АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ВИСНОВОК

Читайте также:
  1. Висновок
  2. Висновок
  3. ВИСНОВОК
  4. Висновок
  5. Висновок
  6. ВИСНОВОК
  7. Висновок
  8. Висновок
  9. Висновок
  10. Висновок
  11. Висновок

 

Реконструкція системи теплопостачання та вибір теплового обладнання,виконані на основі визначення максимальних і розрахункових витрат тепло типо всім видам теплового навантаження. У відповідності з цим зроблений вибір теплоносія, марка та кількість котельних агрегатів, теплова схема й теплове обладнання.

Всі розрахунки зроблені у відповідності з сучасною методикою, засновані на комплексному розгляді всіх питань, зв'язаних з економічною роботоюкотельної, повним і надійним забезпеченням тепловою енергією всіх споживачів при різноманітних температурах зовнішнього повітря.

Отримані результати будуть покладені в основу реальних розрахунків системи теплопостачання для с……….. району. При цьому не виключаються інші варіанти вибору типів та марок котельних агрегатів, тепловоїсхеми і відповідного теплового обладнання. Вибір оптимального варіанту всієїсистеми теплопостачання та оптимальних режимів її роботи можуть бути зроблені на основі більш новітніх технологій які можуть бути відкриті до впровадження проекту у виконання.

Проаналізувавши різні види опалення для реконструкції системи теплопостачання села ……… області обрали, як найбільш досконалу, систему водяного опалення з використанням природного газу для спалювання в автономній котельні з водогрійними жаротрубними котлами, тому що вона має високі санітарно-гігієнічні якості, надійність і довговічність, а автономна котельня підвищує якість та ефективність опалення. Вибрано підлогове опалення для дитячого садка, та для приватного сектору чавунні радіатори.

В результаті проведених розрахунків визначено основні теплові та гідравлічні параметри системи опалення, на разі циркуляційний тиск палювальних приладів складає від … Па до … Па. Визначено кількість секцій чавунного радіатора, при розрахунку площі поверхні нагріву приладу складає … м2 при цьому секцій чавуонного радіатора приблизно …. В дитячому садлчку прийнята система підлогового опалення, витрата води для якої …. кг/год., витрати тиску … Па. Потрібна довжина змійовика …м. Модуль укладення труб …м.

В результаті реконструкції системи теплопостачання села ……… району.області виконана заміна старого котла, який працював на вугіллі на новий – автоматизований, капіталовкладення зросли на … тис. грн., витрати на паливо та оплату праці скоротились на … тис. грн. Термін окупності складе … років. Крім того поліпшиться якість відпускаємої послуги, а саме теплоносія заданного параметра для опалення чентральої частини села, підвищеться комфортність в школі, дитячому садочку, покрашіться екологія за рахунок скорочення котельні.

 

Список використаної літератури повинен бути виконаний за останніми вимогами. Список повинен мати 35-50 найменуваннь.


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)