АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Теорія агентів яка пояснює потребу в аудиті, посилаючись на історичні факти незалежної перевірки звітів управляючих (стандартів) на замовлення землевласників

Читайте также:
  1. АЛГОРИТМ ДІЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ТА ЗАСТУПНИКА ДИРЕКТОРА З ВИХОВНОЇ РОБОТИ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ ПІД ЧАС ЗДІЙСНЕННЯ ПЕРЕВІРКИ ФАХІВЦЯМИ СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ
  2. В первые два месяца работы компании на оплату труда и сопутствующие начисления и отчисления по ФЗП потребуется 42625 грн.
  3. В работе в библиографический список не включаются те источники, на которые нет ссылок в основном тексте и которые фактически не были использованы автором.
  4. В) фактическая трудоемкость,
  5. Визнання недоведеними тих фактичних обставин справи, які раніше вважалися встановленими.
  6. Визначення оптимального рівня товарних запасів та точки замовлення
  7. Визначити основну потребу та базову послугу,
  8. ВНИМАНИЕ: Если Вы произвели списание фактических расходов, Вы обязаны выйти из данного окна с сохранением.
  9. Действительный экономический рост - это фактически достигнутый.
  10. ДИСЦИПЛІНА «ЕКОНОМІЧНА ТЕОРІЯ»
  11. Дисципліна: «Теорія організації»
  12. Дія права: теорія та практика

Технічний аспект контролю – представляє собою сукупність прийомів перевірки документів і операцій в натурі.

Технологічне інформаційне забезпечення контролю – технічна документація з технології вир-ва прод-ї, робіт, послуг, міждержавні та державні стандарти, технічні умови якості продукції, галузеві стандарти та ін., які викор-ся на ревізованому підприємстві.

Технологічний к-ль – це к-ль, що використовується в осн.вир-ві при перевірці виходу прод-ї, визначенні реальності браку та ін.

Фактичний контроль –це вид контролю який полягає в установленні дійсного реального стану об’єкта лічбою, зважуванням, вимірюванням, лабораторні аналізом та ін.

Фактографічна інформація – сукупність даних економічного характеру про факти, які дійсно відбулися у виробничій і ФГД, відображені у первинних документах, облікових регістрах бухгалтерського статистичного і оперативного обліку, а також у звітності про діяльність ревізованого підприємства.

Фактори виконання ПЕОМ, що призводить до виникнення неякісної інформації – а) факторивикор-ня недоліків програмного забезп-ня (розмноження та поглиблення помилки; випущення частини операції; помилкове виключення операції; незаплановані помилки; слабке врахування потреб користувачів, недостатній захист інф-ції); б) фактори особливостей обробки інф-ції (неможливість передбачення проблем, відсутність документів, що легко читаються, складність встановлення джерел проблем, підвищення вимог до повноти первинної інф-ції, що вводиться людиною); в)орган-ні фактори (неможл викор-ня ручних методів контролю, необх-ть розробки спец-х методів к-лю, відсутність відповід-ті за контроль інф-ції, втрата записів до введення в ПЕОМ і після введення); фактори впливу людини (можливість втручання людини в процесі обробки інф-ції, можл-ть коригування вхідних даних, що вводяться, можл-ть коректування рез-ту).

Фактори, що збільшують ризик обману або помилки: компетентність управлінського персоналу; надзвичайні дії в рамках п-ва; надзвичайні операції; проблеми одержання необхідних доказів.

Функція контролю в системі управління являє собою таку хар-ку управління, яка дозволяє виявити проблеми і скоротити діяльність системи до того, як ці проблеми переростуть у кризу.

Ф-ція обліку в системі управління являє собою відображення в системі визначених координат (місче,час, полнота,точність)фактичних значень параметрів об’єкта управління і його окружающе екон-ко-правове середовище. З цієї ф-ції починається об ратний зв’язок між об’єктом і суб’єктом управління.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)