АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Костюм (куртка, брюки) спеціального призначення

Читайте также:
  1. III Раздел. КОСТЮМ ЭПОХИ ВОЗРОЖДЕНИЯ.
  2. IV Раздел. ЕВРОПЕЙСКИЙ КОСТЮМ XVII века.
  3. V Раздел. Европейский костюм XVIII века.
  4. V. Призначення на військові посади, переміщення по службі. Атестування військовослужбовців, які проходять військову службу за контрактом
  5. А)3 год після прибуття товарів у пункт призначення та може корегуватися на підставі законодавчих актів
  6. Бюджет розвитку місцевих бюджетів є складовою спеціального фонду місцевих бюджетів.
  7. Бюджетна класифікація: будова, роль і призначення видатків
  8. Бюджетна класифікація: будова, роль і призначення видатків
  9. Видатки державного бюджету та їх призначення
  10. Визначення цільового призначення виступу.
  11. Виконання спеціального завдання з попередження чи розкриття злочинної діяльності організованої групи або злочинної організації
  12. Виконання спеціального завдання з розкриття злочинної діяльності організованої групи чи злочинної організації

Костюм типу А з плащової тканини в колористиці “камуфляж” з водовідштовхувальним просоченням.

Куртка з капюшоном, з центральною потайною застібкою на тасьму “блискавка” з двома бігунками і чотири текстильні стрічки “велькро”, розташовані на бортах пілочок. Пілочки з відрізними кокетками, з двома нагрудними прорізними кишенями та двома боковими накладними кишенями. На кокетці правої пілочки над швом її пришивання розташовано напис “ПОЛІЦІЯ” кольору хакі у формі прямокутника, який виконується промисловим методом шовкографії пластизолевими барвниками. На кокетці лівої пілочки над швом її пришивання розташована платформа із текстильної стрічки “велькро” для кріплення знімного планшета. Нагрудні прорізні кишені з листочками, з клапанами у формі прямокутника із зрізаними кутами, які застібаються на дві текстильні стрічки “велькро”. Бокові накладні кишені з клапанами у формі прямокутника із зрізаними кутами, які застібаються на дві текстильні стрічки “велькро”. Бокові кишені об’ємні, з двома м’якими застроченими складками, подвійні, з двома входами (зверху та збоку). Верхній зріз бокової кишені з еластичним шнуром у шві підгину. Угорі накладної кишені (у центральній частині ділянки підгину верхнього зрізу) з лицьового боку обметано дві горизонтальні петлі, через які у вигляді петлі протягнуто еластичний шнур з пластмасовим фіксатором. Кінці еластичного шнура закріплено по боках кишені.

Спинка на кокетці, кокетка із швом посередині (кокетки пілочок і спинки суцільновикроєні, без плечового шва). На спинці під кокеткою розташовано напис “ПОЛІЦІЯ” кольору хакі у формі прямокутника, який виконується промисловим методом шовкографії пластизолевими барвниками.

Рукави вшивні, одношовні, з пришивними нижніми частинами, які по низу стягнуто еластичною стрічкою. На рукавах нашито накладні об’ємні кишені з клапанами, які застібаються на текстильну стрічку “велькро”, у ділянці ліктів - підсилювальні накладки, які одночасно є кишенями для протиударних вставок. Вхід у накладки-кишені застібається на текстильну стрічку “велькро” і розташований у швах нашивання нижніх зрізів накладок. У передній частині рукавів нижче лінії ліктя рукав стягнуто еластичною стрічкою, протягнутою в куліску. Бокові зрізи куліски вшито в нижній шов рукава та шов нашивання підсилювальної накладки. На кишені та клапани нашито платформу з текстильної стрічки “велькро” для кріплення знімних нарукавних знаків.

Капюшон вшивний, складається із середньої та двох бокових частин і козирка. Бокові частини капюшона по краю борта застібаються на текстильну стрічку “велькро”. По лицьовому вирізу капюшон стягується шнуром, на кінцях якого пластмасові наконечники. На бокових частинах капюшона в ділянках борта розташовано по два отвори з металевими блочками, в які з куліски лицьового вирізу протягнуто шнур у вигляді петлі з фіксатором для регулювання щільності облягання. Кінець шнура виводиться на зворотний бік куртки. На рівні лінії потилиці куліска з еластичним шнуром для регулювання об’єму капюшона. У ділянці потилиці на середній частині капюшона розташовано два отвори з металевими блочками, через які петлею протягнуто еластичний шнур з фіксатором на лицьовий бік. Уздовж куліски розташована нашивна планка. Капюшон на підкладці з тканини верху.

Кокетка спинки та кокетки пілочок на підкладці з тканини верху. На лівій пілочці із зворотного боку у шві пришивання кокетки - накладна кишеня з клапаном, який застібається на текстильну стрічку “велькро”. По лінії талії куртки - куліска, в яку протягнуто еластичну стрічку.

По низу куртки - пришивна куліска, в яку протягнуто шнур з фіксатором. Кінці шнура закріплено за допомогою стрічок, пришитих у вигляді петель.

Брюки прямої форми по всій довжині, із суцільновикроєним поясом, який стягується двома рядами еластичної стрічки та шнуром, протягнутим у куліску нижнього ряду. У ділянці бокових швів у шов оброблення верхнього зрізу пояса вшито пластикові рамки для кріплення підтяжок. На пояс нашито шість хомутиків.

У середньому шві передніх половинок застібка на тасьму “блискавка” з двома бігунками, у верхній частині застібки гульфик застібається на дві петлі та ґудзики, розташовані на поясі.

Передні половинки з боковими кишенями з листочками, які застібаються на текстильну стрічку “велькро”. У ділянці стегон на обох передніх половинках нашито накладні кишені з клапанами у формі прямокутника із зрізаними кутами, які застібаються на дві текстильні стрічки “велькро”. Накладні кишені об’ємні, з двома м’якими застроченими складками. Верхній зріз бокової кишені з еластичним шнуром у шві підгину. Угорі накладної кишені (у центральній частині ділянки підгину верхнього зрізу) з лицьового боку обметано дві горизонтальні петлі, через які у вигляді петлі протягнуто еластичний шнур з пластмасовим фіксатором. Кінці еластичного шнура закріплено по боках кишені.

Передні половинки з підсилювальними накладками та двома м’якими складками у ділянці колін (по одній у боковому та кроковому шві). Підсилювальні накладки одночасно є кишенями для протиударних вставок. Вхід у накладки-кишені застібається на текстильну стрічку “велькро” і розташований у швах нашивання нижніх зрізів накладок.

Задні половинки з відрізним поясом. Верхні частини задніх половинок з підсилювальними накладками у ділянці сидіння. На задніх половинках нижче лінії колін - куліски, в які протягнуто еластичну стрічку. Бокові зрізи куліски вшито в боковий та кроковий шви. Низ брюк стягнуто еластичною стрічкою. По низу брюк пришито мабути із штрипками та тримачами з еластичної тасьми.

Брюки із знімними підтяжками з еластичної стрічки чорного кольору. Кріплення підтяжок до брюк здійснюється за допомогою текстильної стрічки “велькро”, пришитої до кінців еластичної стрічки.

Костюм типу Б з плащової тканини темно-синього кольору, кольору хакі або в колористиці “камуфляж” з водовідштовхувальним просоченням.

Куртка на підкладці із змішаної тканини, з центральною застібкою на тасьму “блискавка” з двома бігунками і планкою, нашитою на ліву пілочку. Нашивна планка застібається на п’ять петель та ґудзиків, які прикріплено до правої пілочки за допомогою текстильної тасьми.

Пілочки з двома прорізними нагрудними кишенями з клапанами фігурної форми, які застібаються на петлю та ґудзик, прикріплений до пілочки за допомогою текстильної тасьми. Бокові сторони клапанів пришито до пілочок. Унизу пілочок розташовано бокові накладні об’ємні кишені з клапанами, які застібаються на дві потайні петлі та ґудзики, прикріплені до кишень за допомогою текстильної тасьми. На лівій пілочці в ділянці борта під нашивною планкою оброблено вертикальну прорізну кишеню, яка застібається на тасьму “блискавка”. На пілочках над кишенями розташовано платформи з текстильної стрічки “велькро” для кріплення знімних планшетів.

Спинка пряма, з відрізною напіввідлітною кокеткою та вентиляційним каналом, розташованим під нею. Кокетка суцільновикроєна з планшетом у формі прямокутника, на який нашито текстильну стрічку “велькро”. Планшет фіксується на спинці трьома вертикальними текстильними стрічками “велькро”. Кокетка спинки з підкладкою із синтетичного трикотажного сітчастого полотна. Кокетка з підкладкою утворює потайну кишеню для вкладення відлітного планшета в разі потреби, при цьому кокетка по лінії згину фіксується на спинці за допомогою текстильної стрічки “велькро”.

Рукави вшивні, двошовні, з патами по низу для регулювання щільності облягання, які вшито в нижні шви. Пати застібаються на ґудзики, які прикріплено до рукава за допомогою текстильної тасьми. На рукави нашито накладні об’ємні кишені з клапанами у формі прямокутника із зрізаними кутами, які застібаються на текстильну стрічку “велькро”. На кишені та клапани нашито платформи з текстильної стрічки “велькро” для кріплення знімних нарукавних знаків. У ділянці ліктів - підсилювальні накладки із синтетичної тканини в колористиці “камуфляж”, які одночасно є кишенями для протиударних вставок. Вхід у накладки-кишені застібається на текстильну стрічку “велькро” і розташований у нижній частині накладок. Верхній зріз накладки оброблено швом упідгин і прикріплено до рукава двома закріпками. На передній частині рукава нижче лінії ліктя рукав стягнуто еластичною стрічкою, протягнутою в куліску, з можливістю регулювання щільності прилягання рукава до руки. Бокові зрізи куліски вшито в нижній шов рукава та шов нашивання підсилювальної накладки. Задня частина рукава в ділянці вшивання пати з куліскою, в яку протягнуто еластичну стрічку.

Капюшон вшивний, складається з чотирьох частин - двох бокових та двох середніх. Лицьовий виріз капюшона фігурної форми з імітацією козирка. Уздовж лицьового вирізу капюшона оброблено куліску, в яку протягнуто еластичний шнур. Кінці еластичного шнура закріплено по краях куліски. На бокових частинах капюшона на кулісці розташовано люверси (по два з кожного боку), через які виведено назовні еластичний шнур у вигляді петлі з фіксатором для регулювання щільності облягання. У ділянці потилиці капюшон стягується шнуром з фіксатором, протягнутим у куліску, для регулювання об’єму. На нижній деталі середньої частини капюшона в ділянці куліски розташовано два люверси, через які виведено назовні еластичний шнур у вигляді петлі з фіксатором для регулювання щільності облягання. Нижній зріз верхньої деталі середньої частини капюшона оброблено у вигляді клапана, який закриває еластичний шнур з фіксатором. Капюшон на підкладці із змішаної тканини.

На підкладці правої пілочки - внутрішня накладна кишеня, яка застібається на тасьму “блискавка”.

По низу куртки - пришивна планка фігурної форми.

Куртка комплектується утеплювальною вітровкою із флісу, комбінованого з тканиною верху.

Вітровка з флісового полотна темно-синього кольору або кольору хакі, з центральною застібкою на тасьму “блискавка”, з коміром-стійкою.

Пілочки з боковими прорізними кишеням з клапанами, які застібаються на петлі та ґудзики. Із зворотного боку пілочок у ділянці бокових кишень нашито накладки з підкладкової тканини. На пілочках у ділянці грудей розташовані платформи з текстильної стрічки “велькро” для кріплення знімних планшетів. На лівій пілочці під платформою з текстильної стрічки “велькро” пришито погон, який застібається на петлю та ґудзик. Погон з текстильною стрічкою “велькро”. Пілочки та спинка з нашивними кокетками. У шов ушивання коміра-стійки в горловину спинки вшито текстильну стрічку з металевою кнопкою на кінці для кріплення утеплювальної вітровки до куртки.

Рукави вшивні, одношовні з накладними кишенями з вертикальним входом, який застібається на тасьму “блискавка”. У ділянці ліктів на рукави нашито підсилювальні накладки. Низ рукавів оброблено обшивками та стягнуто еластичною стрічкою.

У нижній частині бокових та рукавних швів вітровки вшито текстильну стрічку у вигляді петлі для кріплення до куртки.

Уздовж низу вітровки з внутрішнього боку - обшивка.

Верхній комір, нашивні кокетки пілочок та спинки, погон, клапани бокових кишень, накладні кишені рукавів, обшивки низу рукавів та низу вітровки виготовлені із змішаної тканини в колористиці “камуфляж”, підсилювальні накладки рукавів - із синтетичної тканини в колористиці “камуфляж”.

Брюки прямої форми по всій довжині, із суцільновикроєним поясом, який застібається на дві петлі та ґудзики. На пояс нашито сім хомутиків з основної тканини. Щільність прилягання пояса брюк регулюється синтетичною ремінною тасьмою з пластмасовими пряжками, протягнутою через хомутики в куліску задньої частини пояса.

У середньому шві передніх половинок застібка на тасьму “блискавка”.

Передні половинки з відрізними бочками, які утворюють бокові кишені. У ділянці стегон на обох передніх половинках нашито накладні об’ємні кишені з клапанами фігурної форми, які застібаються на дві потайні петлі та ґудзики, які прикріплено до кишень за допомогою текстильної тасьми. У шві пришивання клапанів кишень оброблено ділянку (отвір) для швидкого доступу до кишені.

Передні половинки з підсилювальними накладками із синтетичної тканини в колористиці “камуфляж” у ділянці колін. Підсилювальні накладки одночасно є кишенями для протиударних вставок. Вхід у накладки-кишені застібається на текстильну стрічку “велькро” і розташований у швах нашивання нижніх зрізів накладок.

Задні половинки з підсилювальними накладками в ділянці сидіння, у верхньому шві нашивання яких оброблено входи в кишені. Входи у задні кишені фіксуються текстильними стрічками “велькро”. На задніх половинках на рівні лінії колін та внизу брюк оброблено куліски, в які протягнуто еластичні стрічки.

Унизу брюк у ділянках крокових швів - підсилювальні накладки у формі трапеції із синтетичної тканини в колористиці “камуфляж”.

Низ брюк оброблено швом упідгин.

Брюки із знімними підтяжками з еластичної стрічки захисного кольору. Кріплення підтяжок до брюк здійснюється за допомогою пластикових пряжок і текстильної стрічки “велькро”, пришитої до підсилювальних деталей на кінцях еластичної стрічки.

Плащ-накидка

Плащ-накидка типу А із синтетичної тканини з полімерним плівковим покриттям або напиленням (водонепроникність 100 відсотків) чорного кольору або кольору хакі, з центральною потайною застібкою на п’ять петель та ґудзиків, з відкладним коміром та капюшоном.

На пілочках поздовжні прорізи з листочками, які застібаються на два ґудзики. З внутрішнього боку листочок - утримувачі для рук.

У згорнутому вигляді плащ-накидка носиться або зберігається в чохлі прямокутної форми, із застібкою на тасьму “блискавка”, ручкою для носіння в руках, хомутиками для носіння на ремені та з петлею для підвішування.

Плащ-накидка типу Б із синтетичної тканини чорного кольору, кольору хакі або в колористиці “камуфляж” з полімерним плівковим покриттям або напиленням (водонепроникність 100 відсотків).

Плащ-накидка з капюшоном, лицьовий виріз якого стягується шнуром з фіксатором. Капюшон із швом посередині. Шви плащ-накидки проклеєні спеціальною стрічкою.

Уздовж бокових сторін розташовано подвійні металеві кнопки, між якими посередині встановлено по одному металевому люверсу з кожного боку, уздовж низу плащ-накидки в кутах і посередині пілочки та спинки - металеві люверси.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.006 сек.)