АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Технологія виконання робіт

Читайте также:
  1. L Перевірка виконання домашньої задачі.
  2. Алгоритм виконання роботи
  3. Алгоритми виконання команд
  4. Аналіз виконання договірних зобов'язань по відвантаженню продукції
  5. Безспірне списання коштів державного бюджету за бюджетною програмою для забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів
  6. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  7. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  8. Варіанти виконання завдань
  9. Видає дозволи на початок виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатації (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.
  10. Визнання та звернення до виконання рішення іноземного суду, що підлягає примусовому виконанню
  11. Визнання та приведення до виконання рішень міжнародного комерційного арбітражу
  12. Визначення категорії «технологія навчання». Технологія та методи навчання

 

 

1.Основу вважають рівною, якщо під час перевірки контрольною рейкою про­світ між основою і рейкою не перевищує 5 мм. Нерівності (горби) зрубують, а ви­боїни та раковини зарівнюють цемент­ним розчином.

2. Місця примикання підлог до стіп округляють під кутом 45° шаром цемент­ного розчину, який складається з це­менту і піску в масових частинах 1:3.

3. Вирівняну поверхню очищають від сміття та пилу металевими щітками або стисненим повітрям.

 

4. Потім основу покривають (оґрунтовують) гарячою або холодною бітумною мастикою, щоб закріпити верхній шар основи і забезпечити міцніше зчеплення з ним килима обклеювальної ізоляції. Ґрунтовку наносять суцільним шаром за допомогою щітки або пензля, починаючи від найвіддаленішого боку приміщення, прийомом «па себе».

5. Руберойд, склоруберойд та інші матеріали з мінеральною насипкою розгортають і протирають ганчіркою, змоченою в соляровому мастилі. При цьому знімають зайву мінеральну насипку, рулонні матеріали внаслідок цього набувають еластичності, що зміцнює зчеплення з основою при наклеюванні.

 

 

 

6. Полотнища витримують у розгор­нутому стані протягом доби, щоб не було здутин і хвилястості під час наклеювання. Потім на верстаку або бійці полотнища розкроюють на за­готовки потрібної довжини, які зака­чують (зворотним боком всередину) у рулони і доставляють до місця роботи.

7. Перед наклеюванням рулон розгортають і розмічають місце для наклеювання полотнищ. Місце розміщення першого полотнища позначають крейдою.

8. Гарячою бітумною мастикою промазують нижній бік рулону (кінець довжиною 60-70 см) й основу.

 

9. Намазаний кінець рулону наклею­ють до основи і притирають шпателем спочатку уздовж осі, потім від осі до краю (під кутом 30-35°), а потім уздовж пружка полотнища, щоб не було складок і здуття.

10. Рулонний килим наклеюють двоє робітників. Один промазує мастикою ділянку основи довжиною 50-60 см за допомогою щітки перед рулоном. Другий розгортає рулон і притирає до основи.

 

11. Кожне наступне полотнище з'єдну­ють з попереднім у поздовжніх і попе­речних стиках внапусток, ширина не менше 100 мм.

 

 

12. При відхиленні наклеюваного рулону від заданого напряму полотнище відрізають і, надавши йому правильного напряму, продовжують наклеювання.

 

 

13. Полотнище накочують до основи за допомогою ручного катка. Виявлені пухирі розрізають хрестоподібно ножем. Підрізані краї відгинають, промазують мастикою і знову приклеюють, ретельно розгладжуючи їх шпателем.

 

 

 

\

 

 

14. У місцях переходу горизон­тальної ізоляції на вертикальну поверхню

спочатку обкладають смугами рулонного матеріалу і покривають шаром бітумної мастики.

 

 

15. Після цього горизонтальний килим гідроізоляції заводять па стіну на висоту не менше 20 см.

 

 

16. Верхній шар рулонного килима покривають суцільним шаром гарячої бітумної мастики і присипають крупним піском для міцнішого зчеплення з вирівнювальною цементно-піщаною стяжкою, яку укладають на гідроізоляцію.

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)