АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

МЕТА І ЗАВДАННЯ ВИВЧЕННЯ ДИСЦИПЛІНИ

Читайте также:
  1. I. Вивчення нового матеріалу
  2. I. Вивчення нового матеріалу
  3. I. ПЕРЕВІРКА ДОМАШНЬОГО ЗАВДАННЯ
  4. II Завдання додому
  5. II. Вивчення нового матеріалу
  6. II. ЗАВДАННЯ ТА ОБОВ'ЯЗКИ
  7. II. МЕТА, ЗАВДАННЯ ТА ШЛЯХИ ЇХ ВИКОННАННЯ.
  8. II. Основні напрями роботи, завдання та функції управління
  9. II. ПОВТОРЕННЯ ВИВЧЕНОГО МАТЕРІАЛУ, ВИВЧЕННЯ НОВОГО
  10. II. Практичне завдання.
  11. II. Практичне завдання.
  12. II. Тестові завдання

МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ

Львівський НАЦІОНАЛЬНИЙ аграрний університет

Факультет механіки та енергетики

Кафедра сільськогосподарських машин

«ПОГОДЖЕНО»   «ЗАТВЕРДЖУЮ»
Начальник навчальної частини доц. О. Крупич _____________   Перший проректор ЛНАУ проф. В. Боярчук ________
_______________________2013 р.   ______________________2013 р.

 

Робоча програма навчальної дисципліни

“Машини і обладнання АПК”

Для студентів напряму підготовки 6.100101 – «Енергетика та електротехнічні системи в АПК»

Форма навчання Нормативні дані
курс семестр лекції, год лабораторні, год. семінари практичні, год., всього аудиторних годин самостійні, індивідуальні заняття год. аудиторна і позааудиторна робота (год./ кредитів ECTS)   курсові проекти, год./ кредити ECTS   навчальна практика год./ кредити ECTS   підсумковий контроль (форма, семестр год./ кредити ECTS)   Всього
год. Кредити ECTS
денна         -     108/3 - - Залік    

Робоча програма складена на підставі типової програми затвердженої Головним управлінням кадрової політики і аграрної освіти Мінагропрому України 13 квітня 1998 р.

Програму підготував: к.т.н.,доц. Гошко З.О.

Робоча програма затверджена на засіданні кафедри сільськогосподарських машин 30. 08. 2013 р., протокол № 1.

Зав. кафедрою _____________ доц. Крупич О.М.

Схвалено методичною комісією факультету механіки та енергетики 30. 08. 2013 р., протокол № _1_.

Голова методичної комісії __________________

МЕТА І ЗАВДАННЯ ВИВЧЕННЯ ДИСЦИПЛІНИ

Метою вивчення дисципліни є формування і розвиток у майбутнього енергетика глибоких знань з будови, наладки та умов використання сільськогосподарських, меліоративних машин, та переробної техніки які необхідні для їх високоефективного використання в агропромисловому виробництві та отримання високих і стабільних врожаїв, а також вивчення собливостей механізованих технологій сучасного виробництва продукції тваринництва; вивчення будови, роботи, енергетичних показників, та особливостей розрахунку фермських машин і їх робочих органів, окрім цього вивчення дисципліни спрямоване на розв’язання задач пов’язаних з використанням фермського технологічного обладнання шляхом вивчення методів проектування та оптимізації механізованих потоково-технологічних ліній (ПТЛ).

Завданням дисципліни є вивчення агротехнічних вимог до вирощування головних с.-г.культур; робочих процесів основних машин та знарядь; будови та регулювання функційних механізмів машин; методів оцінки якості роботи машин; основ комплектування машинних агрегатів та комплексів машин; методів розрахунку енергетичних і режимних параметрів с.-г. машин, а також в результаті вивчення дисципліни студенти отримують знання та набувають навиків з комплексної механізації та автоматизації тваринництва; ефективного використання ресурсів та керування виробничими процесами; роботи з технологічним обладнанням тощо. Вивчення цієї дисципліни базується на знаннях, набутих при вивченні загальнонаукових дисциплін і має безпосередній зв’язок зі спеціальними дисциплінами.


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)