АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ДОГОВІР НА НАДАННЯ АУДИТОРСЬКИХ ПОСЛУГ

Читайте также:
  1. Адміністративної послуги
  2. Адміністративної послуги
  3. Адміністративної послуги
  4. Адміністративної послуги
  5. Адміністративної послуги
  6. Адміністративної послуги
  7. Алгоритм надання медичної допомоги дітям з тяжкими формами менінгококемії на першому етапі надання стаціонарної допомоги (ЦРЛ, соматичне відділення)
  8. Аналіз виконання договірних зобов'язань по відвантаженню продукції
  9. Б) надання батьками (усиновлювачами) або піклувальником неповнолітньої особи згоди на набуття нею повної цивільної дієздатності.
  10. В. Договір міни
  11. Валові витрати та ціна на продукцію (послуги).
  12. Види пенсійних виплат і соціальних послуг

 

Місто укладання

Дата

 

Аудиторська фірма (найменування аудиторської організації), що іменується далі «ВИКОНАВЕЦЬ», в особі Генерального директора (прізвище, ім’я, по батькові відповідальної особи), що діє на основі Статуту, з одного боку, i (найменування економічного суб’єкта), що іменується далі «ЗАМОВНИК», в особі Генерального директора (прізвище, ім’я, по батькові відповідальної особи), що діє на основі (документ, який визначає повноваження), з другого боку, уклали цей договір про наступне:

 

1. Мета договору

 

Мета зазначеного договору — визначити основу, на якій ми повинні діяти як аудитори ЗАМОВНИКА (його філіалів), визначити права та обов’язки вашої організації i нашої.

 

2. Предмет договору

 

2.1. Замовник доручає, а виконавець виконує такі роботи:

2.1.1. Проведення аудиторської перевірки фінансової звітності ЗАМОВНИКА за період з (дата початку звітного періоду) по (звітна дата) i складання аудиторського висновку про достовірність цієї звітності, а також письмової інформації (звіту) аудитора керівництву економічного суб’єкта за результатами проведення аудиту;

2.1.2. Надання супутніх аудиту послуг (перелік послуг) i документальне оформлення їх результатів.

 

3. Права i обов’язки ВИКОНАВЦЯ

 

3.1. Проводити аудит фінансової звітності ЗАМОВНИКА, керуючись Законом України від 22.04.93 р. N 3125-ХІІ «Про аудиторську перевірку» та Нормативами аудиторської діяльності, затвердженими Аудиторською палатою України.

3.2. Самостійно визначати форми i методи аудиторської перевірки, виходячи із вимог нормативних актів України, а також конкретних умов договору з ЗАМОВНИКОМ.

3.3. Перевіряти в повному обсязі документацію з фінансово-господарської діяльності, додаткові та необхідні для аудиторської перевірки відомості, наявність коштів, цінних паперів, матеріальних цінностей, одержувати роз’яснення з питань, що виникли в ході аудиту.

3.4. Перевіряти наявність майна, грошей, цінностей, вимагати від керівництва господарюючого суб’єкта проведення контрольних оглядів, замірів виконаних робіт, визначення якості продукції, щодо яких здійснюється перевірка документів.

3.5. Одержувати за письмовим запитом необхідну для здійснення аудиторської перевірки інформацію від третіх осіб.

3.6. Залучати до участі по виконанню робіт, передбачених в договорі, додаткових аудиторів (спеціалістів), сторонніх консультантів чи експертів за згодою ЗАМОВНИКА.

3.7. Відмовитись від проведення аудиторської перевірки чи від висловлення своєї думки щодо достовірності фінансової звітності в аудиторському висновку у разі неподання ЗАМОВНИКОМ необхідної інформації.

3.8. Кваліфіковано проводити аудиторську перевірку, а також надавати інші аудиторські послуги.

3.9. Інформувати ЗАМОВНИКА про виявлені в ході проведення аудиту недоліки у веденні бухгалтерського обліку та звітності, організації i функціонуванні внутрішнього контролю.

3.10. Забезпечити схоронність документів, одержаних i складених в ході аудиторської перевірки, i не розголошувати їх зміст без згоди власника (керівника) ЗАМОВНИКА, за винятком випадків, передбачених законодавчими актами України, незалежно від продовження чи припинення відносин з ЗАМОВНИКОМ i без обмеження терміном давності.

3.11. Підготувати аудиторський висновок i письмову інформацію (звіт) аудитора за результатами проведення аудиту, а також акт здавання-приймання виконаних робіт протягом трьох днів з моменту завершення робіт.

3.12. Передати керівнику чи уповноваженій особі ЗАМОВНИКА один примірник аудиторського звіту.

3.13. Передати ЗАМОВНИКУ аудиторський висновок тільки після офіційного одержання у повному обсязі складеної i підписаної фінансової звітності ЗАМОВНИКА.

4. Права i обов’язки ЗАМОВНИКА

4.1. Одержувати від ВИКОНАВЦЯ інформацію про вимоги законодавства щодо проведення аудиту, у тому числі про підстави для зауважень i висновків, зроблених аудитором.

4.2. Звертатися з відповідною заявою до органу, який вніс ВИКОНАВЦЯ до Реєстру суб’єктів аудиторської діяльності, для перевірки якості аудиторського висновку.

4.3. Створювати ВИКОНАВЦЮ умови для своєчасного i повного проведення аудиторської перевірки, надавати всю документацію, необхідну для її проведення, за запитом ВИКОНАВЦЯ давати роз’яснення та пояснення в усній i письмовій формах.

4.4. Нести відповідальність за повноту i достовірність наданих для роботи документів, що стосуються предмету перевірки i знаходяться як у ЗАМОВНИКА, так i у третіх осіб.

4.5. Не може здійснювати будь-які дії з метою обмеження кола питань, які підлягають з’ясуванню при проведенні аудиторської перевірки чи наданні супутніх аудиту послуг.

4.6. Не може чинити тиск на ВИКОНАВЦЯ під час проведення ним робіт, а також з метою зміни його думки щодо достовірності фінансової звітності.

4.7. Затвердити звіт ВИКОНАВЦЯ i підписати акт здавання-приймання виконаних робіт або подати обґрунтовану відмову від затвердження згідно з п. 7.4. цього договору протягом трьох днів з моменту подання ВИКОНАВЦЕМ звіту.

4.8. Самостійно нести відповідальність у разі невиконання рекомендацій ВИКОНАВЦЯ.

4.9. Своєчасно (згідно з цим договором) здійснювати розрахунки з ВИКОНАВЦЕМ.

 

5. Терміни виконання робіт

 

Роботи, передбачені цим договором, мають бути виконані в період

з «____» ________ 200 __ р. по «____» _________ 200 __ р.

 

6. Вартість аудиторських послуг i порядок розрахунків

 

6.1. Вартість аудиторських послуг визначається сторонами до початку робіт.

6.2. Вартість аудиторських послуг згідно з цим договором становить (сума цифрами i прописом), у тому числі ПДВ (...).

6.3. Оплата здійснюється у національній валюті України.

6.4. Оплату аудиторських послуг ЗАМОВНИК здійснює на основі рахунку, який виписує ВИКОНАВЕЦЬ.

6.5. Оплата робіт провадиться у такому порядку: (...) % від вартості робіт ЗАМОВНИК перераховує на розрахунковий рахунок ВИКОНАВЦЯ протягом трьох днів з дати початку робіт, (...)% від вартості робіт ВИКОНАВЦЯ — протягом трьох днів після підписання акта здавання-приймання.

6.6. У разі невиконання ЗАМОВНИКОМ зобов’язань щодо оплати ЗАМОВНИК сплачує ВИКОНАВЦЮ пеню у розмірі (...) % від суми платежу.

6.7. У разі прострочення виконання робіт з вини ВИКОНАВЦЯ ВИКОНАВЕЦЬ сплачує ЗАМОВНИКУ штраф у розмірі (...) % від суми договору за кожний день прострочення.

 

7. Відповідальність сторін. Порядок вирішення спорів

 

7.1. Повну відповідальність за додержання порядку ведення бухгалтерського обліку, своєчасне i повне подання фінансової звітності (бухгалтерської звітності) користувачам i аудиторам несе ЗАМОВНИК.

7.2. У разі якщо в процесі виконання аудиторських робіт ЗАМОВНИК не забезпечить надання необхідних аудитору документів або пояснень, або бухгалтерський облік у ЗАМОВНИКА перебуває у стані, що потребує відновлення, ВИКОНАВЕЦЬ має право призупинити виконання робіт без відшкодування перерахованих в авансовому порядку сум.

7.3. ВИКОНАВЕЦЬ має право в односторонньому порядку перенести термін виконання робіт згідно з цим договором у разі невиконання ЗАМОВНИКОМ своїх зобов’язань відповідно до пунктів 4.3 i 4.9 цього договору з повідомленням ЗАМОВНИКА.

7.4. Якщо на думку ЗАМОВНИКА виконана робота не відповідає встановленим вимогам, то протягом трьох днів після надання ВИКОНАВЦЕМ результатів роботи ЗАМОВНИК повинен подати вмотивовану відмову від прийняття робіт у формі проекту одностороннього акта.

Якщо в установлений термін ВИКОНАВЕЦЬ не одержить підписаний акт здавання-приймання або вмотивовану відмову, роботу вважають прийнятою з виконанням усіх умов договору. Акт без підпису ЗАМОВНИКА може бути поданий до оплати за наявності запису «Зауваження від ЗАМОВНИКА в установлений термін не надійшли».

7.5. У разі виникнення спорів сторони вживуть усіх заходів для їх вирішення шляхом переговорів.

7.6. Якщо згоди не буде досягнуто шляхом переговорів, усі спори, розбіжності i конфлікти, що виникли у зв’язку з виконанням цього договору, а також у разі його порушування чи розірвання, будуть вирішуватися судом (вказівка конкретного судового органу).

7.7. За невиконання зобов’язань за цим договором ЗАМОВНИК i ВИКОНАВЕЦЬ несуть майнову відповідальність згідно з діючим законодавством i умовами цього договору.

7.8. Розмір майнової відповідальності ВИКОНАВЦЯ не може перевищувати розмір фактично завданих ЗАМОВНИКУ збитків.

 

8. Конфіденційність

 

8.1. Обсяг інформації, що не підлягає розголошенню, визначається ЗАМОВНИКОМ i узгоджується з ВИКОНАВЦЕМ окремим додатком до договору.

8.2. Сторони зобов’язуються зберігати сувору конфіденційність інформації, одержаної під час виконання цього договору, i вжити всіх можливих заходів, щоб запобігти її розголошенню.

8.3. Передача конфіденційної інформації третім особам, публікація чи інше розголошення такої інформації може здійснюватися тільки за письмовою згодою другої сторони, незалежно від причини припинення дії цього договору.

8.4. Обмеження щодо розголошення інформації не відносяться до загальнодоступної інформації чи інформації, що стала такою не з вини сторін, а також стала відомою стороні з інших джерел до чи після її одержання від другої сторони.

8.5. Виконавець не несе відповідальності у разі передачі інформації державним органам, які мають право вимагати її відповідно до законодавства України.

 

9. Прикінцеві положення

 

9.1. Усі доповнення i зміни до цього договору дійсні тільки в тому разі, якщо вони викладені в письмовій формі i підписані уповноваженими на це особами.

9.2. Договір набирає чинності з дня його підписання.

Цей договір підписаний (дата) у двох примірниках, по одному для кожної зі сторін.

Місто виконання угоди (...).

 

10. Термін дії договору

 

10.1. Термін дії договору (термін).

10.2. Договір можна розірвати за бажанням однієї зі сторін з письмовим повідомленням другої сторони за 15 днів до дати розірвання.

 

Реквізити сторін:

ВИКОНАВЕЦЬ: (Юридична адреса, банківські реквізити, індивідуальний номер платника податків, статистичні коди, номер свідоцтва на право ведення аудиторської діяльності і дата його видачі, найменування органу, що видав свідоцтво ВИКОНАВЦЮ)   ВИКОНАВЕЦЬ: (підпис, прізвище, ім’я, по батькові та посада відповідальної особи)   ЗАМОВНИК: (Юридична адреса, банківські реквізити, індивідуальний номер платника податків, статистичні коди)     ЗАМОВНИК: (підпис, прізвище, ім’я, по батькові та посада відповідальної особи)

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.007 сек.)