АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Прості речовини неметалічних та неметалічних елементів, їхні сполуки за сучасною українською номенклатурою,

Читайте также:
  1. IX. Перепишіть і зробіть письмовий переклад українською мовою наступного тексту.
  2. Ароматичні сполуки з конденсованими ядрами
  3. Базис. Лінійний підпростір. Ранг матриці
  4. Встановлення формули дослідницької речовини
  5. Завдання 1. Перекладіть українською мовою й запишіть.
  6. Завдання 4. Перекладіть фрагмент наукової статті українською мовою.
  7. Задача 5. Які речовини елімінуються більш ефективно?
  8. Замітка – найпростіша структура (як атом, або клітина), з якої виростають всі інші жанрові форми журналістики. Замітка повідомляє про важливий факт чи подію громадського життя.
  9. Зміна агрегатного стану речовини
  10. Інтеграція педагогічної освіти України в загальноєвропейський простір
  11. Їх можна розглядати як похідні вуглеводнів, які утворюються заміщенням атома водню на нітрогрупу. За числом нітрогруп розрізняють моно-, ди- і полінітросполуки.
  12. Класифікація пожеж та рекомендовані вогнегасні речовини

Застосування сполук неметалічних та металічних елементів їхніми властивостями.

Характеристику хімічних елементів за їх положенням у періодичній системі та будовою атомів, властивості речовин за видом хімічного зв’язку;називають хімічні елементи та їх сполуки, види хімічного зв’язку;наводить приклади сполук з різним видом хімічного зв’язку.

Поняття розчин, класифікація розчинів. Поняття кристалогідрати.Електролітична дисоціація. Характеризувати залежність розчинностіречовин від різних факторів.

Елементи-органогени, найважливіші органічні сполуки, перші 10 членів гомологічного ряду метану, загальну формулу цього ряду, функціональні гідроксильну, карбоксильну та аміногрупи;наводить приклади застосування органічних сполук.

складає молекулярні, електронні та структурні формули метану та його гомологів, етилену, ацетилену, молекулярні та структурні формули метанолу, етанолу, гліцерину, оцтової та амінооцтової кислот, тристеарину, молекулярні формули глюкози, сахарози, крохмалю, целюлози;

Склад, структуру, фізичні та хімічні властивості метану, етилену, ацетилену, етанолу, гліцерину, оцтової та амінооцтової кислот, жирів, вуглеводів, білків, первинну.

Причиново-наслідкові зв’язки між складом, будовою, властивостями та біологічними функціями і застосуванням органічних речовин.

Студенти повинні вміти:

Складать хімічні формули, рівняння хімічних реакцій. Обчислювать молекулярну масу речовин, масову частку елемента в речовині. Визначають валентність за формулами бінарних сполук.

Складать електронні і графічні формули неорганічних сполук,приклади речовин різних класів,ілюструвать властивості речовин рівняннями хімічних реакцій.

Складать електронні і графічні формули атомів елементів. пояснюють залежність властивостей елементів від електронної структури їх атомів; прогнозувать хімічні і фізичні властивості речовин в залежності від будови і положення в періодичній системі;обчислюють ступінь окиснення елементів.

Визначать кількісний склад розчину, масову частку розчиненої речовини.

Розв’язувати розрахункові задачі вивчених типів на прикладі органічних сполук.

Встановлювати причино-наслідкові зв’язки між складом, будовою, властивостями та біологічними функціями і застосуванням органічних речовин.

Рівняння відповідних хімічних реакцій, формули речовин;наводить


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)