АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Умови призначення стипендій

Читайте также:
  1. VIII. Шляхи, умови та очікувані результати реалізації Концепції формування позитивної мотивації на здоровий спосіб життя у дітей та молоді
  2. БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК СТИПЕНДІЙ
  3. Бюджетна класифікація: будова, роль і призначення видатків
  4. Бюджетна класифікація: будова, роль і призначення видатків
  5. В нормах Особливої частини кримінального права передбачені умови звільнення від кримінального покарання за окремі види злочинів.
  6. Валютно-фінансові і платіжні умови зовнішньоторговельних угод.
  7. Видатки державного бюджету та їх призначення
  8. Види, характеристика та розміри стипендій учням, студентам, аспірантам, докторантам
  9. ВИЗНАЧЕННЯ ЗБИТКІВ, ПОРЯДОК ТА УМОВИ СПЛАТИ СТРАХОВИХ ВІДШКОДУВАНЬ
  10. Вихідні передумови та порядок розробки стратегії управління товарооборотом підприємства
  11. Г а а в а 4. ПОРЯДОК ТА УМОВИ ЗДІЙСНЕННЯ ВИКОНАВЧОГО ПРОВАДЖЕННЯ
  12. Геополітичні передумови стійкого розвитку регіонів України

Порядок призначення стипендій особам, які мають статус осіб, які постраждали унаслідок аварії на Чорнобильській АЕС, має свої особливості. У цьому питанні керуватися:

Порядком № 882, яким для таких осіб установлено особливі умови в при­значенні та виплаті стипендії;

п. 2 постанови № 165, згідно з яким з 1 січня 2009 року в разі отриманий такими особами за результатами семестрового контролю середнього балу успішності! нижче 7-ми за 12-бальною шкалою або нижче 4-х за 5-бальною шкалою оцінювання, в обов'язковому порядку призначається соціальна стипендія у розмірі 50 % міні­мальної ординарної (звичайної) академічної стипендії у вищих навчальних закладах відповідного рівня акредитації.

Згідно зі ст. 56 Закону про держбюджет-2010 розміри мінімальної ординарної (звичайної) академічної стипендії в 2010 році такі:

— для студентів вузів І — II рівнів акредитації — 550 грн;

— для студентів вузів III — IV рівнів акредитації — 730 грн.

З урахуванням зазначеного стипендії особам, які мають статус постраждалих унаслі­док аварії на Чорнобильській АЕС, призначаються в такому порядку (табл. 4):

Ситуація Розмір стипендії студентам, які мають статус осіб, які по­страждали унаслідок аварії на Чорнобильській АЕС Розмір стипендії
     
За результатами семестрового контролю призна­ченоакадемічну стипендію Виплачується: а) — академічна стипендіязгідно з резуль­татами семестрового контролю (п. 6 Порядку№ 882 [138]): б) додаткова соціальна стипендіяв розмірі, встановленому п. 35 Порядку № 882 [138], а саме: - для студентів вузів І - II рівнів акредитації -150 грн. - для студентів вузів III - IV рівнів акредитації -170 грн. 1. Для студентів вузів І — II рівнів акредитації — 700 грн.(550 грн. + 150 грн.); 2. Для студентів вузів III — IV рівнів акредитації — 900 грн.(730 грн. + 170 грн.).
І За результатами семестрового кон­тролю не призна­ченоакадемічну стипендію Виплачується: а) соціальна стипендіяу розмірі 50 % мінімальної ординарної академічної стипендії у вищих навчальних закладах відповідного рівня акредитації (п. 2 пост. № 165 б) додаткова соціальна стипендіяв розмірі, встановленому п. 35 Порядку № 882, а саме: — для студентів вузів і — II рівнів акредитації- 150 грн.; — для студентів вузів III — IV рівнів акредитації- 170 грн. 1. Для студентів вузів І — II рівнів акредитації — 425 грн.(275 грн. + 150 грн.). 2. Для студентів вузів III — IV рівнів акредитації — 535 грн.(365 грн. + 170 грн.)  
         

Згідно з п. 14 Порядку використання коштів державного бюджету для виконання програм, пов'язаних із соціальним захистом громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, затвердженого постановою КМУ від 20.09.2005 р. № 936, кошти на виплату підвищеної стипендії перераховуються закладам за місцем навчання громадян, які постраждали унаслідок Чорнобильської катастрофи, на підставі паспортних даних, які подаються навчальним закладом протягом 20 днів після початку семестру і щомісячних розрахунків, надісланих не пізніше 20 числа місяця, що передує місяцю виплати.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)