АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ЗАНЯТТЯ 2. 1. Злочини, що зазіхають на суспільні відносини, що забезпечують цілість і відповідність документів

Читайте также:
  1. Відкрите заняття проводилося у зв’язку з участю у конкурсі на посаду доцента кафедри алгебри, геометрії та математичного аналізу.
  2. Друге заняття
  3. Друге семінарське заняття – 2 години
  4. Друге семінарське заняття – 2 години
  5. Друге семінарське заняття – 2 години
  6. Друге семінаське заняття – 2 години
  7. ЗАГАЛЬНІ Методичні рекомендації до вивчення тем, що виносяться на семінарські заняття та на самостійну роботу.
  8. Заняття
  9. Заняття
  10. ЗАНЯТТЯ 1
  11. Заняття 1
  12. Заняття 1-2

1. Злочини, що зазіхають на суспільні відносини, що забезпечують цілість і відповідність документів, штампів і печаток.

2. Злочини, що зазіхають на суспільні відносини, що забезпечують дотримання визначених правил.

3. Злочини, що зазіхають на суспільні відносини, що забезпечують дотримання міжнародних конвенцій, учасником яких є Україна.

 

 

З А Д А Ч А 1. Брати Боєви, Василь і Микола, пізно ввечері скоїли крадіжку двох дерев'яних щитів огорожі дитячого хокейного майданчика,який належить ЖЭУ - 10. Взявши по щиту, вони спрямувались з ними додому, але були зупинені сержантом міліції Поповим, який зажадав віднести щити назад. Боєви відмовились виконати це розпорядження і намагались скритись, проте працівник міліції встигнув затримати Миколу. Василь, бачивши, що брат намагається вирватись, витягнув з кишені столовий ніж і, погрожуючи розправою, став наступати на Попова.. Обороняючись, сержант ударив Василя ногою по руці, у якої був ніж, а потім вириваючи ніж порізав собі руку, отримавши легкі тілесні пошкодження. Квалiфiкуйте дії братів Боєвих.

 

З А Д А Ч А 2. Зорін здійснив кишенькову крадіжку, разом з грішьми вкрав і паспорт потерпілого Волова. Гроші він витратив, а паспорт вирішив підробити, оскільки скривався від правоохоронних органів. Квалiфiкуйте дії Зорина.

 

З А Д А Ч А 3. Крилов шляхом підчистки і дописки виправив у своїй трудовій книжці у запис про прийом і звільнення з роботи цифру " 2" на цифру " 3" і намагався пред'явити підробний документ в іншу організацію для оформлення на роботу столяром 3 розряду, замість 2 розряду. На попередньому слідстві Крилов пояснив, що трудову книжку він підробив для того, щоб поступити на роботу з більш високим розрядом і одержувати більш високу зарплату. Квалiфiкуйте дії Крилова.

 

З А Д А Ч А 4. Білов, здійснив втечу з місць позбавлення волі, вкрав у Ігнатьєва паспорт, трудову книжку, пенсійне посвідчення та інші особисті документи з метою використати їх для прописки і влаштування на роботу. Квалiфiкуйте дії Білова..

СПИСОК РЕКОМЕНДОВАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ:

1. Конституцiя України від 26 червня 1996.

2. Уголовный кодекс Украины. Научно-практический комментарий. Под ред.

Стрельцова Е.Л, 3-е издание., Харьков, «Одиссей», 2005 г.

3. Уголовное право Украины. Общая и Особенная части. Харьков, «Одиссей»,

2002г.

4. Єлізаров П. С. Відповідальність за посягання на життя, здоров'я і

гідність працівників міліції і народних дружинників. Київ. 1974.

5. Польонов Г. Ф. Відповідальність за злочини проти порядку

Управління. 1966.

6. Сташис В. В., Бажанов М. И. Преступления против порядка управления.

Харьков. 1971.

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)