИСПАНСЕРНА КАТЕГОРІЯ ОБЛІКУ ХВОРОГО
  2. Аналітичний та інвентарний облік основних засобів
  3. Бази оподаткування ПДВ окремих господарських операцій
  4. Бухгалтерія - це самостійний структурний підрозділю апарату управління (служба, відділ), який веде бухгалтерський облік діяльності бюджетної установи.
  5. Бухгалтерський облік
  6. Бухгалтерський облік бартерних операцій
  7. Бухгалтерський облік бланків цінних паперів
  8. Бухгалтерський облік закупівель імпортних товарів
  9. Бухгалтерський облік облігацій
  10. БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК СТИПЕНДІЙ
  11. Бухгалтерські проведення з обліку надходження основних засобів
  12. Бухгалтерські проведення обліку розрахунків з іншими дебіторами і кредиторами

Платники податку, об'єкт оподаткування і порядок нарахування податку. Порядок визнання доходів та їх склад. Склад витрат та порядок їх визнання. Податковий облік необоротних активів. Порядок нарахування та строки сплати податку на прибуток.

Тема 3. Податкова декларація з податку на прибуток підприємства, її зміст і техніка складання.

Структура Декларації та особливості її складання. Порядок заповнення декларації з податку на прибуток підприємства. Зміст додатків до Декларації, порядок їх оформлення.

Тема 4. Облік податку на додану вартість.

Платники податку. Об’єкт оподаткування та операції, що не є об’єктом оподаткування. Операції, звільнені від оподаткування. Визначення бази оподаткування. Ставки податку на додану вартість. Податкове зобов'язання і податковий кредит з ПДВ. Облік податку на додану вартість.

Податкова накладна: призначення та порядок заповнення. Методика заповнення Реєстру отриманих та виданих податкових накладних. Порядок визначення суми податку, що підлягає сплаті до бюджету або відшкодуванню з бюджету.

Порядок оподаткування податком на додану вартість туристичних послуг.

Тема 5. Податкова декларація з податку на додану вартість, зміст і техніка її складання.

Структура Декларації з податку на додану вартість. Порядок оформлення та подання. Порядок заповнення розділу 1 Декларації "Податкові зобов’язання". Коригування зобов’язань. Порядок заповнення розділу 2 Декларації "Податковий кредит". Коригування податкового кредиту.

Тема 6. Облік акцизного податку. Декларація з акцизного податку.

Акцизний податок: суть, платники, об’єкти і база оподаткування. Методика обчислення акцизного податку. Порядок відображення акцизного податку у податковій звітності.

Тема 7. Податок на доходи фізичних осіб: облік і звітність.

Податок з доходів фізичних осіб: зміст, визначення бази оподаткування, ставки і порядок утримання податку. Призначення і застосування податкової соціальної пільги. Відображення податку з доходів фізичних осіб у податковій звітності. Облік єдиного внеску на соціальне страхування.

Тема 8. Облік і звітність за майновими та ресурсними платежами.

Процедура визначення збору за першу реєстрацію транспортного засобу, порядок складання Розрахунку. Екологічний податок: оподаткування і звітність. Порядок обчислення плати за землю та відображення її у податковій звітності. Облік платежів за користування природними ресурсами: оподаткування і звітність.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)