АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Венеція – Рим - Ватикан – Відень – Братислава

Читайте также:
  1. Ambassador
  2. I.II ПЕЧАТНАЯ ГРАФИКА 13 страница
  3. I.II ПЕЧАТНАЯ ГРАФИКА 17 страница
  4. II червня 1998р. м.Київ
  5. IV. ФИЛОСОФИЯ СРЕДНИХ ВЕКОВ
  6. IX. Армянская колония в Польше и в Венгрии
  7. V Приложение II 7 страница
  8. А)Ранній гуманізм в Україні
  9. Австро-Угорська монархія в 1867-1914 рр.
  10. Австро-Угорщина
  11. Архітектура італійського Відродження
  12. Б. Політичні та економічні системи країн

Блаженного Папи Івана Павла ІІ

Подорож по Європі з насиченою програмою, чотири незабутніх європейськіх міста та величний Ватикан...

Венеція – Рим - Ватикан – Відень – Братислава

Виїзд 23/24 квітня – повернення 29 квітня

День 1 24.04.2014 Виїзд із: Франківськ 23:00 (АЗС Формула / ОККО вул..Івасюка) Чортків – 1:15 (збір Собор Петра і Павла) Тернопіль 3:00 (Катедральний Собор) Львів 6:45 (АЗС WOG вул. Стрийська) Стрий – 8:45 (АЗС ОККО – вул..Обїзна Перетин кордону Чоп-ЗахоньНічний переїзд
День 2 25.04.2014 Приїзд в Венецію. Екскурсія по місту, вільний час Венеція - найбільш витончене і таємниче місто Італії. Красуня на воді - так кажуть про Венецію. Це прекрасна казка, яка застигла в камені. Багато століть майстри і художники прославляли його і прикрашали своїми творіннями. Тут прекрасно поєднуються розкішні палаци і скромні вузенькі вулички, мовчазні канали і галасливі ринки, а на площі Сан Марко просто на долоні сідають голуби... Переїзд До Риму Ночівля в готелі (передмістя Риму)
День 3 26.04.2014 Сніданок. Рим екскурсія (пересування по місту виключно громадським транспортом) Рим – величний і вічний. Місто легенда, де все оживає на очах: Пантеон, Римський форум, Замок святого Ангела, Собор св..Петра, площа Навона, фонтан Треві… Ну і звичайно головний символ Риму - Колізей. Ночівля в готелі (передмістя Риму)
День 4 27.04.2014 Сніданок. Виселення з готелю. Ватикан Програма: Канонізація Блаженного Папи Івана Павла ІІ Продовження екскурсії по Риму.. Нічний переїзд в Австрію
День 5 28.04.2014 Приїзд в Австрію Відень - екскурсія + вільний час Відень-Це надзвичайне місто! - Вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі..., Ратуша, Парламент, Віденська опера, і звичайно - собор святого Стефана - духовного символу історії та долі Австрії. Переїзд до Словаччини Братіслава (за бажанням!!!) – вечірня прогулянка містом, вільний час Нічний переїзд до України
День 6 29.04.2014 Приїзд в Україну Львів - 14:30 (Ашан) Тернопіль – 17:30 (Катедральний Собор) Чортків – 19:15 (Собор Петра і Павла) Франківськ – 22:00 (АЗС Формула / ОККО вул..Івасюка)

Документи приймаються з консульським збором.
Консульський збір становить 35 євро! + 230 грн.
КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ!

Консульський збір не сплачують:

· діти, котрим на дату початку туру не виповнилось 18 років

· учні та студенти, котрим на дату початку туру не виповнилося 21 року, за умови надання оригіналу довідки з місця навчання із зазначенням денної форми навчання (стаціонару) та копії студентського квитка, і якщо вони не працюють та не займаються підприємницькою діяльністю

· пенсіонери за умови надання копії пенсійного посвідчення (немає різниці, чи пенсіонер за віком, чи за вислугою років) та оригіналу випису про отримувану пенсію за останні 6 місяців, і якщо вони не працюють та не займаються підприємницькою діяльністю

· інваліди за умови надання копії посвідчення інваліда та оригіналу випису про отримувану пенсію за інвалідністю за останні 6 місяців, і якщо вони не працюють та не займаються підприємницькою діяльністю.

ВАРТІСТЬ:

До виїзду залишилось: Вартість:
Більше 40 днів 260€ + 200 грн
Більше 30 днів 275Є + 200 грн.
Більше 20 днів 290Є + 200 грн.
   

 



Знижка 10€ для власників дійсної на час туру шенгенської візи при наявності у нас заповненої Вами розписки.

Вартість туру визначається датою оплати, а не датою оформлення замовлення!

У вартість туру входить:

· зустріч представником фірми на на ж/д вокзалі у Львові

· проїзд комфортабельним автобусом єврокласу (кондиціонер, аудіо, відео);

· проживання в готелі 3-4*, сніданки шведський стіл;

· супроовід керівника групи по всьому маршруту;

· екскурсії згідно програми.

· туристичний збір в готелях в Італії

· медична страхівка

У вартість туру не входить:

· вхідні квитки;

· факультативні програми;

· послуги по відкриттю візи 35Є + 230грн.

· витрати на міський транспорт та екскурсії (30Є)

Важливо:

Автобус:

· З усіх питань, пов’язаних з функціонуванням автобусу ­– температурний режим в салоні, функціонування сидінь, індивідуальних обдувів та освітлення, потрібно звертатись до керівника групи та не відволікати ними водіїв.

· В салоні автобусу категорично заборонено: ходити по салону під час руху автобусу, курити, лузати насіння, смітити, споживати алкогольні напої, морозиво, будь-які рибні, молочні продукти, варені яйця та інші продукти, які мають явно виражений специфічний запах.

· В салоні автобусу заборонено перевозити дорожні сумки, валізи та інший габаритний багаж. За порушення цього пункту можливий штраф в розмірі від 50€.

· В салоні автобусу заборонено зберігати на верхніх поличках скляну тару та інші речі, які можуть травмувати пасажирів.

· Туристи в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння до поїздки не допускатимуться.

· Чай, кава в автобусі не готуються, їх можна придбати в кафе під час зупинок.

· Туалет в автобусі відсутній (зачинений). Користування туалетом передбачене на санітарних зупинках – для цього закладіть, будь ласка, в бюджет подорожі 10-15€.

· Зупинки автобуса здійснюються у відповідності до програми туру у відведених для цього місцях. Всі місця зупинок обладнані туалетами. Зупинки на вимогу чи прохання туристів категорично заборонені.

· Спинки сидінь в останньому ряді не опускаються.

· Туристична фірма «Алголь» не несе відповідальності за залишені в салоні автобусу речі, кошти та документи.

· Туристи несуть повну матеріальну відповідальність за псування майна автобусу.


Готель:

· Поселення в готель після 14:00, виселення з готелю до 10:00.

· Після 22:00 слід дотримуватись тиші.

· Продукти на сніданку призначені для споживання в приміщенні ресторану. За спробу винести продукти харчування з ресторану адміністрацією готелю може бути накладено штраф або викликано поліцію.

· Для збереження цінних речей, коштів та документів радимо користуватись сейфом готелю.

· В числі телевізійних каналів можуть бути платні. Оплата таких каналів здійснюється по факту їхнього користування.

· Вміст мінібарів в номерах за додаткову плату. При поселенні вміст мінібару потрібно звірити з описом. Недостача вмісту мінібару при виселенні прирівнюється до споживання та підлягає оплаті.

· Холодильника, праски та фену в номері немає.

· Туристи несуть повну матеріальну відповідальність за псування майна готелю.

 

Страхування:

· Просимо до початку туру ознайомитись з правилами страхування та умовами відшкодування медичних витрат страховою компанією.

· Якщо під час туру передбачаються зайняття спортом або розваги, пов'язані з підвищеною небезпекою для здоров'я, життя, потрібно вибрати відповідну програму страхування.

· Звертаємо увагу, що страхова компанія не відшкодовує витрати, пов'язані з лікуванням травм, станів та захворювань, які застрахована особа отримала внаслідок дій, здійснених нею у стані алкогольного сп'яніння або під впливом наркотичних чи токсичних речовин.

 

Керівник групи:

· Супроводжує групу по всьому маршруту туру, забезпечує повне виконання програми туру, інформує про час та місце збору та/або від’їзду групи, організовує посадку в автобус та поселення в готелях відповідно до «Підтвердження замовлення» («Інформаційного листа»).

· У випадках втрати туристами документів або страхових випадках допомагає туристам у взаємодії з консульськими службами України, місцевими правоохоронними органами, медичними закладами, страховими компаніями та перекладачами коштом туриста.

· Керівнику групи категорично заборонено змінювати програму туру на вимогу чи прохання туристів.


Попередження:

Турист, що виїжджає з автобусним туром, зобов'язаний в'їхати і виїхати з країн Європи в складі групи. У разі самовільної затримки туриста в країнах Європи відомості про даний інцидент негайно передаються в поліцію, імміграційну службу і консульство держави, що видала візу.

Фірма не несе відповідальності за роботу консульських, митних, прикордонних, дорожніх служб, корки на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.

НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ:

Повний комплект документів на візу потрібно подати протягом 5 календарних днів після Замовлення туру, але не пізніше, ніж за 14 календарних днів, та не раніше, ніж за 2 місяці до початку туру! Всі довідки, витяги, виписки повинні бути видані не давніше 3 місяців до початку туру! У випадку ненадання хоча б одного з необхідних документів, або надання у невідповідності до вимог, – документи в роботу не приймаємо!

 

Загальні документи: · Анкета туриста згідно зразка (Оригінал) – 1 шт. – обов'язково нашого взірця! Анкета повинна бути власноручно заповнена та підписана туристом! Підпис на анкеті має бути тотожній підпису в закордонному паспорті. Замість дитини анкету заповнює та підписує один з батьків. Якщо один з батьків дав нотаріально завірений дозвіл на виїзд дитини за кордон, він підписує анкету замість дитини. Увага! Підпис на анкеті має бути тотожній підпису в дозволі. · Анкета для консульства Угорщини, сторінки 3, 4 (Оригінал) – 1 шт. 3-я та 4-а сторінки, роздруковані на одному аркуші, – власноручно підписана туристом ручкою з чорнилом (пастою, гелем) синього кольору в п.37 на ст.3 та в аналогічному пункті на ст.4. Увага! Підпис на анкеті має бути тотожній підпису в закордонному паспорті. Замість дитини підписує один з батьків. Якщо один з батьків дав нотаріально завірений дозвіл на виїзд дитини за кордон, він підписує анкету замість дитини. Увага! Підпис на анкеті має бути тотожній підпису в дозволі. Підписання анкети іншою особою є підставою для відмови у видачі візи та занесення туриста в "чорний список" Шенгену. · Дійсний закордонний паспорт (інший документ на право виїзду з України), а для дітей, яким виповнилось 14 років, проїзний документ: o без наявних слідів пошкодження (тобто без порушення плівки на першій сторінці, без плям, не подерті тощо) o з терміном дії не менше 3 місяців після дати закінчення туру o наявними в ньому 2 чистими сторінками – для візи та штампу. Продовжені закордонні паспорти (інші документи на право виїзду з України) не приймаються! У випадку зміни прізвища не пізніше одного місяця потрібно виробити новий закордонний паспорт! У випадку наявності інших закордонних паспортів слід додати їх до пакету документів. o Якщо дитині не виповнилося 5 років, дані про неї повинні бути вписані у закордонний паспорт (інший документ на право виїзду з України) особи, з якою вона подорожуватиме, а також в ньому мають бути ще 2 чисті сторінки – для візи цієї дитини та штампу. o Якщо дитині виповнилось 5 років, вона не має окремого проїзного документу і є вписаною у паспорт особи, з якою вона подорожуватиме, фотографія цієї дитини повинна бути вклеєна в закордонний паспорт (інший документ на право виїзду з України) такої особи, а також в ньому мають бути ще 2 чисті сторінки – для візи цієї дитини та штампу. · Копія всіх сторінок (з відмітками і без) громадянського (внутрішнього) паспорта. Якщо в паспорті є непогашений штамп з номером другого закордонного паспорту, такий закордонний паспорт обов'язково слід надати в консульство! · Для дітей до 18 років: o У випадку виїзду з одним із батьків, або з іншою особою потрібно оригінал нотаріально завіреного дозволу на виїзд дитини за кордон згідно зразка, який залишається в консульстві. Таким оригіналом може бути нотаріально завірена "фотокопія" оригіналу дозволу, котра видається нотаріусом на прохання разом з оригіналом і плата за яку становить 5-10грн. Сам оригінал дозволу – для дітей до 16 років – потрібно мати з собою для пред’явлення на українському кордоні – прохання його нам не передавати. У випадку передачі нам такого оригіналу вважатимемо, що ще один оригінал є у туристів для пред’явлення на українському кордоні! У дозволі на виїзд повинно бути зазначено, що: § дозвіл видається на період з дати початку туру і закінчується не раніше, ніж через 15 днів після закінчення терміну туру (радимо зазначати місячний період після закінчення терміну туру) § дозвіл видається для відвідування Польщі, Словаччини, Угорщини, Чехії та інших країн-учасниць Шенгенської Угоди. o Свідоцтво про народження (Копія) – 1 шт. o Копія всіх сторінок громадянського (внутрішнього) паспорта (за наявності). o Довідка з місця навчання (Оригінал) – 1 шт. o Копії всіх сторінок (з відмітками і без) громадянського (внутрішнього) паспорта батька або Витяг з державного реєстру (ст.135) про батьківство зі слів матері (Оригінал) – 1 шт. або Внутрішній паспорт опікуна-батька (Копія) – 1 шт. або Рішення суду про позбавлення батьківських прав батька (Копія) – 1 шт. або Свідоцтво про позбавлення батьківських прав батька (Копія) – 1 шт. або Свідоцтво про смерть батька (Копія) – 1 шт. o Копії всіх сторінок (з відмітками і без) громадянського (внутрішнього) паспорта матері або Внутрішній паспорт опікуна-матері (Копія) – 1 шт. або Рішення суду про позбавлення батьківських прав матері (Копія) – 1 шт. або Свідоцтво про позбавлення батьківських прав матері (Копія) – 1 шт. або Свідоцтво про смерть матері (Копія) – 1 шт. · Кольорова фотографія (Оригінал) – 2 шт. згідно зразка 3,5 Х 4,5 на білому фоні, 80% обличчя. Фотографія повинна бути не давніша за 3 місяці до початку туру! · Страховий поліс медичного страхування (Оригінал) – 1 шт. o від страхової компанії, занесеної до списку акредитованих страхових компаній o дійсна на території всіх шенгенських країн o покриває матеріальні витрати у розмірі 30000 євро на випадок надання швидкої медичної допомоги та якщо потерпілого від нещасного випадку потрібно довезти додому o заповнена машинним друком o дані туриста – прізвище, ім'я – заповнені латинськими літерами згідно закордонного паспорта o містить серію та номер закордонного паспорта o містить адресу прописки та номер телефону o ліміт перебування за кордоном не менше тривалості туру o термін страхування покриває термін тривалості всього туру та закінчується не раніше, ніж через 15 днів після дати закінчення туру o франшиза не повинна перевищувати 150 євро o Один корінець страхового полісу подається в консульство і не повертається. · У випадку подорожі автомобілем: o Посвідчення водія (Копія) – 1 шт. o Страховка "Зелена карта" (Копія) – 1 шт. o Технічний паспорт (Копія) – 1 шт. · У випадку подорожі поїздом або літаком – оригінал квитка у обидві сторони. Власне фінансове забезпечення – основне (не менше 1200 грн/міс): · Для працюючих: o Довідка з місця праці з розбивкою по місяцях за останні 6 місяців (Оригінал) – 1 шт. · Для підприємців: · Виписка з ЄДР (Оригінал) – 1 шт.або Свідоцтво про державну реєстрацію (Копія, нотаріально посвідчена) – 1 шт. o Свідоцтво платника податку підприємця (Копія) – 1 шт. o Довідка з податкової інспекції про дохід підприємця за останні 2 квартали (Оригінал) – 1 шт. · Для пенсіонерів: o Випис про отримувану пенсію за останні 6 місяців (Оригінал) – 1 шт. o Пенсійне посвідчення (Копія) – 1 шт. · Для студентів: o Довідка студента з місця навчання (Оригінал) – 1 шт. o Студентський квиток (Копія) – 1 шт. · Для домогосподарів: o Довідка про кошти по догляду за дитиною (Оригінал) – 1 шт. Власне додаткове фінансове забезпечення – якщо не вистачає основного: · Для всіх: o Випис з банку про залишок коштів на (не депозитному) рахунку (Оригінал) – 1 шт.або Витяг про грошовий обіг з (не депозитного) рахунку (Оригінал) –1 шт.або Довідка з банку про залишок коштів на (не депозитному) рахунку (Оригінал) – 1 шт. фізособи на суму з розрахунку 50€ на кожну добу перебування в турі або еквівалент в іншій валюті. · Для підприємців: o Випис з банку про залишок коштів на (не депозитному) рахунку (Оригінал) – 1 шт.або Витяг про грошовий обіг з (не депозитного) рахунку (Оригінал) – 1 шт.або Довідка з банку про залишок коштів на (не депозитному) рахунку (Оригінал) – 1 шт. підприємця на суму з розрахунку 50€ на кожну добу перебування в турі або еквівалент в іншій валюті. · Для пенсіонерів: o для працюючих пенсіонерів: § Довідка з місця праці пенсіонера з розбивкою по місяцях за останні 6 місяців (Оригінал) – 1 шт. § Трудова книжка пенсіонера (Копія, засвідчена печаткою підприємства) – 1 шт.або Трудова угода пенсіонера (Копія, засвідчена печаткою підприємства) – 1 шт. o для підприємців-пенсіонерів: § Виписка з ЄДР ФОП (пенсіонера) (Оригінал) – 1 шт.або Свідоцтво про державну реєстрацію ФОП (пенсіонера) (Копія, нотаріально посвідчена) – 1 шт. § Свідоцтво платника податку підприємця-пенсіонера (Копія) – 1 шт. § Довідка з податкової інспекції про дохід підприємця-пенсіонера за останні 2 квартали (Оригінал) – 1 шт. а також, якщо цього недостатньо: § Випис з банку про залишок коштів на (не депозитному) рахунку (Оригінал) – 1 шт.або Витяг про грошовий обіг з (не депозитного) рахунку (Оригінал) – 1 шт.або Довідка з банку про залишок коштів на (не депозитному) рахунку (Оригінал) – 1 шт. підприємця-пенсіонера на суму з розрахунку 50€ на кожну добу перебування в турі або еквівалент в іншій валюті. · Для студентів: o для працюючих студентів: § Довідка з місця праці студента з розбивкою по місяцях за останні 6 місяців (Оригінал) – 1 шт. § Трудова книжка студента (Копія, засвідчена печаткою підприємства) – 1 шт.або Трудова угода студента (Копія, засвідчена печаткою підприємства) – 1 шт. o для підприємців-студентів: § Виписка з ЄДР ФОП (студента) (Оригінал) – 1 шт.або Свідоцтво про державну реєстрацію ФОП (студента) (Копія, нотаріально посвідчена) – 1 шт. § Свідоцтво платника податку підприємця-студента (Копія) – 1 шт. § Довідка з податкової інспекції про дохід підприємця-студента за останні 2 квартали (Оригінал) – 1 шт. а також, якщо цього недостатньо: § Випис з банку про залишок коштів на (не депозитному) рахунку (Оригінал)–1 шт.або Витяг про грошовий обіг з (не депозитного) рахунку (Оригінал) – 1 шт.або Довідка з банку про залишок коштів на (не депозитному) рахунку (Оригінал) – 1 шт. підприємця-студента на суму з розрахунку 50€ на кожну добу перебування в турі або еквівалент в іншій валюті. Фінансове забезпечення від інших осіб – якщо немає або не вистачає власного фінансового забезпечення: · Копія всіх сторінок (з відмітками і без) громадянського (внутрішнього) паспорта особи, що фінансує. · Документ, що підтверджує родинні зв'язки з особою, що фінансує (Копія) – 1 шт. · Заява про фінансування витрат від особи, що фінансує (Оригінал, нотаріально посвідчений) – 1 шт. o Для неповнолітніх, що подорожують з одним із батьків, достатньо фрази "всі фінансові витрати, пов’язані з цією поїздкою, беру на себе" в нотаріально завіреному дозволі на виїзд дитини за кордон згідно зразка від другого з батьків. o Для неповнолітніх, що подорожують без батьків у супроводі іншої особи, достатньо фрази "всі фінансові витрати, пов’язані з цією поїздкою, беру на себе" в нотаріально завіреному дозволі на виїзд дитини за кордон згідно зразка від одного з батьків. · А також документи особи, що фінансує, зазначені в одному з розділів нижче: o Від працюючих: § Довідка з місця праці особи, що фінансує, з розбивкою по місяцях за останні 6 місяців (Оригінал) – 1 шт. § Трудова книжка особи, що фінансує (Копія, засвідчена печаткою підприємства) – 1 шт. або Трудова угода особи, що фінансує (Копія, засвідчена печаткою підприємства) – 1 шт. а також, якщо цього недостатньо: § Випис з банку про залишок коштів на (не депозитному) рахунку (Оригінал) – 1 шт. або Витяг про грошовий обіг з (не депозитного) рахунку (Оригінал) –1 шт. або Довідка з банку про залишок коштів на (не депозитному) рахунку (Оригінал) – 1 шт. фізособи, що фінансує, з розрахунку 50€ на кожну добу перебування в турі або еквівалент в іншій валюті. o Від підприємців: § Виписка з ЄДР ФОП, що фінансує (Оригінал) – 1 шт. або Свідоцтво про державну реєстрацію ФОП, що фінансує (Копія, нотаріально посвідчена) – 1 шт. § Свідоцтво платника податку підприємця, що фінансує (Копія) – 1 шт. § Довідка з податкової інспекції про дохід підприємця, що фінансує, за останні 2 квартали (Оригінал) – 1 шт. а також, якщо цього недостатньо: § Випис з банку про залишок коштів на (не депозитному) рахунку (Оригінал) – 1 шт. або Витяг про грошовий обіг з (не депозитного) рахунку (Оригінал) – 1 шт. або Довідка з банку про залишок коштів на (не депозитному) рахунку (Оригінал) – 1 шт. підприємця, що фінансує, з розрахунку 50€ на кожну добу перебування в турі або еквівалент в іншій валюті. або § Випис з банку про залишок коштів на (не депозитному) рахунку (Оригінал) – 1 шт. або Витяг про грошовий обіг з (не депозитного) рахунку (Оригінал) –1 шт. або Довідка з банку про залишок коштів на (не депозитному) рахунку (Оригінал) – 1 шт. фізособи, що фінансує, з розрахунку 50€ на кожну добу перебування в турі або еквівалент в іншій валюті. o Від пенсіонерів: § Випис про отримувану пенсію особи, що фінансує, за останні 6 місяців (Оригінал) – 1 шт. § Пенсійне посвідчення особи, що фінансує (Копія) – 1 шт. а також, якщо цього недостатньо: § Випис з банку про залишок коштів на (не депозитному) рахунку (Оригінал) – 1 шт. або Витяг про грошовий обіг з (не депозитного) рахунку (Оригінал) – 1 шт. або Довідка з банку про залишок коштів на (не депозитному) рахунку (Оригінал) – 1 шт. фізособи, що фінансує, з розрахунку 50€ на кожну добу перебування в турі або еквівалент в іншій валюті.

 

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.01 сек.)