АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Для студентів спеціальностЕЙ

Читайте также:
  1. Адаптація студентів нового набору
  2. Аналіз захисту дипломних робіт студентів ФМТЗ 2011-2012 р. р. День 2(24.05.2012)
  3. Види та форми науково-дослідної роботи студентів
  4. ВИМОГИ ДО ЗНАНЬ І ВМІНЬ СТУДЕНТІВ
  5. для студентів 2 курсу (заочна форма навчання)
  6. Для студентів 4-го курсу лікувального факультету
  7. Для студентів 5 курсу, семестр 2
  8. Для студентів всіх спеціальностей
  9. Для студентів заочної форми навчання
  10. Для студентів спеціальності 7.03060101 «Менеджмент і адміністрування» навчально-наукового центру післядипломної освіти
  11. Для студентів спеціальності 8.509(13), 7.509(13) «Облік і аудит», спеціалізації «Контроль та ревізія»

Методичні вказівки і завдання

Для практичних та індивідуальних занять з дисципліни

 
 


для студентів спеціальностЕЙ

7.050106 "Облік і аудит ",

8.050106 "Облік і аудит"

Умань – 2010


Укладачі:

к.е.н., доценти кафедри обліку і аудиту

Кучеренко Т.Є., Шайко О.Г., Іванова Н.А., Панкратова Л.А.,

к.е.н., викладач Оляднічук Н.В., викладач Михайловина С.О.

 

Рецензенти:

к.е.н., доцент кафедри економіки та менеджменту Уманської філії Європейського університету Лисенко Н.О.

головний бухгалтер ВАТ "Уманьпиво" Слободяник С.А.

 

Методичні вказівки рекомендовано до видання методичною радою факультету економіки і підприємництва (протокол №4 від 27.01. 2010 р.)


Передмова

 

Курс "Організація обліку" є однією із необхідних дисциплін для формування фахових знань за спеціальністю "Облік і аудит". Вивчення даної дисципліни забезпечує набуття студентами системи теоретичних знань та практичних навичок і вмінь, які необхідні їм для ефективної роботи на підприємствах.

Навчальним планом передбачається вивчення дисципліни на лекційних та практичних аудиторних заняттях; самостійна робота студентів (СРС), складання іспиту.

Навчальний матеріал є цілісною змістовною частиною освітньо-професійної програми і включає три модулі, які передбачають одинадцять змістовних модулів. Основні теоретичні відомості подаються студентам у лекціях. Закріплення отриманих знань та розгляд питань, які про­понуються на самостійне опрацювання, відбувається на практичних заняттях.

Програма курсу "Організація обліку" розрахована на студентів економічних спеціальностей освітньо-кваліфікаційних рівнів "спеціаліст" та "магістр".

Попередніми курсами "Бухгалтерський облік", "Фінансовий облік", "Управлінський облік", "Облік ЗЕД", "Аудит" передбачено вивчення теорії і методології, технології бухгалтерського обліку і аудиту.

Курс "Організація обліку" узагальнює набуті раніше знання з базових дисциплін і має на меті вивчення організації і техніки обліку, контролю й аналізу на підприємстві, раціональної структури облікового, контрольного й аналітичного процесів, організації роботи виконавців.

Організація обліку – єдина дисципліна в процесі підготовки спеціалістів з обліку і аудиту, яка вивчає діяльність підрозділів і працівників, зайнятих обліковими, аналітичними і контрольними процесами.

Засвоївши курс, студенти повинні знати наукові теоретичні основи та набути навички з організації обліку на підприємствах усіх форм власності.

Навчальні завдання з вивчення дисципліни побудовані таким чином, щоб сприяти засвоєнню теоретичного матеріалу, а також навичкам практичної роботи.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)