АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Варіант 24

Читайте также:
  1. I Варіант
  2. Варіант
  3. Варіант 0
  4. Варіант 1
  5. Варіант 1
  6. Варіант 1
  7. Варіант 1
  8. Варіант 1
  9. Варіант 1
  10. Варіант 1
  11. Варіант 1
  12. Варіант 1.

1. Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживанням службовим становищем.

2. Юридичний аналіз складу злочину Грубе порушення законодавства про працю

Задача

Прокіп, придбавши автобус, зареєструвався в якості приватного підприємця і зайнявся перевезенням пасажирів на одному з міських маршрутів. Незабаром він подав до міської Ради заяву та інші документи в яких обгрунтував, що його діяльність є збитковою внаслідок того, що більшість пасажирів становлять пенсіонери та інші категорії населення, які мають пільги по оплаті проїзду. На підставі цього Прокіп просив надати йому з міського бюджету дотацію в розмірі 5.000 гривень щомісячно. Перевіркою депутатської комісії було встановлено, що насправді Прокіп збитків не мав, оскільки відмовляв пільговикам у перевезенні, у наданні йому дотації відмовлено.

 

Варіант 25

1. Шахрайство.

2. Юридичний аналіз складу злочину Фальсифікація виборчих документів, документів референдуму чи фальсифікація підсумків голосування, надання неправдивих відомостей до органів Державного реєстру виборців чи фальсифікація відомостей Державного реєстру виборців.

Задача

Богдан, дізнавшись, що серед колекціонерів поштових марок високо ціняться деякі види марок 20- років, розшукав зразок такої марки, виготовив кліше і зробив 50 примірників такої марки і продав їх по 50 гривень за кожну.

 

Варіант 26

1. Вимагання.

2. Юридичний аналіз складу злочину Перешкоджання здійсненню виборчого права або права брати участь у референдумі, роботі виборчої комісії або комісії з референдуму чи діяльності офіційного спостерігача.

Задача

Стас та Авар, озброєні обрізом гладкоствольної мисливської рушниці, напали на сторожа стоматологічної поліклініки, зв'язали його і заволоділи сейфом, в якому було 800 г золота у вигляді зубних дисків - заготовок для виготовлення зубних протезів. Сейф їм допоміг відкрити газорізник Семен, який участі у нападі не брав. В ході розслідування було встановлено, що незадовго до цього епізоду Стас та Авар аналогічним способом вчинили напад на касу селянської спілки, а також на інкасатора.

 

Варіант 27

1. Розбій.

2. Посягання на життя працівника правоохоронного органу члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця.

Задача

Гнат —ватажок групи, а також Олег та Федір займалися вимаганням грошей у осіб, які займаються торговельною діяльністю на речовому ринку. При цьому під час нападів погрожували потерпілим, що в разі їх відмови передати цінності, на них та їх близьких чекає.розправа, демонстрували при цьому пістолет ТТ, Свою діяльність Гнат, Олег та Федір продовжували протягом двох років. У зв'язку з відмовою одного з потерпілих. передати 500 доларів СІЛА, вони його вбили.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)