АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Умови переведення даних 100-бальної шкали оцінювання в 4-х бальну та шкалу ECTS

Читайте также:
  1. V. КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ ЗНАНЬ
  2. V. Критерії підсумкового оцінювання ЗНАНЬ
  3. VIII. Шляхи, умови та очікувані результати реалізації Концепції формування позитивної мотивації на здоровий спосіб життя у дітей та молоді
  4. VІ. Критерії оцінювання
  5. А). Теоретичні передумови.
  6. А). Теоретичні передумови.
  7. А). Теоретичні передумови.
  8. А). Теоретичні передумови.
  9. Аналіз даних засобами Excel
  10. Аналіз систематизованих та згрупованих статистичних даних
  11. Асортимент, показники якості і умови зберігання соняшникової та кукурудзяної рослинних олій
  12. Аспекти оцінювання якості адміністративних послуг
Оцінка за шкалою, що використовується в КНЕУ Оцінка за національною шкалою Оцінка у формі заліку (для вибіркових дисциплін) Оцінка за шкалою ECTS  
90 - 100 відмінно зараховано А
80 – 89 добре зараховано В
70 - 79 С
66 – 69 задовільно зараховано D
60 - 65 E
21 - 59 незадовільно - з можливістю повторного складання не зараховано - з можливістю повторного складання заліку FX
0 - 20 незадовільно – з обов“язковим повторним вивченням дисципліни не зараховано - з обов“язковим по- вторним вивченням дисципліни F

Оцінка за 4-бальною шкалою оцінювання виставляється в екзаменаційні відомості поряд із загальною підсумковою оцінкою в 100-бальній шкалі.

 

 

4.2.Підсумкове оцінювання знань за результатами поточного модульного контролю (ПМК)

1. З вибіркових навчальних дисциплін, де оцінювання рівня знань студентів здійснюється за результатами поточного модульного контролю, завдання поточного контролю оцінюється в діапазоні від 0 до 100 балів (включно), в т.ч. за роботу на семінарських, практичних заняттях з дисципліни – 60 балів.

2. В разі невиконання певних завдань поточного контролю з об’єктивних причин, студенти мають право, зо дозволом декана, скласти їх до останнього семінарського (практичного, лабораторного) заняття. Час та порядок складання визначає викладач.

3. Підсумковий бал за результатами поточного модульного контролю оформлюється під час останнього семінарського (практичного, лабораторного) заняття відповідного семестру, а на заочній формі навчання – за розкладом екзаменаційно-лабораторних сесій. Напрямки ПМК наведено в картах самостійної роботи студентів.

4. Кількість балів з дисципліни, де оцінювання рівня знань студентів здійснюється за результатами поточного модульного контролю, від 0 до 100 балів включно, вноситься до відомості обліку успішності за поточним модульним контролем і є основною для визначення загальної успішності студента з даного предмету.

Відповідно до розпорядження ректората ДВНЗ КНЕУ від 15.02.10 визначено оптимальні критерії оцінювання всіх видів поточного навчальної роботи за новою редакцією «Порядку оцінювання знань студентів» сформовано систему оцінювання поточних знань з вибіркової дисципліни «Антикризове управління підприємством» для студентів галузі знань «Економіка і підприємництво» напрямків 6.030501 - 6.030505, 6.030507 – 6.030509.

 

Критерії та шкала оцінювання рівня виконання завдань, підготовки та участі в процесі вивчення дисципліни на практичних заняттях визначається відповідно до кількості семінарських, практичних занять за навчальним планом з урахуванням проведення модульних контролів знань. Вище зазначене враховано при визначенні максимальної кількості балів, яку може набрати студент на одному занятті («ціни» заняття). Специфіка, складність навчального матеріалу заняття по темах курсу відбито в «ціні» заняття, яка зафіксована в таблиці 4

Таблиця 4

 

Тема курсу Заняття Вид заняття Кількість оцінок Максимальна «ціна» заняття
1-2   семінарське    
    семінарсько-практичне, ЕТ    
    семінарсько-практичне, ЕТ    
    семінарсько-практичне, ЕТ    
6,8   семінарсько-практичне, ЕТ    
    семінарсько-практичне, ЕТ    
9,10,11   семінарсько-практичне    
    МК    

.

Модульний контроль оцінюється в балах згідно «Карти самостійної роботи студентів»

Диференційована оцінка за якістю виконання завдань становить: 0; 1,7; 3,4; 5,0 балів. При оцінюванні експрес-тестів (5 тестів) за кожну вірну відповідь нараховується 1 бал, максимальна оцінка – 5 балів.

Переведення даних 100-бальної шкали оцінювання в 4-х бальну та шкалу за системою ECTS здійснюється у відповідності з наведеною вище табл..3

 

Напрямки поточного модульного контролю (ПМК) з дисципліни «Антикризове управління підприємством» наведено нижче.

 

 


Напрямки поточного модульного контролю (ПМК) з дисципліни за вибором

«Антикризове управління підприємством»

 

Напрямки ПМК Діапазон оцінки по формам навчання (бал)
Денна (20л + 16 пр.) Вечірня (10 л + 8 пр.) Заочна (4 г. лек.)
       
1. Виконання завдань для самостійного вивчення дисципліни: а) письмовий огляд статей за тематикою дисципліни; б) складання та розв’язання задач; в) виконання та захист індивідуального завдання (конт рольної роботи)   4 статті х 5б. = 20б.   10.   -     4 статті х 5б. = 20б.     -       4 статті х 5б. = 20б     -         -    
2. Модульний контроль знань         1 МК х 40 = 40
3. Активна участь в семінарських та практичних заняттях     -
Разом (максимальна)      

5. Завдання для поточного контролю знань студентів заочної форми навчання

Поточний контроль знань студентів здійснюється у формі перевірки виконаної студентом домашньої письмової роботи. Домашня письмова робота складається на основі затвердженої програми курсу “Антикризове управління підприємством”. Структурно домашня письмова робота складається з 2 завдань, які включають:

1) одне теоретичне запитання за програмою курсу;

2) одне практичне завдання.

Студенти непарних груп вибирають одне теоретичне запитання із блоку “А” згідно їх номеру за списком групи, а студенти парних груп вибирають одне теоретичне запитання із блоку “Б” згідно їх номеру за списком групи. Номер варіанта другого завдання визначається згідно останньої цифри номеру залікової книжки студента.

Блок А

1. Сутність концепції ЖЦ реально існуючих технічних та соціально-економічних систем.

2. Вплив зовнішніх та внутрішніх факторів на конфігурацію та тривалість ЖЦ підприємства.

3. Криза як одна з фаз ЖЦ системи.

4. Кризовий стан середовища та його вплив на діяльність підприємства.

5. "Хвильові процеси" у зовнішньому середовищі: необхідність та можливість прогнозування тривалості та періодичності, методи розрахунку показників, джерела інформації, - згідно з концепціями циклів Кондратьєва, Кузнєца, Джаглєра, Кітчина, Шумпетера, Хуберта, Ростоу, Форрестера, Шипоши, тощо.

6. Окреміфази циклів та їх вплив на конфігурацію ЖЦ підприємств різних типів.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)