АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Наказ про облікову політику як основний документ регулювання обліку на мікрорівні

Читайте также:
  1. III. Оценка наличия документов, подтверждающих соответствие СИЗ требованиям технического регламента
  2. III. Перечень отчетной документации студента-практиканта
  3. IV класс. Средства обработки документов
  4. V. КЛІНІЧНА ТА ДИСПАНСЕРНА КАТЕГОРІЯ ОБЛІКУ ХВОРОГО
  5. Автобіографія, реквізити документа
  6. Автоматизация документооборота
  7. Автоматизация документооборота компании
  8. Автоматическое заполнение цены в документе ОказаниеУслуги
  9. Акты, протоколы. Состав реквизитов акта и протокола. Расположение реквизитов на бланке А4. Требования к оформлению акта и протокола. Придание документу юридической силы.
  10. Аналіз документів як метод соц.аналізу
  11. Аналіз програмних систем автоматизації діловодства і документообігу
  12. Аналіз факторів, що впливають на цінову політику підприємства

Обсяг курсової роботи повинен становити: для роботи, яка має лише теоретичний або лише розрахунковий характер, – до 30 сторінок друкованого тексту (обсяг основної частини - 20-25 сторінок друкованого тексту, вступ – 1,5-2 сторінки, висновки – до 2,5-4 сторінки); для роботи, яка має і теоретичну, і розрахункову частину, – до 45 сторінок друкованого тексту (обсяг теоретичної частини - до 20 сторінок друкованого тексту, обсяг розрахункової частини до 25 сторінок друкованого тексту вступ – 1,5-2 сторінки, висновки – до 2-3 сторінки). Сторінки повинні бути пронумеровані в правому верхньому куті, починаючи із сторінки, наступної за титульною, і мати поля для можливих зауважень керівника.

При поданні ілюстративного матеріалу (таблиць, графіків, малюнків) необхідно вказувати їх вид, назву та присвоювати номер в межах розділу, у тому числі для формул.

 

Номер таблиці повинен складатися з номера розділу і порядкового номера таблиці, між якими ставиться крапка. Наприклад: Таблиця 1.2 (друга таблиця першого розділу). Слово „Таблиця” та її номер вказують один раз праворуч над першою частиною таблиці. При переносі частини таблиці на інший аркуш (сторінку) слід писати: продовження табл. і вказати номер таблиці. Наприклад: Продовження табл. 1.2

Ілюстрації (графіки, схеми, діаграми, малюнки тощо) позначають словом „Рис.”, нумеруючи послідовно в межах розділу за виключенням ілюстрацій, поданих у додатках. Номер ілюстрації повинен складатися з номера розділу і порядкового номера ілюстрації. Наприклад: Рис. 1.3. (третій рисунок першого розділу). Номер ілюстрації, її назва і пояснювальні підписи розміщують послідовно під ілюстрацією з вирівнюванням по середині.

 

Номер формули потрібно брати в дужки і розташовувати справа від формули. Наприклад:

А + В = С (2.1)

Номер формули - в межах розділу.

 

Посилання в тексті на використані літературні джерела слід зазначати порядковим номером за списком використаної літератури, виділеним двома квадратними дужками, наприклад: „у працях [1-7] ”, [2, с. 137].

В роботі не допускається скорочення окремих слів і термінів, окрім загальноприйнятих.

 

В кінці роботи повинен бути наведений список використаних джерел, вимоги до якого подані у додатку Д. Список використаних джерел містить перелік нормативно-правових актів, наукових джерел, які опрацьовував студент під час написання курсової роботи.

Літературні джерела можна розміщувати такими способами:

у порядку появи посилань у тексті (найзручніший для користування і рекомендований під час написання дипломної роботи);

в алфавітному порядку прізвищ перших авторів або заголовків;

систематизовано.

При другому способі джерела розміщують в алфавітному порядку прізвищ перших авторів або заголовків.

У третьому випадку список використаних джерел формують у такій послідовності:

– Конституція України;

– Кодекси;

– Закони України;

– Укази Президента України;

– Постанови Верховної Ради України;

– Постанови Кабінету Міністрів України;

– Нормативні акти міністерств та відомств;

– Міжнародні правові акти;

– наукова, навчально-методична, фахова література, видана українською або російською мовами;

– наукова, навчально-методична, фахова література, видана іноземними мовами.

Першоджерела, включені у список, повинні мати бібліографічний опис – сукупність бібліографічних відомостей про документ, наведених за певними правилами, необхідних та достатніх для загальної характеристики та ідентифікації документа. Бібліографічний опис регламентується ДСТУ ГОСТ 7.1: 2006 [Система стандартів з інформації, бібліотечної та видавничої справи. Бібліографічний запис. Бібліографічний опис. Загальні вимоги та правила складання]. Бібліографічний опис складають безпосередньо за друкованою роботою або виписують з каталогів і бібліографічних покажчиків повністю без пропуску будь-яких елементів, скорочення назв та ін.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)