АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Завдання 9

Читайте также:
  1. II Завдання додому
  2. II. ЗАВДАННЯ ТА ОБОВ'ЯЗКИ
  3. II. Тестові завдання
  4. IІ Завдання додому
  5. IІ Завдання додому
  6. IІ Завдання додому
  7. IІ Завдання додому
  8. IІ Завдання додому
  9. IІ. Завдання додому
  10. IІ. Завдання додому
  11. АЛГОРИТМ РОБОТИ НАД ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНИМИ ЗАВДАННЯМИ З КУРСУ «ОСНОВИ ПСИХОЛОГІЧНОГО ТРЕНІНГУ»
  12. Визнання, класифікація, оцінка та основні завдання обліку зобов'язань

Дане завдання сприяє розкриттю проектно-прогнозувальних компетенцій у виробничих функціях фахівця, шляхом вирішення відповідної задачі ПФ.Д.26 – «Планування організації облікового процесу», а також ПФ.Д.24.ЗП.О.79, ПФ.Д.15.ЗР.О.40, ПФ.Д.17.ПР.О.45. Чітке визначення завдань і функцій посадових осіб, а також кожного зі структурних підрозділів бухгалтерії стає основою організації облікового та контрольного процесів. Таким чином, необхідним постає завдання побудови організаційно-функціональної моделі бухгалтерії та інших підрозділів. Для цього необхідно: по-перше, розробити положення про підрозділ за ділянкою обліку, згідно варіанту (номер залікової книжки + 5). По-друге, за кожним розділом положення викласти основні питання, що підлягають регламентації, типовий перелікяких наведено в табл.16.

 

Таблиця 16

Структура та зміст положення про обліковий і контрольний підрозділи

Розділ Перелік питань, що регламентуються
   
1. Загальні по­ложення Місце та роль підрозділу в системі управління, його адміністративна та функціональна підпорядкованість. Ким очолюється, порядок призначення на посаду та звільнення з неї керівника підрозділу.
2. Цілі Основні завдання роботи підрозділу.

Продовження табл. 16

   
3. Внутрішня структура Порядок затвердження структури й штату підрозділу, перелік секторів і груп, що входять до складу підрозділу.
4. Функції та задачі Перелік заходів, що здійснюються та організація яких входить у функції підрозділу.
5. Взаємовідно­сини з інши­ми підрозді­лами Перелік отримуваних татих, що подаються кожно­му кореспонденту /відділу, службі/, документів і відомостей (табл.10).
6. Права Перелік прав підрозділу у відносинах з іншими підрозділами й організаціями та права керівника підрозділу
7. Критерії та стимулювання Критерії оцінки діяльності підрозділу та ефективності досягнення поставленої мети
8. Відповідаль­ність Межа та рівень особистої відповідальності за якість і своєчасність виконання покладених на підрозділ завдань і функцій
9. Висновки Порядок розширення, ліквідації, реорганізації відділу та перспективи організаційних змін. Дата затвердження та строк дій положення й обов’язкового його перегляду.

 

9.1. У розділі "Взаємовідно­сини з інши­ми підрозді­лами" слід вказати основний інформаційний зв’язок даного підрозділу з іншими відділами бухгалтерії та функціональними службами підприємства. Формалізувати викладення зазначеного розділу у вигляді табл. 17

 

Таблиця 17

Схема взаємозв’язку сектору ___________________ з іншими

службами підприємства


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)