АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Памятка споживача для застосування засобу БІОНАЗОЛ

Читайте также:
  1. Бюджетне обмеження вибору споживача та його зміни під впливом зміни доходів та цін
  2. Вибір моделі транспортного засобу
  3. Видає дозволи на початок виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатації (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.
  4. Визначення зон захисту блискавковідводів методами зихисного кута, фіктивної сфери і у разі застосування захисної сітки
  5. Глава 10. Заходи забезпечення кримінального провадження і підстави їх застосування
  6. Глава 3. Розрахунки із застосуванням платіжних доручень
  7. Глава 39. Кримінальне провадження щодо застосування примусових заходів медичного характеру
  8. Глава 7. Розрахунки із застосуванням розрахункових чеків
  9. Дослідження поведінки споживача
  10. Загальне застосування тепла. Лікувальні ванни
  11. Загальні положення застосування модулів оцінки відповідності
  12. Засоби захисту і заходи для ліквідації наслідків застосування бактеріологічної (біологічної) зброї.

Загальна характеристика. Засіб БІОНАЗОЛ, представляє собою бiологiчно активну речовину, що є похідною препарату Унібіол, до складу якої входять жирові емульсiї рослинного та тваринного походження, високоактивні ферменти, бактерицидні i десенсибiлiзуючi комплекси. Також вміщує жиророзчинні вiтамiни, вітаміни групи В та мiкроелементи. Всi складники мають виключно натуральне походження.

Форма випуску. Використовується у виглядi крапель.

Зовнiшнiй вигляд. Гелеподібна речовина жовтого кольору, однорідної консистенції. Має незначний специфічний запах.

Фармакокінетика. Препарат пригнічує ріст мікрофлори в ділянці застосування (in vivo). Створює захисну лікувальну плівку що захищає від атмосферних впливів, змягчує слизову оболонку, та знімає запальний процес. В результаті чого зникає набряк і відбувається розблокування додаткових пазух носу. В подальшому, проникаючи в носові пазухи, формує активне виведення їхнього вмісту з зняттям запального процесу. Стимулює місцевий iмунiтет на рівні слизової оболонки.

Показання до застосування. Може застосовуватись у дорослих та дітей незалежно від віку. Використовується для лікування гострих і хронічних захворювань носу та додаткових пазух (ринітах, фронтитах, гайморитах, етмоідитах, розростанні аденоїдних вегетацій), ерозіях та тріщинах слизової оболонки носу, отитах. Також має високу ефективність при опiках і вірусних коньюктивітах з глибоким ушкодженням рогівки очей.

Спосiб застосування: Лiкування захворювань носу. Для зручності використання та дозування застосовується інсуліновий шприц зі зємною голкою. Перед закапуванням попередньо заповнений шприц зігрівається до температури тіла. Дорослим вносити по 3 краплі в кожен носовий хід не рідше 3 разів на день. Максимальна ефективність - 4-5 разів на день. Дітям до 1 року по 1 краплі 3 рази на день, з 2 до 3 років по 2 краплі 3 рази на день, після 3 років по 3 краплі не рідше 3 разів на день. Мiнiмальний курс лiкування 14 днів.

Захворювання очей. Вноситься за повіку по 1 краплині 4-5 разів на день через кожнi 2 години. Мiнiмальний курс лiкування двi доби.

Захворювання вух. Застосовується по 2-3 краплі в зовнiшнiй слуховий отвiр через кожнi 4-5 годин з нічною перервою. На ділянку вуха накладається утеплююча повʼязка.

Застереження при застосуванні. Підвищена індивідуальна чутливість до компонентів.

Протипоказань та побiчної дiї не виявлено.

Умови зберiгання. Зберiгати в темному мiсцi при температурi вiд +8 до +15 0С.

Термiн зберiгання- 1 рік.

 

Більш детальну інформацію можна отримати на сайті www.bio-medicine.at.ua

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)