АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Про затвердження Інструкції по ветеринарному клеймуванню м'яса

Повідомлення про оприлюднення

Проекту наказу Головного державного інспектора ветеринарної медицини України про затвердження Інструкції по ветеринарному клеймуванню м’яса

 

Проект наказу Головного державного інспектора ветеринарної медицини України про затвердження Інструкції по ветеринарному клеймуванню м’яса (далі – проект інструкції) розроблений на виконання Закону України "Про безпечність та якість харчових продуктів" від 06.09.2005 №2809-IV та Закону України “Про внесення змін до Закону України “Про ветеринарну медицину” від 16.11.2006 №361-V.

Мета розроблення проекту інструкції полягає у відокремленні ветеринарного клеймування від товарознавчого та приведенні у відповідність до українського та міжнародного законодавства.

Затвердження проектів “Інструкції по ветеринарному клеймуванню м’яса” та “Інструкції по товарознавчому клеймуванню м’яса” забезпечить впровадження нової системи контролю, що дасть змогу гарантувати вітчизняному споживачу безпеку та якість м’яса. Практичний підхід, побудований на розділені функцій ветеринарної служби з визначення безпечності і технолога з визначення якості м’яса, дасть можливість посилити контроль на вітчизняному виробництві та випускати якісну та безпечну продукцію. Запровадження в Україні нових систем контролю якості та безпеки прискорить вступ держави у Світову організацію торгівлі, що безумовно розширить ринки збуту продукції українського походження та забезпечить стабільні валютні надходження в Державний бюджет України.

Проект інструкції по ветеринарному клеймуванню м’яса та аналіз регуляторного впливу оприлюднені шляхом розміщення на WEB- сторінці Державного департаменту ветеринарної медицини (Адреса: WWW.VET.ORG.UA в розділі - Законодавство, підрозділ – Проекти нормативних документів).

Зауваження від фізичних, юридичних осіб та об’єднань приймаються протягом місяця з дня оприлюднення проекту “Інструкції по ветеринарному клеймуванню м’яса” на поштову адресу Державного департаменту ветеринарної медицини Міністерства аграрної політики України – 01001, м. Київ, вул. Грінченка, 1, й електронну адресу – semenchuk@minapk.gov.ua та на адресу Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва (вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01001; е:mail mail@dkrp.gov.ua) до 22 серпня 2007 року.

 

Голова Державного департаменту

Ветеринарної медицини Г.Б. Іванов

 

 

Проект

ГОЛОВНИЙ ДЕРЖАВНИЙ ІНСПЕКТОР ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ УКРАЇНИ

 

Н А К А З

 

N ___від_________

 

м. Київ

 

Про затвердження Інструкції по ветеринарному клеймуванню м'яса

 

 

З метою приведення у відповідність підзаконних актів до Закону України “Про внесення змін до Закону України “Про ветеринарну медицину” Н А К А З У Ю:

 

1. Затвердити Інструкцію по ветеринарному клеймуванню м’яса (додається).

2. Вважати такою, що не застосовується в Україні Інструкція по клеймуванню м’яса, затверджена наказом Головного державного інспектора ветеринарної медицини від 12.06.97 № 19 і зареєстрована в Міністерстві юстиції України 25.09.97 за № 447/2251 та Зміни до Інструкції по клеймуванню м’яса, затверджені наказом Головного державного інспектора ветеринарної медицини від 03.07.01 № 51 і зареєстровані в Міністерстві юстиції України 03.10.01 за № 854/6045.

3. Начальникам управлінь ветеринарної медицини в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі, містах обласного значення, районах здійснювати організацію та контроль за приведенням у відповідність ветеринарного клеймування м’яса до чинного законодавства та цієї Інструкції.

4. Управлінню забезпечення протиепізоотичної роботи Державного департаменту ветеринарної медицини (Вержиховський О.М.) у встановленому порядку:

4.1. Подати цей наказ на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

4.2. Довести наказ до відома начальників управлінь ветеринарної медицини в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі.

5. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)