АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Обставини, якими Заявник обґрунтовує свої вимоги

Читайте также:
  1. В якій відповіді (відповідях) названі обставини, які пом’якшують покарання, що передбачені в ст.66 Кримінального Кодексу?
  2. Завдання 4. Запишіть десять словників з Вашого фаху. Якими з них вам доводилося користуватися?
  3. ЗАГАЛЬНІ ВИМОГИ.
  4. Мета і завдання розслідування нещасних випадків. Обставини, за яких проводиться розслідування.
  5. Обставини, що виключають злочинність діяння
  6. ОБСТАВИНИ, ЩО ВИКЛЮЧАЮТЬ ЗЛОЧИННІСТЬ ДІЯННЯ
  7. Обставини, які виключають злочинність діяння: поняття та види.
  8. Однією з умов правомірності якої обставини, що виключає злочинність діяння, є вимога закону про те, щоб заподіяна шкода була менш значною, ніж відвернута шкода?
  9. Особі, яка впізнає, пропонується вказати на особу, яку вона має впізнати, і пояснити, за якими ознаками вона її впізнала.
  10. Стаття 6. Обставини, що виключають провадження в кримінальній справі
  11. Стаття 63. Обставини, що виключають участь у справі представника потерпілого, цивільного позивача і цивільного відповідача

Заявник: Комунальне житлове ремонтно–експлуатаційне

Підприємство, розташов.: 63503, м. Чугуїв,

вул. К.Лібкнехта, 57, Харківська обл.

тел. (0-57) 2-42-44

р/р 26008000134550 в Філія АТ «Укрексімбанк»,

м.Харків, МФО 351618, КОД 22647162

 

Боржники: Коновал Олександр Андрійович, місце прож.:

63503,м. Чугуїв, м-н « Авіатор», 45,кв. 8,

Харківська обл., засоби зв'язку невідомі

РНОКПП 2248519138

 

Коновал Світлана Миронівна, місце прож.:

63503,м. Чугуїв, м-н « Авіатор», 45,кв. 8,

Харківська обл., засоби зв'язку невідомі

РНОКПП 2251118642

 

Субота Олена Олександрівна, місце прож.:

63503,м. Чугуїв, м-н « Авіатор», 45,кв. 8,

Харківська обл., засоби зв'язку невідомі

РНОКПП 3057708285

 

Коновал Анжела Олександрівна, місце прож.:

63503,м. Чугуїв, м-н « Авіатор», 45,кв. 8,

Харківська обл., засоби зв'язку невідомі

РНОКПП 3196716963

ціна вимоги – 3129.84 грн.

УТОЧНЕНА ЗАЯВА

про видачу судового наказу за вимогою про

стягнення заборгованості за оплату житлово – комунальних

послуг з утримання будинку та прибудинкової території

Боржники Коновал Олександр Андрійович, Коновал Світлана Миронівна, Субота Олена Олександрівна та Коновал Анжела Олександрівна, не своєчасно сплачують спожиті житлово - комунальні послуги по утриманню будинку та прибудинкової території, у зв’язку з чим просимо стягнути із них солідарно 3129.84 грн. (три тис. сто двадцять дев’ять грн. вісімдесят чотири коп.) боргу на користь Комунального житлового ремонтно - експлуатаційного підприємства м. Чугуєва.

Обставини, якими Заявник обґрунтовує свої вимоги.

Боржники мешкають за адресою: м. Чугуїв, АВІАТОР, 45, кв. 8, є абонентами Комунального житлового ремонтно - експлуатаційного підприємства м. Чугуєва та користуються житлово – комунальними послугами.

Між заявником і боржниками встановилися фактичні договірні відносини з приводу надання житлово – комунальними послуг з утримання будинку та прибудинкової території на підставі відкритого особистого рахунку № 7340. Згідно довідки даного рахунку починаючи з 01 квітня 2010 р. по 01 квітня 2013 р. сума заборгованості складає 3129.84 грн. (три тис. сто двадцять дев’ять грн. вісімдесят чотири коп.). Протягом зазначеного вище періоду скарг з приводу ненадання чи неналежного надання послуг від боржників на адресу заявника не надходило.

Ст. 360 ЦК України вказує, що співвласники будинку відповідно до своєї частки за правом спільної часткової власності зобов’язані брати участь у витратах на управління та збереження спільного майна, в сплаті податків, зборів (обов’язкових платежів), а також нести відповідальність перед третіми особами за зобов’язаннями, пов’язаними зі спільним майном.

Участь споживача послуги в утриманні будинку, споруди та прибудинкової території залежить від частки займаного ним житла.

Мешканці житлових будинків зобов’язані брати участь у витратах на його утримання пропорційно до своєї частки в будинку.

Відповідно до ст. 509 ЦК України, зобов’язаннями є правовідношення, в якому одна сторона (боржник) зобов’язана вчинити на користь другої сторони (кредитора) певну дію (передати майно, виконати роботу, надати послуги, сплатити гроші, тощо) або утриматися від певної дії, а кредитор має право вимагати від боржника виконати його обов’язки. Зобов’язання виникають з підстав, встановлених ст. 11 ЦК України. Згідно зазначеної статті, цивільні права та обов’язки виникають із дій осіб, що передбачені актами цивільного законодавства, а також із дій осіб, що не передбачені цими актами, але за аналогією породжують цивільні права та обов’язки.

Отже, Боржники зобов’язані оплатити надані послуги, а Заявник має право вимагати від Боржників виконання обов’язку щодо оплати наданих послуг.

Згідно ст. 625 ЦК України, боржник не звільняється від відповідальності за неможливість виконання ним грошового зобов’язання.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст. ст. 15, 16, 509, 526, 625 ЦК України, ст. ст. 95, 96 ЦПК України; ст. ст. 20, 23 Закону України «Про житлово комунальні послуги»,

ПРОШУ:

Видати судовий наказ про стягнення солідарно з Коновал Олександра Андрійовича, Коновал Світлани Миронівни, Субота Олени Олександрівни та Коновал Анжели Олександрівни грошові кошти у сумі 3129.84 грн. (три тис. сто двадцять дев’ять грн. вісімдесят чотири коп.) боргу за оплату житлово- комунальних послуг з утримання будинку та прибудинкової території на користь Комунального житлово ремонтно–експлуатаційного підприємства м. Чугуєва (р/р 26008000134550 в Філія АТ «Укрексімбанк», м.Харків, МФО 351618, КОД 22647162).

Судові витрати покласти на Боржників.

Додатки:

Уточнена заявапро видачу судового наказу - 5 шт.;

Розрахунок заборгованості з квартирної плати за 3 роки – 5 шт.;

 

Начальник КЖРЕП О.П.Стогодюк

 

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)