АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Відхилення-невідповідність кількісних, якісних, вартісних, правових характеристик реально здійсненому факту, його відображення в системі обліку і звітності

Читайте также:
  1. A. Характеристика нагрузки на организм при работе, которая требует мышечных усилий и энергетического обеспечения
  2. I. Общая характеристика договора продажи недвижимости
  3. I. Основные характеристики и проблемы философской методологии.
  4. II. Загальна характеристика ХНАДУ
  5. III. Характеристика ведомственных целевых программ и мероприятий подпрограммы
  6. III. Характеристика ведомственных целевых программ и мероприятий подпрограммы
  7. III. Характеристика ведомственных целевых программ и мероприятий подпрограммы
  8. III. Характеристика ведомственных целевых программ и мероприятий подпрограммы
  9. IV. Порівняльна характеристика парламентів країн Західної Європи
  10. PR-текст, его сущностные характеристики
  11. S: Установить соответствие между типами общества и их характеристиками.
  12. V. Дайте характеристику кваліфікуючих, особливо кваліфікуючих ознак злочинів, передбачених ст.ст.185-187, 189-191 КК (заповніть таблицю)

Власні методичні прийоми кон-лю – це специфічні прийоми, вироблені практикою на основі досягнень ек-ї науки. Поділяються на: ограноліптичні, розрахунково – аналітичні, документальні, узагальнення і реалізація рез-в контролю.

Внутрішній аудит – зд-ся кваліфікованими працівниками самого підпр-ва.

Внутрішній к-ль в с-мі ОВД включає: 1) компетентний персонал; 2) розподіл прав та обовязків; 3) дотримання встановлених правил; 4) фізичний к-ль за активами; 5) к-ль за документацією; 6) незалежна перевірка виконання обовязків.

Внутрішньою економічною інф-ює називають інф-ю про ревізований обєкт (підприємство, обєднання), утворену на самому обєкті.

Голове завдання податкової адміністрації – здійснення контролю за додержанням податкового законодавства, правильністю обчислення, повнотою і своєчасністю сплати до бюджетів, державних цільових фондів податків і зборів, а також не податкових доходів, установлених законодавством.

Головне завдання КРС –це здійснення держ.к-лю за витрачанням коштів і мат. цінностей, їхнім збереженням, станом і достовірністю БО і звітності в міністерствах, відомствах, держкомітетах і фондах, а також на п-вах і орг-ях, які отримують кошти з держ.б-ту; подання пропозицій щодо усунення виявлених недоліків і порушень нормативних актів та запобігання їм у подальшій діяльності.

Господарський факт – реальні у часі і просторі зміни форм власності та власника, виникнення або погашення у зв»зку аз цими змінами взаємоповязаних зобовязань

Господрський факт повинен відображати – реальні у часі і просторі зміни форм власності та власника, виникнення або погашення у зв»зку аз цими змінами взаємоповязаних зобовязань

Державна таємниця (далі також – секретна інформація) – вид таємної інформації, що охоплює відомості у сфері оборони, економіки, науки і техніки, зовнішніх відносин, державної безпеки та охорони правопорядку, розголошення яких може завдати шкоди національній безпеці України та які визнані у порядку, встановленому цим Законом, державною таємницею і підлягають охороні державою;

Державні соціальні гарантії – встановлені законами мінімальні розміри оплати праці, доходів громадян, пенсійного забезпечення, соціальної допомоги, розміри інших видів соціальних виплат, встановлені законами та іншими нормативно-правовими актами, які забезпечують рівень життя не нижчий від прожиткового мінімуму.

Державні соціальні стандарти – встановлені законами, іншими нормативно-правовими актами соціальні норми і нормативи або їх комплекс, на базі яких визначаються рівні основних державних соціальних гарантій.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)