АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Злочини проти безпеки виробництва

Читайте также:
  1. I. Абсолютные противопоказания
  2. I. Абсолютные противопоказания (отвод от донорства независимо от давности заболевания и результатов лечения)
  3. I. АКАДЕМІЯ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ
  4. I. ПРЕСТУПЛЕНИЯ ПРОТИВ ЛИЧНОСТИ
  5. I. Противотуберкулезные средства.
  6. II. Временные противопоказания
  7. II. Временные противопоказания
  8. II. Організація перевірок органами Держтехногенбезпеки України
  9. II. Противоречия экономического материализма
  10. III. Противопожарное оборудование подземных выработок.
  11. IІІ. Проведення перевірок суб’єктів господарювання та органів влади та інших підконтрольних об’єктів органами Держтехногенбезпеки України
  12. O, Господь, будь мне надежной опорой против всех проявлений и нападений Злых Духов.

11. Злочини проти безпеки руху та експлуатації транспортних засобів (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту; пошкодження шляхів сполучення і транспортних засобів; незаконне заволодіння транспортним засобом тощо)

12. Злочини проти громадського порядку та моральності (групове порушення громадського порядку; масові заворушення – 5-8 р.; хуліганство – штраф до 50 н.м. або арешт до до 6 міс., обо обмеження волі до 3 р.; наруга над могилою; жорстоке поводження з тваринами; проституція тощо).

Злочини у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин.

14. Злочини у сфері охорони державної таємниці, недоторканості державних кордонів, забезпечення призову та мобілізації.

Злочини проти авторитету органів державної влади, місць самоврядування і об'єднання громадян.

Злочини у сфері використання ЕОМ, систем та КМ

17. Злочини у сфері службової діяльності ( зловживання службовим станом; халатність, одержання хабара, дача хабара тощо).

18. Злочини проти правосуддя (завідомо незаконний арешт, затримання; примушення давати показання тощо).

Злочини проти встановленого порядку несення військової служби.

20. Злочини проти миру, безпеки людства та міжнародного порядку ( пропаганда війни – до 3 р.; планування, ведення агресивної війни;застосування зброї масового знищення - - 8-12 р.; геноцид – 10-15 р.; піратство – 5-12 р. з конфіскацією тощо)

 

Крадіжка - таємне викрадення чужого майна.

Грабіж - відкрите викрадення чужого майна.

Розбій - напад з метою заволодіння чужим майном.

Вимагання - вимога передачі чужого майна з погрозою насильства. Шахрайство - заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману/

 

Судимість.

Судимістьце правовий наслідок засудження особи вироком суду, який пов‘язаний з певними правовими обмеженнями, що стосуються засудженого.

Особа визнається такою, що має судимість, з дня набрання законної сили обвинувальним вироком і до погашення або зняття судимості.

Особи, засуджені за вироком суду без призначення покарання або звільнені від покарання чи такі, що відбули покарання за діяння, злочинність і караність якого усунута законом, визнаються такими, що не мають судимості. Особи, які були реабілітовані, визнаються такими, що не мають судимості.

ККУ визначає строки погашення судимості (ст.89, 90), а також умови зняття судимості (ст.91)

Зняття судимості - після закінчення не менше половини строку покарання (сумлінна поведінка).


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)