АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Тема 20. Провадження в справах про злочини неповнолітніх

Читайте также:
  1. V. Запишіть 2 приклади вчинення замаху на злочини, передбачені статтями розділу ІІІ Особливої частини КК України (складіть фабули).
  2. АЛГОРИТМ ДІЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ТА ЗАСТУПНИКА ДИРЕКТОРА З ВИХОВНОЇ РОБОТИ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ ПІД ЧАС ЗДІЙСНЕННЯ ПЕРЕВІРКИ ФАХІВЦЯМИ СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ
  3. В якій відповіді наведене правильне положення, що стосується відповідальності за злочини проти громадського порядку та моральності?
  4. В якій відповіді правильно вказано злочини, за вчинення яких встановлюється конфіскація майна?
  5. Види покарання для неповнолітніх.
  6. Види покарань для неповнолітніх.
  7. Виключне провадження в кримінальному процесі: приводи і підстави, строки перегляду справ, процесуальні наслідки перегляду справ в порядку виключного провадження.
  8. ВИКОНАВЧЕ ПРОВАДЖЕННЯ
  9. ВИКОНАВЧЕ ПРОВАДЖЕННЯ
  10. Виконавче провадження у системі юрисдикційної діяльності 11
  11. Виконавче провадження у системі юрисдикційної діяльності 7
  12. Виконавчого провадження

 

Особливості порушення кримінальної справи і досудового слідства про злочини неповнолітніх. Особливості предмету доказування в цих справах. Особливості притягнення неповнолітніх як обвинувачених. Затримання та арешт неповнолітніх. Особливості застосування до неповнолітніх обвинувачених запобіжних заходів. Особливості судового розгляду кримінальних справ про злочини неповнолітніх. Порядок застосування до неповнолітніх примусових заходів виховного характеру.

 

 

Тема 21. Застосування примусових заходів медичного характеру.

 

Поняття примусових заходів медичного характеру та підстави їх застосування. Особливості провадження досудового слідства в справах про неосудних і осіб, які захворіли душевною хворобою після скоєння злочину. Особливості судового провадження в справах про неосудних і осіб, які захворіли душевною хворобою після скоєння злочину. Структура і зміст ухвали суду про застосування примусового заходу медичного характеру. Зміна та відміна примусового заходу медичного характеру. Процесуальний порядок відновлення кримінальних справ щодо осіб, які захворіли душевною хворобою після скоєння злочину, а потім видужали

 

Тема 22. Протокольна форма досудової підготовки матеріалів справи.

Сутність протокольної форми досудової підготовки матеріалів справи. Порядок оформлення протокольної форми досудової підготовки матеріалів справи органами внутрішніх справ. Строк провадження з цих категорій справ. Процесуальній порядок провадження протокольної форми досудової підготовки матеріалів. Роль прокурора з даних категорій справ. Розгляд протокольної справи в суді..

ТЕМАТИЧНИЙ ПЛАН

НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ

«КРИМІНАЛЬНИЙ ПРОЦЕС УКРАЇНИ»

Тема Лекції Практ. заняття СРС
ОСОБЛИВА ЧАСТИНА      
Порушення кримінальної справи      
Дізнання та досудове слідство      
Провадження слідчих дій      
Притягнення особи як обвинуваченого      
Зупинення і закінчення досудового слідства      
Підсудність. Попередній розгляд справи суддею      
Судовий розгляд кримінальної справи      
Провадження в апеляційній інстанції      
Провадження в касаційній інстанції      
Виконання вироку      
Перегляд судових рішень в порядку виключного провадження      
Провадження в справах про злочини неповнолітніх      
Застосування примусових заходів медичного характеру      
Протокольна форма досудової підготовки матеріалів справи      
Загалом 44 36 50

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)