АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Хід роботи. 6. Створити папку Лабораторна робота

Читайте также:
  1. B Хід роботи.
  2. VІІ. Оформлення роботи
  3. Алгоритм виконання роботи
  4. АЛГОРИТМ ДІЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ТА ЗАСТУПНИКА ДИРЕКТОРА З ВИХОВНОЇ РОБОТИ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ ПІД ЧАС ЗДІЙСНЕННЯ ПЕРЕВІРКИ ФАХІВЦЯМИ СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ
  5. АЛГОРИТМ РОБОТИ НАД ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНИМИ ЗАВДАННЯМИ З КУРСУ «ОСНОВИ ПСИХОЛОГІЧНОГО ТРЕНІНГУ»
  6. Аналіз ритмічності роботи підприємства.
  7. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  8. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  9. В яких відповідях правильно зазначено осіб, яким громадські роботи не призначаються?
  10. Варіанти контрольної роботи №1.
  11. Вибір варіанта контрольної роботи
  12. Вибір варіанта контрольної роботи

6. Створити папку Лабораторна робота. В редакторі Блокнот створити документ Список1.html, зберегти його в папці Лабораторна робота.

7. Оформити списки на Web-сторінці за зразком, використовуючи в коді HTML-документа Список1 відповідні теги та атрибути (самостійно, див. теоретичні відомості).

8. В редакторі Блокнот створити документ Список2.html, зберегти його в папці Лабораторна робота.

9. Оформити списки на Web-сторінці за зразком, використовуючи в коді HTML-документа Список2 відповідні теги та атрибути (самостійно, див. теоретичні відомості).

 

10. В графічному редакторі Paint намалювати малюнок, зберегти його в папці Лабораторна робота.

 

11. В папці Лабораторна робота створити HTML-документ Списки. В код документа вставити зображення-посилання, використавши створений малюнок для завантаження файлів Список1 та Список2.

 

 

Контрольні запитання

 

7. Які списки розрізняють в HTML?

8. Якими атрибутами можна змінити стиль нумерації списку?

9. Яким тегом можна вставити зображення у HTML-документ?

10. Як змінити розміри зображення у Web- сторінці?

11. Як перетворити зображення на зображення-посилання?



1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)