АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Михалюк Є.Л., Черепок О.О., Малахова С.М. Збірник тестових завдань для студентів з фізичної реабілітації і спортивної медицини. Навчально-методичний посібник.-ЗДМУ, 2012. – 126 с

Читайте также:
  1. Адаптація студентів нового набору
  2. Аналіз захисту дипломних робіт студентів ФМТЗ 2011-2012 р. р. День 2(24.05.2012)
  3. Варіанти виконання завдань
  4. Варіанти завдань
  5. Варіанти завдань
  6. Варіанти індивідуальних завдань
  7. Види та форми науково-дослідної роботи студентів
  8. Визначення теми, предмета, об’єкта, мети та завдань курсової роботи
  9. ВИМОГИ ДО ЗНАНЬ І ВМІНЬ СТУДЕНТІВ
  10. Вирішення основних завдань з охорони праці досягається виконанням комплексу
  11. Г) виконання підсумкових письмових модульних (контрольних) завдань
  12. Дані документа, що підтверджують державну реєстрацію юридичної особи або фізичної особи – підприємця (назва, номер, дата)

ЗАПОРІЗЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ МЕДИЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

КАФЕДРА ФІЗИЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ, СПОРТИВНОЇ МЕДИЦИНИ, ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ І ЗДОРОВ`Я

 

 

ЗБІРНИК ТЕСТОВИХ ЗАВДАНЬ

Для студентів з фізичної реабілітації і спортивної медицини

 

 

Запоріжжя


61:796/799]:378.147

Михалюк Є.Л., Черепок О.О., Малахова С.М. Збірник тестових завдань для студентів з фізичної реабілітації і спортивної медицини. Навчально-методичний посібник.-ЗДМУ, 2012. – 126 с.

Укладачі:

Михалюк Є.Л., д.мед.н., професор, завідувач кафедри фізичної реабілітації, спортивної медицини, фізвиховання і здоров`я Запорізького державного медичного університету.

Черепок О.О., к.мед.н., асистент кафедри фізичної реабілітації, спортивної медицини, фізвиховання і здоров`я Запорізького державного медичного університету.

Малахова С.М., к.мед.н., асистент кафедри фізичної реабілітації, спортивної медицини, фізвиховання і здоров`я Запорізького державного медичного університету.

Рецензенти:

Філімонов В.І., д.мед.н., професор, завідувач кафедри нормальної фізіології Запорізького державного медичного університету,

Клименко В.І. д.мед.н., завідувач кафедри охорони здоров`я, соціальної медицини та лікарсько-трудової експертизи Запорізького державного медичного університету.

 

Збірник тестових завдань складено у відповідності до програми навчальної дисципліни “Фізична реабілітація, спортивна медицина“ для студентів вищих медичних навчальних закладів України III-IV рівнів акредитації з напрямку підготовки “Медицина” зі спеціальностей “Лікувальна справа”, “Педіатрія”, “Медико-профілактична справа”, відповідно до освітньо-кваліфікаційної характеристики і освітньо-професійної програми підготовки фахівців, а також згідно з новим навчальним планом, який затверджено наказом МОЗ України від 19.10.2009 р., №749 та експериментального навчального плану МОЗ України, розробленого на принципах Європейської кредитно-трансферної системи.

Навчально-методичний посібник дає можливість студентам полегшити вивчення важливих розділів фізичної реабілітації та спортивної медицини і сприятиме підвищенню фахового рівня майбутніх лікарів.

Посібник призначено для самостійної роботи студентів IV курсу медичних факультетів при підготовці до підсумкового модульного контролю з навчальної дисципліни «Фізична реабілітація та спортивна медицина».

Навчально-методичний посібник обговорено та затверджено на засіданні циклової методичної комісії ЗДМУ з терапевтичних дисциплін та рекомендовано до видання Центральною методичною радою ЗДМУ (протокол № від р.)

При складанні тестів використані рекомендації Національної Ради Медичних екзаменаторів (США).

Застосована категорія питань з однією кращою відповіддю. Вони дозволяють здійснити підсумковий модульний контроль засвоєння студентами навчального матеріалу, а також самоконтроль при підготовці студентів до заліку.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)