АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Психологічні тести

Читайте также:
  1. II етап. Тести контрольних моментів
  2. Б. Для компьютерного тестирования
  3. Вірні відповіді на тести з теми “Загальна вірусологія ІІ”.
  4. Вспомогательный материал для подготовки к зачету (тестированию) по дисциплине «Общая экология»
  5. Групповое тестирование
  6. Данные тестирования студентов
  7. Для чего необходимо проводить тестирование во время психологического консультирования
  8. Додаткові тести до теми «Обмін простих білків»
  9. Завдання, вправи, тести
  10. Завдання, вправи, тести
  11. Завдання, вправи, тести
  12. Завдання, вправи, тести

Результаты

 

1-2 очка: У вас отлично развито логическое мышление. Если вы и делаете ошибки в рассуждениях, то в основном по случайности или от усталости, но не из-за неумения. Тем не менее, помните, что все хорошее всегда можно улучшить. В данном случае вы решили отвечать на вопросы намеренно неправильно.
3-5 очков: Вы не захотели проходить тест.
6-13 очков: Вариант 1: Вы проходили тест, тыкая в пункты наугад. Вариант 2: У вас логическое мышление отсутствует вообще. Тот результат, который получили вы, можно получить простым тыканьем наугад. Не стоит пытаться "рассуждать логически", особенно прилюдно.
14-19 очков: Вариант 1: У вас не хватило терпения пройти весь тест, вы сделали его только отчасти, а оставшиеся пункты выбрали наугад. Вариант 2: Ваше логическое мышление неразвито. Если вы попытаетесь публично рассуждать, то, вполне возможно, вас будут высмеивать. Вам придется обратиться к другим сильным сторонам вашей личности, если вы хотите кого-то в чем-то убедить или что-то узнать. Однако может быть, вы не совсем безнадежны, если попробуете подучиться.
20-25 очков: У вас хорошо развито логическое мышление. Однако вы можете делать ошибки в нестандартных или запутанных случаях. Получив какой-нибудь вывод в результате рассуждения, не торопитесь принимать его за истину. Возьмите за правило перепроверять свои выводы, искать в них ошибки и просто слабые места. Не удивляйтесь, не возмущайтесь, если вас поправляют: возможно, за дело.
26-30 очков: У вас отлично развито логическое мышление. Если вы и делаете ошибки в рассуждениях, то в основном по случайности или от усталости, но не из-за неумения. Тем не менее, помните, что все хорошее всегда можно улучшить.

 

 

Психологічні тести

Пропоную маленький психологічний тест, який визначає, яка півкуля мозку домінує у Вашому мисленні і поведенці.
1. Переплетіть пальці рук (не ніг, а лише рук, і бажано свої). Палець якої роки опиниться зверху? Запишіть собі Л - ліва, П - права.
2. Визначте ведуче око. Для цього візьміть аркуш паперу (розміром 5*10 см) і зробіть у ньому отвір (1*1 см). тепер подивіться на будь-який предмет (на відстані 2-3 метри) через отвір двома очима (аркуш потрібно тримати на відстані 30-40 см від очей). Після цього, у тому ж положенні, по черзі закрийте ліве та праве око. Ви побачите предмет тільки ведучим оком! Запишіть собі Л - ліве, П - праве.
3. Переплетіть руки на грудях. Яка рука зверху? Якщо права кисть лягає першою на ліве передпліччя, лишаючись зверху, а ліва розташовується під правим передпліччям, то ведучою є права рука, і навпаки. Занотуйте.
4. Поаплодуйте. Яка рука знаходиться зверху?

Результати цього тесту для Вас невтішні...
Ось інтерпретація:
1. Л - образне мислення. П - логічне мислення
2. Л - м"якість (поступливість) характеру, П - жорсткість характеру
3. Л - артистизм, П - простота
4. Л - нерішучість характеру, П - рішучість характеру.

{ добавлено через 13 хвилин }
ПППП - орієнтація на загальноприйняту думку, на стереотипи. Це консервативний тип характеру з найбільш стабільною (правильною) поведінкою.

ПППЛ - непомірний консерватизм, слабкий темперамент. Ймовірно, що так люди є нерішучими.

ППЛП - такій людині притаманні здібність до кокетування, рішучість, почуття гумору, активність, енергійність, темпераментність, артистизм. під час спілкування з нею необхідні гумор і рішучість, так як цей сильний тип характеру не сприймає слабкі. Зустрічається у 16,5% чоловіків і 17,9% жінок - статистичні дані на підставі спостережень 500 осіб.

ППЛЛ - рідкісний самостійний тип характеру. Близький до попереднього типу, але менш рішучій та енергійній, дещо м"який. Деяке протиріччя між нерішучістю (ліве аплодування) і твердістю характеру (праве ведуче око). Висока контактність, але повільне призвичання.

{ добавлено через 41 хвилину }
ЛПЛЛ - сильний, але не нав"язливий характер, практично не підлягає переконанню. Основна риса - внутрішня агресивність, прикрита зовнішньоб м"якістю і емоційністю. Швидка взаємодія, але повільне взаємопорозуміння.

ЛЛПП - дружелюбність та простота, деяка розкиданість інтересів.

ЛЛПЛ - основні риси - простодушність. м"якість, довірливість. Це дуже рідкісний тип характеру.

ЛЛЛП - емоційність у поєднанні з рішучістю (основна риса). Енергійність і деяка розкиданість приводять до того, що у подібних типів, під впливом емоцій, можливе швидке прийняття непродуманих рішень. Тому у стосунках з ними важливі додаткові "гальмуючі механізми".

ЛЛЛЛ - власниками повного набору "лівих тестів" - є люди, для яких є властивою здібність поглянути на речі по-новому, підвищена емоційність, індивідуальність, егоїзм та впертість. Прагнення до самозахисту іноді призводить до замкненості.

{ добавлено через 45 хвилин }
ПЛПЛ - найслабший тип характеру, дуже рідкісний. Беззахисність та слабкість пов"язані як з нездатністю йти на конфлікт, так і з схильністю до різноманітних впливів. Зустрічається тільки у жінок.

ПЛЛЛ - непостійний і незалежний тип характеру. Основна риса - аналітичність у поєднанні з рештою лівих тестів. Зустрічається рідко.

ЛППЛ - ще менша настирливість, м"якість, поступливість обережному впливу. Вимагає особливо ретельного відношення до себе. Тип "маленької королеви".

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)