АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Робоча гальмівна система

Читайте также:
  1. IV. Центральна нервова система. Черепні нерви. Органи чуття.
  2. V2: Женская половая система. Особенности женской половой системы новорожденной. Промежность.
  3. V2: Мужская половая система. Особенности мужской половой системы новорожденного.
  4. Банки та банківська система.
  5. Банківська система. Процес «створення» банківських грошей.
  6. Банковская система.
  7. Бухгалтерский учет как информационная система.
  8. Вартість і ціна товару «робоча сила»
  9. Вкусовая сенсорная система. Орган вкуса
  10. Вычислительная система.
  11. Гипоталамо-гипофизарная система. Нейросекреторные отделы гипоталамуса. Строение и характеристика нейросекреторных клеток. Связь гипофиза с гипоталамусом и её значение.
  12. Динамическая система. Понятие о равновесном, периодическом и переходном процессах.

При спрацюванні двохсекційного гальмівного крана стиснуте повітря через магнітний клапан ABS в гальмівні камери передньої осі вантажного автомобіля, а також до автоматичного регулятора гальмівних сил. Останній спрацьовує і направляє стиснуте повітря в робочі камери енергоакумуляторів через магнітний клапан ABS. Тиск в гальмівних камерах, що розвивають необхідне для колісного гальма зусилля, залежить від зусилля, що діє на педаль гальмівного крана вантажного автомобіля, а також ступені завантаженості автомобіля. Тиск, що залежить від навантаження на автомобіль, регулюється автоматичним регулятором гальмівних сил, зв'язаним з задньою віссю через шарнірне з'єднання. При завантаженні і відповідно, при розвантаженні автомобіля постійно змінювана відстань між рамою і віссю відповідним чином змінює плавну зміну тиску в системі гальмівного приводу. Одночасно автоматичним регулятором гальмівних сил через керуючу магістраль приводиться в дію вмонтований в гальмівний кран вантажного автомобіля клапан нульового навантаження. Таким чином і тиск в системі гальмівного приводу коліс передньої осі підрегулюється в залежності від завантаженості автомобіля.

Керований обома робочими контурами гальмівної системи кран керування гальмами причепа подає стиснуте повітря через з'єднувальну головку і з'єднувальний шланг на керуючий вивід гальмівного крана причепа. Таким чином відкривається доступ стиснутого повітря з ресивера через гальмівний кран причепа, кран розгальмування причепа, пневмоклапан співвідношення тисків до автоматичного регулятора гальмівних сил, а також до прискорювального клапана ABS. Прискорювальний клапан ABS керується від регулятора гальмівних сил. Стиснуте повітря поступає в пневматичні гальмівні камери передньої осі автомобіля. Через регулятор гальмівних сил проходить спрацювання прискорювальних клапанів ABS і звільняється шлях стиснутому повітрю до гальмівних камер. Тиск в гальмівній системі причепа відповідаючий тиску керування гальмівної системи вантажного автомобіля, з допомогою автоматичних пневморегуляторів гальмівних сил встановлюється таким, який необхідний для даної ступені завантаженості причепа. Щоб уникнути блокування коліс передньої осі колісними гальмівними механізмами в режимі пригальмовування, пневмоклапан співвідношення тисків знижує величину тиску, що створює зусилля на гальмівних колодках. Прискорювальні клапани ABS (в причепі), магнітні клапани ABS(в вантажному автомобілі) служать для керування (створення, підтримання або скидання тиску) гальмівними камерами. Як тільки клапани вмикаються з допомогою електронного блока керування ABS, це керування здійснюється незалежно від тиску, що задається гальмівними кранами вантажного автомобіля або причепа.

В неробочому стані (магніти знеструмлені) крани виконують функцію прискорювального клапана і служать для швидкої подачі і скидання тиску в гальмівних камерах.

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)