АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Орієнтовний обсяг вступу – 1–2 сторінки

Читайте также:
  1. D. Принципи виваженості харчування та поступового розширення обсягу харчових предметів, що споживаються
  2. Q - обсяг виробництва.
  3. А) зменшенням обсягу ділових паперів
  4. Аналіз обсягів і динаміки виробництва продукції
  5. Аналіз обсягів і динаміки виробництва продукції
  6. Аналіз обсягів інвестиційної діяльності
  7. Аналіз обсягу виробництва продукції
  8. Аналіз обсягу реалізації продукції (послуг)
  9. Великі за обсягом і ними незручно користуватися. Виписувати слід лише цінні думки. Для
  10. Вибір обсягів виробництва у короткотерміновому періоді
  11. Вивчення обсягів та причин створення наднормативних товарних запасів
  12. Видатки місцевих бюджетів, що не враховуються при визначенні обсягу міжбюджетних трансфертів

 

2.5. Аналітична частина. У цьому розділі необхідно звернути увагу на сучасні теоретичні та методологічні аспекти інвестиційної діяльності, для чого слід вивчити та творчо проаналізувати відповідну наукову та періодичну літературу, визначити свій погляд на дискусійні питання та зробити висновки, стосовно одержаного результату.

2.6. Розрахункова частина. Розпочинати роботу над розрахунковою частиною доцільно, уважно самостійно ознайомившись з теоретичними аспектами визначення ефективності інвестиційних проектів, які освітлюються на лекційних заняттях з курсу «Проектний аналіз» та в літературних джерелах. Слід детально розглянути наведений приклад рішення завдання та вивчити основні теоретичні положення методики розрахунку основних показників ефективності інвестиційних проектів з використанням методу дисконтування грошових потоків.

 

2.7. Висновки. Після виконання всіх розрахунків слід зробити загальні висновки щодо доцільності впровадження інвестиційних рішень. У висновках у стислому вигляді наводяться основні результати роботи та вказується на можливість впровадження інвестиційних рішень.

Висновки, як структурна частина контрольної роботи, не нумеруються. Текст висновків може бути поділений на пункти (у вигляді переліку). Орієнтовний обсяг складає 1–2 сторінки.

 

Перелік посилань

 

У переліку посилань наводяться усі джерела інформації, що були використані в роботі, з обов’язковим посиланням на них у тексті роботи у вигляді номера використаного джерела у квадратних дужках. Не допускається вносити в перелік джерела, на які в роботі не було посилань.

Бібліографічний опис джерел інформації наводиться відповідно до чинних стандартів з бібліотечної та видавничої справи. Рекомендована кількість джерел – 15–20.

 

Додатки

 

При наявності матеріалів, які є необхідними, але не можуть бути послідовно розташовані в основній частині роботи (наприклад, через великий обсяг чи специфічні способи відтворення), їх розміщують у додатках.

Для контрольної роботи з дисципліни “Проектний аналіз” такими матеріалами можуть бути великі аналітичні таблиці з розрахунками, статистичний матеріал та ін.

Наявність додатків у роботі не є обов’язковою, їх обсяг не повинен перевищувати 7 сторінок.

 

СПИСОК ЛІТЕРАТУРи

1. Закон України «Про інвестиційну діяльність», № 1561 від 18.ІХ.1991 / Верховна Рада України. – Офіц.вид. – К.: Парлам. Вид-во, 1991. – 184 с. – (Бібліотека офіційних видань).

2. Бардаш Г.О. Проектний аналіз: підруч. [для студ. вищ. навч. закл.] / Бардаш Г.О. – К.: Знання, 2007. – 415 с.

3. Богатин Ю.В. Оценка эффективности бизнеса и инвестиций / Богатин Ю.В., Швандар В.А. – М.: Финансы, 2001. – 254 с.

4. Волков І.М. Проектний аналіз: підруч. [для студ. вищ. навч. закл.] / Волков І.М., Грачова М.В. – М.: Инфра-М, 2004. – 495 с.

5. Митяй О.В. Проектний аналіз: навч. посібн. / Митяй О.В. – К.: Видавничий дім «Професіонал», 2008. – 288 с.

6. Пересада А.А. Проектне фінансування: підруч. [для студ. вищ. навч. закл.] / Пересада А.А., Майорова Т.В. – К.: КНЕУ, 2007. – 767 с.

7. Методичні вказівки щодо оформлення текстових документів дипломних робіт (проектів) для студентів денної та заочно-дистанційної форм навчання напряму 0501 «Економіка і підприємництво» спеціальності 7.050107 «Економіка підприємства» за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Спеціаліст». – № 1281. – Дніпропетровськ, УДХТУ, 2006.

Додаток А


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)