АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ПОРЯДОК ЗАХИСТУ ТА КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ КУРСОВИХ РОБІТ

Читайте также:
  1. II. Методологічні засади, підходи, принципи, критерії формування позитивної мотивації на здоровий спосіб життя у дітей та молоді
  2. II. Порядок обращения за получением социального обслуживания
  3. II. Порядок подачи и рассмотрения ходатайств о предоставлении политического убежища иностранным гражданам и лицам без гражданства в Республике Казахстан
  4. II. Порядок подготовки, защиты и оценки квалификационной работы
  5. III. Порядок исчисления размера вреда
  6. III. ПОРЯДОК ПРОВЕДЕНИЯ КОНКУРСА
  7. III. Порядок проведения мероприятия.
  8. III. Страховая сумма, страховая премия и порядок ее уплаты
  9. IV. ЗАСОБИ ЗАХИСТУ ЛЮДИНИ ВІД НЕБЕЗПЕЧНИХ ФАКТОРІВ У НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ МИРНОГО ТА ВОЄННОГО ЧАСІВ
  10. IV. Порядок защиты выпускной квалификационной работы
  11. IV. Порядок и формы контроля за исполнением государственной функции
  12. IV. Порядок назначения и выплаты государственных академических и именных стипендий

 

Захист курсової роботи проходить на засіданні призначеної кафедрою комісії і складається з виступу виконавця курсової роботи, відповіді студента на запитання членів комісії та зауваження рецензента.

До захисту курсової роботи студент повинен підготувати коротку доповідь, в якій необхідно викласти актуальність, мету, об’єкти і предмет дослідження, основні результати аналізу, а також висновки і запропоновані рекомендації. Під час свого виступу та формулювання відповідей на запитання членів комісії студент може використовувати таблиці, рисунки та додатки, представлені у його курсовій роботі як демонстраційний матеріал.

Після процедури захисту курсової роботи проводитися її оцінювання членами комісії за чотирьохбальною національною шкалою та шкалою ECTS, згідно з критеріями оцінки (див. табл. 4.1).

Підвищені оцінки (за шкалою ECTS) виставляються у тому разі, якщо студент брав участь у студентських або інших конференціях, олімпіадах з дисципліни «Бухгалтерський облік».

Таблиця 4.1.

Критерії оцінювання курсових робіт з дисципліни «Бухгалтерський облік»

Оцінка Характеристика курсової роботи
За національною шкалою За шкалою ECTS
     
«відмінно» А роботу виконано на творчому рівні; викладено теоретичні аспекти проблеми, що розглядається, з використанням достатньо широкого кола спеціальної економічної літератури; показано значення проблеми на сучасному етапі розвитку бухгалтерського обліку; надано аналіз розвитку поглядів на досліджувану проблему; практична частина виконана в повному обсязі, складені всі документи та форми бухгалтерського обліку, які треба було заповнити; наведено аргументовані висновки, викладено власну оцінку ситуації, що склалася; містяться конструктивні практичні рекомендації за підсумками дослідження; роботу виконано відповідно до вимог оформлення курсових робіт; в роботі містяться посилання на літературні джерела; надано переконливі відповіді на запитання, які було поставлено при захисті роботи.
«добре» В, С роботу виконано на недостатньо творчому рівні; окремі питання викладені без належного теоретичного обґрунтування, або в них містяться неточності; практична частина виконана з помилками: не вірно складені бухгалтерські проведення, форми та первинні документи заповненні не вірно; окремі з пропонованих рекомендацій не мають достатнього обґрунтування чи не випливають із проведеного аналізу; в оформленні роботи допущено незначні неточності; відсутні посилання на літературні джерела; при захисті окремих положень курсової роботи студент відчуває невпевненість.

Продовження табл. 4.1

     
«задовільно» D, E роботу виконано на репродуктивному рівні без творчого підходу; окремі завдання плану роботи не викладені чи викладені поверхово; у висвітленні окремих положень роботи містяться теоретично неправильні визначення і висновки; практична частина виконана з грубими порушеннями складання та ведення бухгалтерського обліку; пропоновані рекомендації не мають достатнього обґрунтування; в оформленні роботи допущено незначні неточності; при захисті положень роботи студент демонструє поверхове знання проблеми, не відповідає на більшу частину запитань і не може обґрунтувати власну позицію.
«незадовільно» X, FX робота містить грубі теоретичні помилки чи поверхову аргументацію основних положень теми, неосмислений, механічний виклад матеріалу; замість критичного аналізу статистичної інформації у роботі подано переважно поверховий опис конкретних фактів, окремих цифрових даних, які взято із застарілих літературних джерел; роботу виконано з порушенням правил оформлення курсових робіт; студент не відповідає на поставлені запитання при захисті дипломної роботи і демонструє нерозуміння сутності досліджуваної проблеми.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)