АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Особливості формування звітів

Читайте также:
  1. II. Методологічні засади, підходи, принципи, критерії формування позитивної мотивації на здоровий спосіб життя у дітей та молоді
  2. IV. ВІКОВІ ОСОБЛИВОСТІ УЧНІВ
  3. IV. Формування навчальних умінь та навичок
  4. V. Особливості обліку деяких запасів
  5. V. Формування навчальних умінь та навичок.
  6. V. Характерологічні особливості
  7. VII. Система підготовки кадрів до здійснення процесу формування позитивної мотивації на здоровий спосіб життя
  8. VIII. Особливості проходження служби військовослужбовцями, щодо яких провадиться дізнання, досудове слідство або справа розглядається судом чи вирок суду набрав законної сили
  9. VIII. Шляхи, умови та очікувані результати реалізації Концепції формування позитивної мотивації на здоровий спосіб життя у дітей та молоді
  10. А. С. Макаренко про програму формування особистості
  11. Адміністративно-правові відносини, їх структура, особливості та види.
  12. Аналіз документів: поняття, види, особливості застосування

 

Для роботи зі списком форм РЗ призначено довідник «Регламентированные отчеты» (меню Отчеты/Регламентированные отчеты). Зберігання форм РЗ здійснюється в ієрархічному списку: усі звіти організовано у групи за видами звітності (фінансова, податкова та інші), а всередені кожної групи – за окремими формами звітності (податковими деклараціями).

Довідник «Регламентированные отчеты» зазамовчуванням заповнено: до нього включено всі звіти, що входять до поставки програмного продукту.

 

 

Для вибраного у спискузвіту в нижній частині діалогу виводиться стислий опис.

Для введення нового РЗ необхідно знайти в довіднику «Регламентированные отчеты» рядок з найменуванням потрібного звіту і двічі клацнути по ньму мишею.

Пи цьому відкривається спеціальне діалогове вікно, призначене для:

· Вибору періоду формування РЗ;

· Автоматичного визначення форми РЗ відповідно до вибраного періоду.

Кнопка «Выбрать форму»стає доступною, якщо РЗ може бути складено за різними формами. В цьому випадку в користувача з’являється можливість вибору тієї редакції форми РЗ, що не відповідає вказаному звітному періоду.

 

Змінити звітний період у вже відкритому звіті не можна: якщо звіт не записано, можна відмовитись від введення звіту.

Форма для складання РЗ містить бланк звіту, тобто табличний документ «1С:Підприємство», що працює в режимі введення даних, а також діалог управління заповненням і друкування поточного звіту.

Призначення управляючих елементів діалогу:

· «Заполнить» - кнопка наявна, якщо існує можливіть автоматичного заповнення за даними інформаційної бази. У цьому випадку звіт можна заповнити як вручну, так і автоматично.

· «Расшифровка» - дозволяє розшифрувати суми, що містяться в комірках звіту. При цьому показуються джерела, яз яких отримано конкретну цифру. Функція розшифровки наявна не в усіх звітах і лише для комірок, що заповнюються автоматично інформацією з бази.

· «Очистить» - при натисненні на цю кнопку «очищаються» всі заповнені раніше комірки форми;

· «Записать» - при натисненні на цю кнопку в нижній частині панелі вміст комірок форми звіту запам’ятовується.

 


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)