АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Реєстраційної картки, контрольно-інформаційний лист, перевірити правильність даних, зазначених у бланку реєстраційної картки

Читайте также:
  1. Вилучення у боржника предметів, зазначених у рішенні суду, та передачі їх стягувачу

 

Послідовність заповнення картки:

Заповнити частину «Заява»:

Ø після прізвища та ініціалів директора регіонального центру вказати своє прізвище (у родовому відмінку) та ініціали;

Ø власноруч написати заяву, у якій засвідчити своє бажання бути зареєстрованим (-ою) для участі в ЗНО, факт ознайомлення з Порядком проведення ЗНО та моніторингу якості освіти;

Ø нижче заяви вказати дату, а також засвідчити її особистим підписом.

 

У графах основної частини реєстраційної картки зазначити друкованими літерами та цифрами серію (за наявності), номер документа, що посвідчує особу, або документа, що його замінює.

3) У спеціально відведених місцях реєстраційної картки наклеїти дві однакові фотокартки для документів розміром 3 х 4 см із зображенням, що відповідає досягнутому віку (фотокартки мають бути виготовлені на білому або кольоровому фотопапері).

 

Факт надходження реєстраційної картки особи, яка братиме участь у зовнішньому оцінюванні, до пункту обробки регіонального центру є підставою для опрацювання персональних даних у процесі підготовки та проведення зовнішнього оцінювання, їх використання під час прийому на навчання.

 

Текст:

Прошу зареєструвати мене для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2015 року. З Порядком проведення зовнішнього незалежного оцінювання та моніторингу якості освіти ознайомлений (-а).

ІІ етап:

Надсилаються:

þ Оформлена реєстраційна картка.

þ Копія документа про повну загальну середню освіту (для випускників минулих років)

Або довідка з місця навчання, що підтверджує здобуття в поточному навчальному році повної загальної середньої освіти (для учнів (слухачів, студентів) професійно-технічних, вищих навчальних закладів).

/ Копія паспорта громадянина України, а у разі його відсутності – один з документів, що його замінює:

Ø для особи, яка народилася після 01 вересня 1998 року, – копія свідоцтва про народження;

Ø для особи, яка звернулася за захистом в Україні, – копія довідки про звернення за захистом в Україні;

Ø для особи, яка згідно з чинним законодавством проживає на тимчасово окупованій території (Автономна Республіка Крим, м. Севастополь) або на території населених пунктів, зазначених у Переліку населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють або здійснюють не в повному обсязі свої повноваження, затвердженому розпорядженням Кабінету Міністрів України від 07 листопада 2014 року № 1085-р, але навчається за дистанційною або екстернатною формою навчання в навчальних закладах, розташованих на території, де органи державної влади здійснюють у повному обсязі свої повноваження, – довідка з навчального закладу з фотокарткою;

Ø для інших осіб – копія одного з документів, передбачених частиною першою статті 13 Закону України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус».

þ Окремі категорії осіб крім вищевказаних документів мають також подати:

Ø особа з особливими освітніми потребами – висновок, виданий органом або закладом охорони здоров'я, із зазначенням особливих (спеціальних) умов проходження зовнішнього оцінювання;

 

Ø особа, у документах якої є розбіжності в персональних даних, – копію документа про зміну прізвища, ім’я, по батькові;

 

Ø особа, яка подає документи, оформлені іноземною мовою, – переклад документів українською мовою, завірений нотаріально (крім документів, виданих російською мовою навчальними закладами або органами влади УРСР та України);

 

Ø особа, яка в поточному році навчається за кордоном (випускник закордонного навчального закладу, учасник міжнародної програми з обміну тощо) та не може пройти зовнішнє оцінювання у встановлені строки, – довідку, що підтверджує факт навчання за кордоном, і заяву щодо надання можливості пройти зовнішнє оцінювання з певного (-их) предмета (-ів) під час додаткової сесії, у якій має бути вказана причина, що унеможливлює участь в основній сесії;

 

Ø особа, яка за релігійними переконаннями не може взяти участь в основній сесії зовнішнього оцінювання з одного чи кількох предметів, – заяву щодо надання можливості пройти зовнішнє оцінювання з певного (-их) предмета (-ів) під час додаткової сесії, у якій має бути вказана причина, що унеможливлює участь у зовнішньому оцінюванні під час основної сесії, і відповідне клопотання релігійного управління (центру), що діє згідно із законодавством України про свободу совісті та релігійні організації.

 

На копіях документів, що подаються для реєстрації, повинен бути напис про засвідчення документа, що складається зі слів «Згідно з оригіналом» (без лапок), а також особистий підпис особи, яка реєструється, її ініціали та прізвище, дата засвідчення копії.

Особа, яка є учнем (слухачем, студентом) професійно-технічного, вищого навчального закладу, що здобуває повну загальну середню освіту в поточному навчальному році, або випускником загальноосвітнього навчального закладу минулих років, повинна надіслати комплект реєстраційних документів рекомендованим листом до відповідного регіонального центру.

 

Випускники поточного навчального року в установлені строки після формування комплекту реєстраційних документів подають його до загальноосвітнього навчального закладу, який закінчують.

ЗНЗ:

* Після отримання реєстраційних документів від усіх випускників формує список осіб, які проходитимуть державну підсумкову атестацію з української мови у формі зовнішнього оцінювання (далі – список випускників)

* Фіксує у списку випускників факт відсутності через поважні причини (навчання за кордоном за програмою обміну, довготривала хвороба, неможливість вчасно отримати реєстраційні документи тощо) комплекту реєстраційних документів одного або декількох випускників.

* Надсилає в установлені строки за адресою відповідного регіонального центру засвідчений підписом керівника та печаткою загальноосвітнього навчального закладу список випускників і комплекти реєстраційних документів.

 

 


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)