АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Цитати про сміливість

Читайте также:
  1. Цитати про багатство
  2. Цитати про владу та закон
  3. Цитати про Єрусалим
  4. Цитати про місце людини в природі та вегетаріанство
  5. Цитати про мудрість
  6. Цитати про п’янство, вживання вина та алкоголізм
  7. Цитати про сім’ю та близьких

«І сказав їм: чого ви такі боязкі? Чому не маєте віри?» (Від Марка святе благовістування 4:40)

«Але нехай просить з вірою, ні­трохи не сумніваючись, бо той, хто сумнівається, подібний до морської хвилі, яку вітер здіймає і розвіває» (Соборне послання святого апостола Якова 1:6)

Цитати про війну

«І сказав їм: коли Я посилав вас без мішка, і без тор­би, і без взуття, чи мали ви в чому нестаток? Вони відповіли: ні в чому. Тоді Він сказав їм: але тепер, хто має мішок, нехай візь­ме, також і торбу, а в кого немає, нехай продасть одяг свій і купить меч. Бо кажу вам, що оце напи­сане має здійснитися на Мені: і до злочинців прирівняли Його. Бо те, що про Мене, наближається до кінця. Вони сказали: Господи, ось тут два мечі. Він сказав їм: досить!» (Від Луки святе благовістування 22:35-38)

«Хто не зі Мною, той проти Мене; і хто не збирає зі Мною, той мар­нує» (Від Матвія святе благовістування 12:30)

«Суд полягає в тому, що світло прийшло у світ, а люди полюби­ли темряву більше, ніж світло, бо діла їхні були лихі; бо кожен, хто чинить зло, ненавидить світ­ло і не йде до світла, щоб не ви­крилися діла його, бо вони злі. А хто чинить правду, йде до світ­ла, щоб відкрилися діла його, бо вони чинилися в Бозі» (Від Іоана святе благовістування 3:19-21)

«Бо ніхто не робить щось таємно, коли сам домагається бути відомим. Якщо Ти твориш такі діла, яви Себе світові» (Від Іоана святе благовістування 7:4)

«Ми нікому ні в чому не чинимо перешкоди, щоб служіння було бездоганним, але в усьому пока­зуємо себе як служителі Божі, у великому терпінні, в бідах і до­статках, у тіснотах, у ранах, у в’язницях, у вигнаннях, у трудах, у неспанні, в постах, у очищенні, у розумі, у довготерпінні, в добро­ті, в Дусі Святому, в нелицемірній любові, у слові істини, у силі Бо­жій зі зброєю правди в правій і в лівій руці, у славі і безчесті, у ганьбі і похвалах: як обманщики, але ми правдиві; як незнані, але пізнані; як ті, що помирають, але ось ми живі; як карані, та не вби­ті; як сумні, але завжди радіємо; як бідні, але багатьох збагачує­мо; як ті, що нічого не мають, але всім володіємо» (Друге послання до коринф’ян святого апостола Павла 6:3-10)

«Яка згода між Христом і Веліаром? Або яка співучасть вірного з невірним?» (Друге послання до коринф’ян святого апостола Павла 6:15)

«Як­що той, хто зрікся закону Мойсе­евого, при двох чи трьох свідках, без милосердя карається смертю, то наскільки тяжчої кари, га­даєте, заслужить той, хто знева­жає Сина Божого і не шанує як святиню Кров завіту, якою освя­чений, і Духа благодаті ображає?» (Послання до євреїв святого апостола Павла 10:28-29)

«Хто веде в полон, той сам піде у полон; хто мечем убиває, тому самому належить бути вби­тому мечем. Ось тут терпіння і віра святих» (Одкровення святого Іоана Богослова 13:10)

Цитати про церкву

«Вітає вас обрана, як і ви, церк­ва у Вавилоні і Марк, син мій» (Перше соборне послання святого апостола Петра 5:13)

«Коли пришлю до тебе Артема чи Тихика, поспі­ши прийти до мене в Нікополь, бо я вирішив провести там зиму» (Послання до Тита святого апостола Павла 3:12)


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)