АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

САМОСТІЙНА РОБОТА СТУДЕНТІВ. Самостійна робота є важливим засобом оволодіння навчального матеріалу під час позааудиторної навчальної роботи студентів

Читайте также:
  1. Cамостійна робота студентів
  2. Cамостійна та індивідуальна робота
  3. Cамостійна та індивідуальна робота
  4. Cамостійна та індивідуальна робота
  5. Cамостійна та індивідуальна робота
  6. Cамостійна та індивідуальна робота
  7. Cамостійна та індивідуальна робота
  8. Cамостійна та індивідуальна робота
  9. Cамостійна та індивідуальна робота
  10. I. Організація студентів до практичного заняття
  11. I. Організація студентів до практичного заняття
  12. II. Індивідуальна робота студентів.

 

Самостійна робота є важливим засобом оволодіння навчального матеріалу під час позааудиторної навчальної роботи студентів.

Організація самостійної роботи студентів і викладачів в ДВНЗ «КНЕУ імені Вадима Гетьмана» регулюється Положенням «Про організацію самостійної та індивідуально-консультативної роботи студентів і викладачів», затвердженим наказом ректора №1032 від 27.12.2012 року.

Самостійна робота студентів – форма організації освітнього процесу, за якої заплановані завдання виконуються студентом під методичним керівництвом викладача, але без його безпосередньої участі.

Самостійна робота студентів з дисципліни “Облікове забезпечення управління зовнішньоекономічною діяльністю підприємства”:

- опрацювання теоретичних основ прослуханого лекційного матеріалу, законодавчих актів та нормативно-правових документів;

- вивчення тем для самостійного опрацювання;

- виконання домашніх завдань;

- виконання завдань дослідницького характеру, в т.ч. дослідницьких проектів та інших робіт з використанням інноваційних наробок кафедр;

- підготовку до семінарських занять;

- підготовку до контрольних робіт та інших форм поточного контролю;

- вирішення і письмове оформлення завдань, схем, діаграм, інших робіт графічного характеру;

- аналіз конкретної виробничої ситуації та підготовку аналітичної записки (Case study);

- виконання індивідуальних завдань тощо.

Перелік завдань для самостійної роботи студентів з дисципліни “Облікове забезпечення управління зовнішньоекономічною діяльністю підприємства” наведені в Карті самостійної роботи (табл. 8.1,8.2).

Кожний студент роздруковує для себе та для викладача Карту самостійної роботи студентів з «Методичних матеріалів щодо змісту та організації самостійної роботи студентів, поточного і підсумкового контролю їх знань», що розміщені на сайті університету. В Карті самостійної роботи студентів кожний студент вказує обов’язкові завдання (якщо для обов’язкового завдання необхідно вказати його тематику, вказується тема такого обов’язкового завдання), а також вказує обрану вибіркову складову самостійної роботи з обов’язковим вказанням тематики такого вибіркового завдання. Протягом семестру кожний студент виконує обов’язкові і вибіркові завдання, вказані ним в Карті самостійної роботи студентів, і відповідно до встановлених термінів звітує викладачу щодо їх виконання.

Самостійна робота з підготовки до семінарських та практичних занять проводиться за переліком контрольних питань до тем дисципліни, наведеним у у Робочому зошиті для виконання практичних завдань з дисципліни “Облікове забезпечення управління зовнішньоекономічною діяльністю підприємства” для студентів спеціальності 8.03050901 “Облік і аудит” магістерська програма “Облік і аудит в управлінні АПК”/ Укл. Коцупатрий М.М., ГончарІ.І. – К.: КНЕУ, 2015. – __ с.

Контроль самостійної роботи студентів здійснюється на практичних, семінарських та індивідуальних заняттях у формі поточного контролю та перевірки якості виконання домашніх завдань.

 

Вимоги до структури та оформлення роботи вибіркової частини

Робота виконується на аркушах паперу формату А4, які підшиваються в теку та підписуються студентом за загальновстановленою формою (назва навчального закладу, кафедри, тема роботи, ПІБ викладача, ПІБ студента, напрям підготовки та курс, на якому навчається студент, рік виконання роботи).

Обсяг роботи залежить від обраного виду вибіркової роботи та в середньому становить 10-12 аркушів машинописного тексту, шрифт Times New Roman, інтервал – 1,5, розмір кегля – 14.

При написанні роботи повинно бути використано не менше 4 літературних джерел з обов’язковим посиланням за змістом на список використаної літератури. Робота має бути побудована за такою структурою:

§ Вступ (актуальність обраної теми);

§ Основна частина (2-3 питання), де розкривається зміст обраної теми;

§ Висновки щодо проведених досліджень.

§ Список використаних джерел та додатки (ксерокопії статей)


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)