АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Варіант 9. 1. Облік єдиного внеску на соціальне страхування

Читайте также:
  1. I Варіант
  2. Варіант
  3. Варіант 0
  4. Варіант 1
  5. Варіант 1
  6. Варіант 1
  7. Варіант 1
  8. Варіант 1
  9. Варіант 1
  10. Варіант 1
  11. Варіант 1
  12. Варіант 1.

1. Облік єдиного внеску на соціальне страхування.

2. Задача.

Розрахувати і відобразити в обліку суму збору за першу реєстрацію вантажного автомобіля з об'ємом циліндра 8100 куб. см. Вантажний автомобіль придбаний після 6 років використання.

 

Варіант 10

1. Відображення податку з доходів фізичних осіб у податковій звітності.

2. Задача.

Підприємство, яке знаходиться у місті Львові (чисельність населення 700 тис.осіб) має державний акт, який підтверджує право користування земельною ділянкою площею 1100 кв. м.

Нарахуйте суму земельного податку за звітний місяць
та відобразіть ситуацію в обліку.

 

Варіант 11

1. Призначення і застосування податкової соціальної пільги з податку з доходів фізичних осіб.

2. Задача.

Оприбутковані надлишки матеріалів, виявлені при інвентаризації, в сумі 100 грн.

Відображена за балансовою вартістю недостача матеріалів, виявлена при інвентаризації, в сумі 200 грн. Списана по облікових цінах недостача:

а) в межах норм природних втрат – 30 грн.

б) понад норми природних втрат:

- конкретні винуватці не встановлені - 40 грн.

- на винних осіб - 130 грн.

Відобразити ситуацію в обліку.

 

Варіант 12

1. Податок з доходів фізичних осіб: зміст, визначення бази оподаткування, ставки і методика утримання податку.

2. Задача.

Протягом 1 кварталу підприємством було здійснено розміщення твердих побутових відходів ІV класу небезпеки – малонебезпечні в обсязі 5 тонн в межах населеного пункту.

Нарахувати суму податкового зобов'язання з екологічного податку, що справляється за розміщення відходів у спеціально відведених для цього місцях, та відобразити операцію в обліку.

Варіант 13

1. Порядок відображення акцизного податку у податковій звітності.

2. Задача.

Статутний капітал ПАТ «Зоря» складає 200 тис. грн. (номінальна вартість однієї акції - 40 грн.). За рішенням зборів акціонерів нараховані дивіденди виходячи з 20 грн. на акцію. В день виплати дивідендів перерахований до бюджету авансовий внесок податку на прибуток по дивідендах. Прибуток до оподаткування за звітний пе­ріод - 100 тис. грн. Відобразити ситуацію в обліку. Вказати, як авансовий внесок податку на прибуток по дивідендах вплине на податок на прибуток підприємства.

 

Варіант 14

1. Методика обчислення акцизного податку.

2. Задача.

Підприємство купує нові транспортні засоби: вантажний автомобіль з об'ємом циліндра двигуна 9600 куб.см і легковий автомобіль з об'ємом циліндра 1400 куб.см.

Нарахувати суму збору за першу реєстрацію транспортних засобів. Відобразити ситуацію в обліку.

 


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)