АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Опис технології молочних продуктів запроектованого асортименту відповідно до апаратурно-технологічної схеми

Читайте также:
  1. Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
  2. Аналіз асортименту і структури продукції.
  3. Аналіз технологічної схеми виробництва плавлених сирів
  4. Вибір раціональної схеми електропостачання
  5. Вирішення цього протиріччя – одна з важливіших задач технології машинобудування.
  6. ВИРОБНИЧІ ПІДРОЗДІЛИ АРХІВУ ТА ОСНОВНІ АРХІВНІ ТЕХНОЛОГІЇ
  7. Виховання – це усвідомлене і цілеспрямоване зрощування людини як особистості у відповідності зі специфікою цілей, соціальних груп і організацій в яких воно здійснюється.
  8. Відповідно до законодавства України, емітентами векселів можуть бути
  9. Відповідно до ст. 234 обшук проводиться на підставі ухвали слідчого судді.
  10. Групи та критерії відповідності для права перебувати на спрощеній системі
  11. Двосекторна модель кругообігу продуктів і доходів
  12. Документальне оформлення руху продуктів та відпуску страв з виробництва

Особливості морозива пломбір у шоколадній глазурі у ескімо

Особливістю пломбіру є те, що тиск гомогенізації складає 9 - 11 МПа. Жиру у суміші – 15%; цукру – 14%; СЗМЗ – 10%. Використовуємо Глазур шоколадну з підвищеним вмістом вологи (з використанням какао-порошку, напівфабрикату шоколадної глазурі, цукрового сиропу, вершкового масла).

Глазур під час виготовлення може бути також охолоджене й насичене повітрям. Глазурувати морозиво можна і шоколадною масою – напівфабрикатом, що виробляється із вершкового масла з додаванням какао-продуктів, не менше 25%.

Для нормального перебігу процесу глазурування слід жорстоко витримувати регламентовані технологією температурні режими, тривалість, глазурування, контролювання вміст вологи в глазурі, її збитість. Для меншого розтріскування глазурі слід зменшувати товщину шару глазурі. Фасування відбувається у ескімо. Для виробництва ескімо використовуємо поточні автоматизовані лінії, до складу якого входить ескімогенератор, марки Technostick (3-20). Температуру глазурі підтримують у межах 35…38оС, після занурення порції морозива у глазур її обсушують на повітрі протягом 20…25 сек. Та за допомогою транспортера подають на пакування. Глазуроване морозиво упаковують у фольгу, папір.

Особливості морозива молочного крем – брюле у поліетиленовій плівці

Особливістю морозива молочного є те, що тиск гомогенізації складає 10 – 12,5 МПа. Жиру у суміші – 3,5%; цукру – 15%; СЗМЗ – 10%.

Змн.
Арк.
№ докум.
Підпис
Дата
Арк.
 
Опис загальних операцій виробництва морозива
У виробництво морозива крем-брюле застосовують не менше 10% за масою сиропу крем-брюле. Сироп крем-брюле – це молочний продукт, що виробляється із суміші згущеного молока та цукру або суміші для морозива та цукру, яку піддають термічному обробленню за температури 100-120 оС з витримкою протягом часу, необхідного для набуття коричневого кольору і характерного смаку.

Порції у поліетиленовій плівці мають циліндричну форму, масою до 1000г. Упаковки з поліетиленової плівки формують гарячим повітрям у спеціальному пристрої. Їх заповнюють морозивом з-під фризера(3-17) та встановлюють по дві зажимні кліпси із алюмінієвого дроту діаметром 2…3мм. Порції розрізують та направляють на пакування у картонні ящики й подальше загартовування у камеру(3-16) з температурою повітря не вище, ніж мінус 20 0С.

Особливості морозива вершкового з родзинками у вафельному стаканчику

Особливістю морозива є те, що тиск гомогенізації складає 12,5 – 15 МПа.

 

Жиру у суміші – 10%; цукру – 15%; СЗМЗ – 10%. Родзинки (сабзу або інші види родзинок без кісточок) попередньо перебирають, миють у гарячій воді, охолоджують, підсушують та вносять у морозиво в потоці. Родзинки вносять на стадії дозування морозива на порції.

Морозиво після фризера(3-14) повинно мати температуру не вище мінус 3,5 оС. Стаканчик з морозивом загартовують у камерах морозильного апарату(3-16) до температури морозива у центрі порції не вище мінус 9 0С.

Змн.
Арк.
№ докум.
Підпис
Дата
Арк.
 
Опис загальних операцій виробництва морозива
при переміщенні транспортера усередині камери морозиво обдувається холодним повітрям за допомогою вентиляторів та загартовується протягом 35…45 хв. Фасоване морозиво до загартовують у морозильних камерах(3-16) зберігання протягом 24…36 годин.

Особливості морозива плодово-ягідного у фруктовій глазурі

Особливістю є те, що це морозиво не потребує гомогенізації(2-7), масова частка плодів та ягід різних видів повинна бути не менше від маси морозива 14%.

Повидло та джеми перед внесенням у суміші або у морозиво після фрезерування рекомендують подрібнювати за допомогою колоїдного млина. Плодово-ягідні наповнювачі можна вносити безпосередньо у морозиво під час фасування (3-20). Плодово-ягідне морозиво фасується у ескімо,за допомогою ескімогенераторів (3-20).

Особливості морозива фруктовий лід у ескімо

Морозиво лід – це морозиво збите або не збите, що виробляють з використанням фруктів, ягід, овочів, продуктів їх переробки або натуральних та ідентичних натуральному ароматизаторів, барвників, компаундів та інших необхідних харчосмакових продуктів. Фруктовий лід не потребує фрезерування. Особливістю фруктового льоду є те, що воно виготовляється з застосуванням екструдерів, який виготовляє морозиво різної форми,а також дозування морозива 1,2-х та 2-х видів водночас.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)